Fogadok munkát
Harsányi2001 Kft. - Harsányi István
Harsányi2001 Kft. - Harsányi István

Hang-, tető-, hőszigetelés · Kőműves · Földmunka

2
Megbízás

22 órával ezelőtt volt itt.

Nyíregyháza és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 39055

Harsányi2001 Kft. - Harsányi István

Hang-, tető-, hőszigetelés · Kőműves · Földmunka

Ha építést, bővítést, felújítást tervez szüksége lesz kőműves mesterre, egy magas színvonalon dolgozó szakemberre aki nyomon követte az elmúlt 20-25 év folyamatosan megújuló kivitelezési és technikai változásait a szakmán belül. Ennek a fontos tapasztalatszerzésnek alapján vállalom lakása, otthona, építését, felújítását, szebbé és tartósabbá tételét. A minőség és igényesség mellett szem előtt tartva a megfizethető árakat kivitelezést vállalok a kisebb kőműves illetve nagyobb munkálatokat, családi házak építését, korszerűsítését.Fő profilunk új ház építése, felújítás, bővítés, szigetelés A-Z-ig, de számomra egy kisebb munka is éppúgy fontos és megbecsülendő.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Jani
A vállalt munkát időben elvégezték. Nagyon precízek, szakmailag kiválóak, modern gépparkkal dolgoznak. A kisebb munkákat is precízen végezték el. A megbeszéltek szerint érkeztek, az aznapra betervezett munkát mindig elvégezték, nem volt csúszás. Teljes mértékben megbízhatóak, nyugodt szívvel bíztam rájuk a portát. A minőségi munkájukért korrekt árat kértek. Teljes mértékben meg vagyok velük elégedve, csak ajánlani tudom őket.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Hang-, tető-, hőszigetelés 1 megbízás Kőműves 1 megbízás Földmunka 0 megbízás Építész 0 megbízás Költöztetés 0 megbízás Takarítás 0 megbízás Generálkivitelezés 0 megbízás Burkoló 0 megbízás Testőr, vagyonőr 0 megbízás Sittelszállítás 0 megbízás Betonozás 0 megbízás Ezermester 0 megbízás Épületbontás 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Autómentés 0 megbízás