Fogadok munkát
Győri Antal Zoltán
Győri Antal Zoltán

Költöztetés · Teherfuvarozás

96
Megbízás

4 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XXI. kerület és 155 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 99873

Minősített jószaki

Győri Antal Zoltán

Költöztetés · Teherfuvarozás

Bármit Bárhol Bárhová Gyors reagálású költöztető brigád várja a feladatot,minden szállítandó feladatra. Irodaköltöztetés profi csapattal, profi szerszámokkal.Költöztetés szét és összeszerelés. Lomtalanítás. Teherfuvarozás! Magas teherbírás,precíz munkavégzésünkre büszkék vagyunk,ön is elégedett lesz velünk. Természetesen csak fuvart is vállalok,ha a rakodási feladatokra önnél a segítség! Rugalmas,pontos egyeztetés után pontos érkezéssel elvégezzük a munkát,hogy ez ne az ön problémája legyen! Ez stresszmentes költözési folyamat! Utána (közben) foglalkozhat egyéb teendőivel! Hívjon bizalommal,megoldjuk! Szép napot kívánok! Üdvözlettel Győri Zoltán
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Tibor
Nagyon kedvesek, rendesek voltak. Igyekeztek a lehető leggyorsabban elvégezni a munkát. Nem volt előttük akadály, mindent megoldottak. Vidámak voltak, nem morgolódtak semmin. Nagyon köszönöm nekik.
Norbi
Gyorsan, hatékonyan, segítőkészen végezték a munkát a két kollégával együtt. Szimpatikus urak voltak. Mindennel elégedett voltam
Andras
Nem mondom, hogy gyakran tudnak lenyűgözni szolgáltatás színvonallal (általában magas lenne az elvárásom, de már a közepesnek is örülök...), de Zoltánék elképesztően profik, udvariasak, pontosak voltak az előzetes egyeztetés alatt, a költöztetés alatt, a legutolsó percig. Csak ajánlani tudom őket és kívánom, hogy ne változtassanak semmin!
Kriszta
Pontosan érkezett a kollégájával, gyorsan elvégezték a lomok elszállítását, minden úgy történt, ahogy megbeszéltük! Profi és kedves csapat, szeretettel ajánlom mindenkinek!
Dankó István
Megbízható, rugalmas, amit ígért betartotta
Szaki válasza:
Köszönöm!
István Horváth
Rugalmas és lelkiismeretes a hozzáállása.
Szaki válasza:
Ez viszont is így működött! Köszönöm
Ajánlatkérő
Pontos
Szaki válasza:
Igyekszünk, köszönjük
István
Gyors, pontos, megbízható.
Szaki válasza:
Köszönöm