zongora szállítás árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a zongora szállítás árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 15000 Ft / alkalom

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Német István

Költöztetés

Lomtalanítás

Teherfuvarozás

Akciós ajánlatért hívjon telefonon, nem fog csalódni. Jó egészséget kívánok! MISKOLCIAK vagyunk, olyan megrendelők keresését várjuk, akik Miskolcról, vagy Miskolc környékéről szeretnének fuvaroztatni bárhová. Természetesen olyan megrendelők is keressenek bátran, akik nagyobb távolságról BAZ Vármegyébe szeretnének fuvaroztatni. Költöztetés, árufuvarozás az ország minden pontjára. Vállaljuk 1-2 szobás lakások költöztetését is az Unió országaiban bárhová. Ausztria - Németország - Olaszország stb. Miskolc és vonzáskörzete - Budapest és környéke között napi rendszerességgel végzünk gyűjtő fuvarozást, így sokkal olcsóbban célba juttathatja értéktárgyait. Vállaljuk kisebb lakások lomtalanítását, egy két darab elszállítását a hulladékudvarba. Profi, megbízható rakodókkal dolgozunk, akik vállalják zongorák, páncélszekrények és egyéb nehéz tárgyak mozgatását is. Vállalkozásunk megszerezte a Tisztességes Vállalkozás 2023 tanúsítványt. Árajánlatkérésnél adja meg telefonszámát, mert akkor hamarabb tudok ajánlatot adni, ha dolgozok csak később van lehetőség válaszolni a levelekre. VISSZAHÍVOM!!!
Bővebben
Miskolc
Minősített jószaki

zongora szállítás

10 000 Ft - 20 000 Ft / alkalom

132 megbízás
35 vélemény
13 fotó
Fogadok munkát
Nagy Tibor László E.V.

Költöztetés

Teherfuvarozás

Lomtalanítás

Belföldi és helyi költöztetéssel és teherfuvarozással foglalkozom. A sok év alatt elvégzett költöztetés, bútorszállítás, fuvarfeladat garanciát nyújt a megrendelések hibátlan teljesítésére. Munkánk során a legjobb tudásunk szerint törekszünk a hibátlan, prezíc, gyors, igényes kivitelezésre. Jelenleg három teherautóval rendelkezem. A gépjárművek kifogástalan műszaki állapotban vannak, ponyvás és dobozos kivitelben, így az időjárási viszontagságok sem okoznak gondot. Szolgáltatásomat a héten minden napján igénybe vehetik, a nap 24 órájában. Vállalkozásom célja a megelégedett ügyfél és remélem Önt is ebben a körben üdvözölhetem.
Bővebben
Nyíregyháza

zongora szállítás

16 000 Ft - 19 000 Ft / alkalom

13 megbízás
6 vélemény
1 fotó
A trógerek... Ezt a szállítót keresed.

Költöztetés

Lomtalanítás

Teherfuvarozás

Szállítás, fuvarozás, költöztetés, lomtalanítás szakszerűen.
Bővebben
Budapest - III. kerület
Jószaki

zongora szállítás

30 000 Ft - 60 000 Ft / alkalom

1 megbízás
1 vélemény
Szemeti Bálint

Költöztetés

Teherfuvarozás

Sittelszállítás

Üdvözlöm!🙂🤝 Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲 A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. Fuvarozási tevékenységünk szerteágazó. Leginkább budapesti és budapest környéki fuvarozási megbízásokat teljesítünk, de szolgáltatásunk kiterjed az ország egész területére! Áraink🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásunk szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítjük. 🔹️Költöztetés -Lakossági és vállalati költöztetést egyaránt vállalunk. Gyorsan,de figyelmesen és precízen. 🔹️Bútor és háztartási gép szállítás -Vállaljuk új vagy használt bútorok,háztartási gépek, hűtők, mosógépek, stb. szakszerű szállítását garanciával. 🔹️Lomtalanítás -Teljes lakás és irodák kiürítése, hagyaték felszámolás vagy pár tételből álló lom elszállítása. 🔹️Zödhulladék szállítás Levágott fű és a kertekben keletkező,növényi zöldhulladékok elszállítása. díja:3000.-Ft-tól/köbméter 🔹️Sitt elszállítás Inert hulladék(tiszta sitt,épitési törmelék)elszállítása. díja:10.000.-Ft/köbméter ✅Igényes tiszta,jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással!⛟ ✅Igény szerint plusz rakodókkal.👷‍♂️ ✅Dobozt- Csomagolóanyagot biztosítok.📦 ✅Bútorai szakszerű szét és összeszerelésével🛠 ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔
Bővebben
Gödöllő

zongora szállítás

50 000 Ft / alkalom

8 megbízás
3 vélemény
43 fotó