Gulyás Barbara
Gulyás Barbara

Cellulit masszázs · Svédmasszázs · Talpmasszázs

0
Megbízás

5 évvel ezelőtt volt itt.

Budapest - V. kerület területén kiszállok.

Jószaki

Gulyás Barbara

Cellulit masszázs · Svédmasszázs · Talpmasszázs

Gulyás Barbara vagyok, 12 éve foglalkozom különféle masszázsokkal. Pl.: svéd-,sport-, talpmasszázs, mézmasszázs, melegköves masszázs, batyumasszázs,bambusz-masszázs,fül-és testgyertyázás, különféle fogyasztó-, cellulit kezelések! Várok mindemkit szeretettel, aki fájós háttal , súlyfelesleggel küzd vagy csak relaxálni szeretne!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Kiss Réka
Egy éve kezdtük el a fogyasztómasszázst pár alkalom útán már látványos volt a változás.Megfelelő volt a kezelések kiválasztása.Heti pár alkalommal járok. Nagyon megvagyok elégedve.Kezdek hasonlitani a régi ön magamra.Hálás vagyok Barbinak ,hogy segít a változásba.
Ádám Heinczinger
Barbival 6 éve masszíroztatok és mondhatom nagyszerű szakember. A szakmája a kisujjában van, amit már az első alkalomnál is megjegyeztem magamnak, ugyanis nem simogat, nem szöszöl, hanem beleteszi az energiát! A látszat csal hiába a kedves, vékony külső. Bárkit képes legyúrni, lehet az 100 kilós testépítő vagy 50 kilós titkárnő. Amit még kimondottan szeretek nála a jó humorán és társaságán kívül az az hogy, millió-féle masszázst csinál így sose unom meg és mindig tud újat mutatni!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Cellulit masszázs 0 megbízás Svédmasszázs 0 megbízás Talpmasszázs 0 megbízás Masszázs 0 megbízás Fogyasztó masszázs 0 megbízás