Fogadok munkát
Geo-DéTa Földmérő Kft.
Geo-DéTa Földmérő Kft.

Földmérő, térképész

28
Megbízás

2 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 15318

Minősített jószaki

Geo-DéTa Földmérő Kft.

Földmérő, térképész

Széleskörű földmérő szolgáltatást nyújtunk, elsősorban magánszemélyeknek és a mérnöki ágazatok feladatainak, problémáinak megoldásában. Kedvező, személyre szabott áraink mellett garanciát vállalunk munkáink után! Működési területünk elsősorban Pécs, Baranya megye és Budapest, Pest megye vonzáskörzete, de országszerte vállalunk munkát.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Gabi
Nagyon érti a munkáját, minden kérdésemre kimerítő választ kaptam, gyors, pontos, precíz. Nem bántam meg, hogy Őt hívtam.
ReGenerál (mobil masszázs)
Gyors, megbízható, precízmunkája volt. Barátságos hozzá állással
Ajánlatkérő
A felmérésre megbeszélt időben nagyon pontosan érkezett a szakember. Viszont előtte az időpontot módosítani kellett, valamint a munka is kicsit később készült el, mint ahogy megbeszéltük. (olcsóbb ár->sok munka->csúszás) Mivel nem volt feltétlenül sürgős, ezért választottam az olcsóbb árat.
Törölt felhasználó
Minden rendben volt. Köszönöm a gyors mérést és a további ügyintézéssel kapcsolatos tájékoztatást.
Pista
Ajánlani tudom, megvoltam vele elégedve.
Pista
Gyorsan, érthetően elmagyarázta a munka menetét, jó áron, pontosan és időben elvégezte a munkát.
Feri
Minden a megbeszéltek szerint történt, jó áron, gyorsan
Szaki válasza:
Kedves Feri! Köszönjük a megrendelését! Egyéb földmérési feladatok elvégzésében is állunk szíves rendelkezésére! Üdvözlettel: Geo-DéTa Földmérő Kft.
Feri
Pontos, precíz, rugalmas. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, reális áron történt a munkavégzés.
Szaki válasza:
Kedves Feri! Köszönjük a megrendelését! Egyéb földmérési feladatok elvégzésében is állunk szíves rendelkezésére! Üdvözlettel: Geo-DéTa Földmérő Kft.
Ajánlatkérő
Még nem fejeződött be
Szaki válasza:
Kedves Kata! Földhivatali eljárást igénylő feladatok esetén sajnos a munka teljes befejezése függ a hivatali ügyintézést gyorsaságától is. Sajnálattal tapasztaljuk, hogy ennek lefutása hivatalonként változó és akár több hónap is lehet. Kérdés esetén állunk rendelkezésére! Üdözlettel: Geo-DéTa Földmérő Kft.
Judit
Nem voltam vele megelégedve
Szaki válasza:
Kedves Judit! Sajnáljuk ha nem volt megelégedve a szolgáltatásunkat. Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megoldást találjuk a problémára! Tisztelettel: Geo-DéTa Földmérő Kft.
Kata
Volt némi bizonytalanság a kompetenciájában amiatt, hogy nem adott egyértellmű információt, ki fogja elvégezni a munkát. Végül egy "alválalkozó" földmérő jelent meg, aki feltehetőleg munkatársa vagy szerződött alválalkozója lehet. Ami sürgős volt (az egyik oldal kitűzése) azt sikerrel elvégezte; a teljes kitűzéshez földhivatali adatok kellenek...
Szaki válasza:
Kedves Kata! Cégünk által vállalt munkákat kizárólag saját alkalmazottakkal végezzük, csak így tudunk garanciát vállalni az elvégzett feladatok megbízhatóságára. Tisztelettel: Geo-DéTa Földmérő Kft.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Földmérő, térképész 28 megbízás