Gémes László EV
Gémes László EV

Kőműves · Villanyszerelő · Szobafestő, tapétázó

0
Megbízás

1 hónappal ezelőtt volt itt.

Edelény és 100 km-es körzetében kiszállok.

Gémes László EV

Kőműves · Villanyszerelő · Szobafestő, tapétázó

Minden hívásra válaszolok. Szavahihető Vállalkozó vagyok.
Mutass többet

Válaszaim

Sziasztok, és BÚÉK! Tavaly örököltem egy kis házat, és szeretném a nyárra rendbe tetetni. Nagyon öreg kis ház, nincs rendes aljzatszigetelés se, ezzel kapcsolatban kérnék tanácsot. Mivel, hogyan érdemes az aljzatot szigetelni, ha utána pattintós parketta jön rá?

Az én válaszom:

„Olyan megoldást javasolok amit saját otthonomban is elvégeztem. Első ütemben a régi talajt 50 cm melyen kikel szedni és el kell távolítani. Második ütemben 20 cm vastag terméskővel kell feltölteni. (Erre azért van szűkség mert a terméskő nem szívja fel a nedvességet) Harmadik ütem a terméskőre jón 10 cm ajzat beton. Negyedik ütem Bitumenes Kátránypapírt rá ragasztunk az ajzat betonra , úgy hogy a falakra 20 cm felengedünk. Ötödik ütem 10 cm lépésálok szigetelést helyezünk el a bitumenes kátránypapírra. hatodik ütem 10 cm vastag beton kell önteni, de úgy hogy a fal és a betonközé 0,5 cm szigetelést kell tenni a diletácio miatt. Ezzel megvolna az ajzat szigetelés. ”

0

2024. 01. 11.

Szakmáim

Kőműves 0 megbízás Villanyszerelő 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Belsőépítész 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás