Fogadok munkát
Fülöp Zoltán - Füzo Ingatlan
Fülöp Zoltán - Füzo Ingatlan

Energetikai tanúsítvány · Ingatlan értékbecslés · Ingatlanközvetítő

103
Megbízás

13 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 53773

Minősített jószaki

Fülöp Zoltán - Füzo Ingatlan

Energetikai tanúsítvány · Ingatlan értékbecslés · Ingatlanközvetítő

Mutass többet

Áraim

Ingatlan értékesítés és bérbeadás tanácsadás

10 000 Ft / óra
A Tanácsadás keretében alábbi kérdésekre mind választ kaphatsz: 🔸Hogyan határozd meg ingatlanod piaci árát? 🔸Hogyan emeld az ingatlanod a piac fölé? 🔸Hogyan és hol hirdess? 🔸Hogyan kerüld el, hogy átjáróház legyen a lakásodból? 🔸Hogyan add el ingatlanod határidőre? 🔸Hogyan mutasd meg hatásosan az ingatlanod? 🔸Hogyan gyere ki győztesen az áralkuból? Céljaim: ✓ Legfőbb célom, hogy minél több embernek megtanítsam a tudatos és kiszámítható ingatlan értékesítést. Minél hasznosabb tanácsokat adjak, hogy lerövidítsem és megkönnyítsem az utat, lecsökkentsem a frusztrációt, a kellemetlenségeket, az időtartamot, és a gyakran előforduló pénz veszteségeket az értékesítés folyamatában. ✓ Közösen kivegyük az értékesítést blokkoló tényezőket, és felkészítsem a résztvevő feleket az olyan tényezőkre, amik a folyamat közben várhatóak lesznek. ✓ Jobban átláthatóvá váljon az, hogy a minőségi értékesítéshez mennyi apró, tudatos, és precíz dolog szükséges, egymásra épülő, egymást követő lépésekbe csomagolva, hogy egy kerek egésszé váljon és egy minél egészségesebb, problémamentesebb folyamat legyen a végeredmény. ✓ A tulajdonosok többségének javuljon a hozzáállása azzal kapcsolatban, hogy egy Ingatlan Értékesítő igenis megérdemli munkájáért a jutalmát, díját. ✓ Javuljon ennek a szakmának az általános megítélése és emelkedjen a szakmai színvonal a jelenlegi piacon. Véleményem szerint nemcsak az ingatlan értékesítőknek, hanem mindenkinek hasznos lehet megtanulnia az értékesítés szakmáját legalább alap szinten, hogy jobban tudjon érvényesülni a saját életében. Azzal, hogy TE most a kezedbe kaphatod ezt a tudásanyagot, és megfogadod az itt leírt javaslatokat, sok időt, energiát, frusztrációt takaríthatsz meg, és akár milliókat hozhat Számodra! Mindezt néhány ezer forintért? Ugyan…. Minél komolyabban veszed a tanácsokat és javaslatokat, annál többet fog érni Neked és ennek megfelelő mértékben fogsz profitálni belőle.

Energetikai tanúsítvány készítés

18 000 Ft - 25 000 Ft / darab
Energetikai tanúsítványokat készítünk NAGYON gyorsan HATÁRIDŐVEL.

minőségi fotókat készítek szálláshelyeknek, ingatlan eladáshoz vagy bérbeadáshoz, vállalkozásoknak és szakembereknek referencia anyagként.

10 000 Ft - 50 000 Ft / darab
Profi enteriőr fotóst keresel? Dolgozzunk együtt! Magazin minőségű enteriőr fotókat készítek szálláshelyeknek, ingatlan eladáshoz vagy bérbeadáshoz, vállalkozásoknak és szakembereknek referencia anyagként. Ügyfeleimnek segítek kitűnni a tömegből és értéket közvetíteni prémium minőségű fotóim által. Ha egy magasan képzett, kreatív, tapasztalt és ügyfélközpontú fotóst keresel és nem csak valakit, akinek van egy fényképezőgépe és néhány ezresért kattint neked pár képet, akkor keress meg és beszéljük át, hogyan tudnék segíteni. Hol vállalok fotózást? A fő működési területeim Budapest, Pest megye, a Velencei tó és a Balaton környéke, de örömmel vállalok fotózást az ország egész területén. Gyakran feltett Kérdések és Válaszok: - Kérdés: Mennyi idő alatt kapom meg az elkészített fotókat és a Virtuális sétát? - Válasz: A fotózást követő 24-48 órán belül küldöm számodra az elkészített, megszerkesztett fényképeket és/vagy Virtuális sétát emailen vagy online, WeTransferen keresztül. - Kérdés: Mikor kell kifizetni a szolgáltatást? - Válasz: A fotózást követően a helyszínen tudod kifizetni a szolgáltatást készpénzben vagy banki átutalással. - Kérdés: Felújítandó ingatlan esetében is hasznosak a profi ingatlanfotók? - Válasz: A tapasztalat azt mutatja, hogy igen. A számszerűség kedvéért minden 3. ingatlan, amit fotózok felújítandó vagy közepes állapotú. Ügyfeleim egytől egyig arról számoltak be, hogy fotóimmal és tanácsaimmal gyorsan el tudnák adni ingatlanjukat.

Home staging (ingatlan felkészítés eladásra vagy bérbeadásra)

10 000 Ft - 25 000 Ft / darab
Home staging Szeretnél kitűnni az ingatlanpiacon, hogy a Te lakásodat vegyék észre előbb, és már akár aznap megvásárolják, kibéreljék? Semmi sem lehetetlen! A Home Staging segítségével piaci ár felett, és jóval rövidebb időn belül tudod eladni vagy kiadni az ingatlanod.

Ingatlan fotózás értékesítésre vagy bérbeadásra

10 000 Ft - 50 000 Ft / darab
Ingatlan fotóst keresel, aki megkönnyíti neked az értékesítést vagy bérbeadást? Dolgozzunk együtt! Magazin minőségű enteriőr fotókat készítek szálláshelyeknek, ingatlan eladáshoz vagy bérbeadáshoz, vállalkozásoknak és szakembereknek referencia anyagként. Ügyfeleimnek segítek kitűnni a tömegből és értéket közvetíteni prémium minőségű fotóim által. Ha egy magasan képzett, kreatív, tapasztalt és ügyfélközpontú fotóst keresel és nem csak valakit, akinek van egy fényképezőgépe és néhány ezresért kattint neked pár képet, akkor keress meg és beszéljük át, hogyan tudnék segíteni. Hol vállalok fotózást? A fő működési területeim Budapest, Pest megye, a Velencei tó és a Balaton környéke, de örömmel vállalok fotózást az ország egész területén. Gyakran feltett Kérdések és Válaszok: - Kérdés: Mennyi idő alatt kapom meg az elkészített fotókat és a Virtuális sétát? - Válasz: A fotózást követő 24-48 órán belül küldöm számodra az elkészített, megszerkesztett fényképeket és/vagy Virtuális sétát emailen vagy online, WeTransferen keresztül. - Kérdés: Mikor kell kifizetni a szolgáltatást? - Válasz: A fotózást követően a helyszínen tudod kifizetni a szolgáltatást készpénzben vagy banki átutalással. - Kérdés: Felújítandó ingatlan esetében is hasznosak a profi ingatlanfotók? - Válasz: A tapasztalat azt mutatja, hogy igen. A számszerűség kedvéért minden 3. ingatlan, amit fotózok felújítandó vagy közepes állapotú. Ügyfeleim egytől egyig arról számoltak be, hogy fotóimmal és tanácsaimmal gyorsan el tudnák adni ingatlanjukat.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Gyors munkavégzés, megnyerő, türelmes komunikáció.
Ferenc
Minden rendben volt. Korrekt, gyors, megbízható.
Ajánlatkérő
Tájékozott, rugalmas, gyors, megbízható
Zsuzsa
Gyors és korrekt ajánlatot tett, melynek megfelelően készítette el a tanúsítványt.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést. Minden jót kívánok!
Ramona
Zoli nagyon preciz, belefekteti az energiat a munkajaba, gyorsan dolgozik es megbizhato.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm.
Törölt felhasználó
Nagyon jó benyomást keltett, érti a szakmát! Az ígért határidőre elkészült a munka! A minőségével elégedett vagyok! Bátran ajánlom mindenkinek akinek szüksége van a szolgáltatására!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést. Minden jót kívànok! Üdvözlettel: Fülöp Zoltán
Ajánlatkérő
Minden rendben
Szaki válasza:
Jó napot kívánok! Kérem indokolja meg ezt a rossz értékelést, vagy azonnal törölje! Köszönöm. Üdvözlettel: Fülöp Zoltán
Ajánlatkérő
Jó és ért a szakmához
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm! Köszönöm a bizalmat.
Csaba
Erősségei: A megbeszélt időpontokat mindig betartotta. Folyamatosan tájékoztatott az eseményekről. Beszéde, kommunikációja világos és érthető, szakmailag pontos. Amit ígért betartotta. Jól vezette az üzleti folyamatot. Korrekt. Megoldotta a lakásban lévő fölösleges dolgot elszállítását. Az ígért takarítást is elvégezte. Amin még lehet javítani: az előre megírt dokumentációk szövegén itt-ott igazítani kell
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a részletes értékelést. A dokumentációk szövegére jobban oda fogok figyelni a jövőben.
Antal
Pontos, gyors, rugalmas, megbízható. Mindent határidőre teljesített.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen Antal!
Sallai Csilla
Kedvesség, pontosság, határidő betartása.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést.
Zsolt
Kedves, korrekt.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a bizalmat és az értékelést.
Kriszta
Pontos ès precíz munkavégzès.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Heni
A munka elvégzése előtt tájékoztatott a részletekről. A munka az ígért határidőre pontosan, hibátlanul elkészült.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen a megbízást és az együttműködést!
Ajánlatkérő
Korrekt, segítőkész! Legközelebb is Őt fogom hívni, ha szükség lesz rá!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a bizalmat és a megbízást.
Kókai József
👍
Szaki válasza:
Köszönöm József!
Ági
Megbízható, pontos
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Gyors, korrekt ár
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!
Ajánlatkérő
Rugalmas, gyors
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést.
Ajánlatkérő
Gyors, pontos, kedves.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Berényi Anna
Korrekt, határozott, rövid határidőt is teljesítette.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük a bizalmat és a megbízást.
Ajánlatkérő
Pont azt kaptam, amit szerettem volna
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a szándékát és az energiáját! Minden jót kívánok!
Magdi
Segítőkész, gyors, rugalmas
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük az értékelést. Minden jót kívánunk.
Melinda
Gyors ügyintézés, csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
Attila
Pontos, gyors, precíz rugalmas és korrekt. Megbízást időre teljesítette.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a megbízást és az együttműködést.
Ferenc
???????
Agnes
Gyorsaság , megbízhatóság, jó kommunikáció, precíz munkavégzés és kedvező ár.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést, és a rugalmas, pozitív együttműködést.
Ircsi
Gyors, pontos, korrekt, intelligens, szimpatikus szakember.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az együttműködést és a pozitív és nagyon korrekt hozzáállásukat a munkámhoz és egyaránt az irányomba. Hálás köszönet!
György Tibor
Precíz , udvarias, szakmailag felkészült.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
Zsuzsanna
Gyors, pontos, segítőkész, szakmailag maximálisan felkészült, korrekt. Igazi profi.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
Kálmán
Nincs negatív tapasztalattom
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
Csak pozitív véleményem van
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
Andi
Gyors, precíz, segítőkész
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést, az együttműködést és a megbízást.
Robi
Alapos, precíz, gyors és nem mellesleg, még nagyon jó fej is!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen Robi! Öröm volt együtt dolgozni!
Johanné
Gyorsaság
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
Zsuzsi
Pontosan, megbeszèltek szerint időre, kedvező áron elvègezte a munkát.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a megbízást és a bizalmat.
PAP ÉVA
Gyors pontos udvarias nyitott a személyes problémák értelmezésében és visszahívott emailt küldött megbeszélt konkretizált. Igy a tájékoztatás alapján tudtam dönteni. Türelmes.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen kedves Éva! Öröm volt önnel együtt dolgozni. Üdvözlettel: Zoltán