Fogadok munkát
Filip Norbert
Filip Norbert

Generálkivitelezés · Hang-, tető-, hőszigetelés · Gipszkarton szerelés

8
Megbízás

3 nappal ezelőtt volt itt.

Szigethalom és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 49275

Filip Norbert

Generálkivitelezés · Hang-, tető-, hőszigetelés · Gipszkarton szerelés

Tisztelt leendő ügyfeleink! A FiNor94 kft. egy magasan képzett szakemberekből álló építőipari cég, amely kisebb - nagyobb projektek elvégzésére nyújt megoldást partnerei részére. Szíves együttműködést várva! Köszönettel: FiNor94 kft.
Mutass többet

Értékeléseim

Gábor
Minden rendben ment, teljesen meg vagyok vele elégedve.
Ajánlatkérő
Jól kommunikál, megegyezésre törekszik.
ERIKA
20nm járda térkövezését végezte el Norbert és csapata. Gyors árajánlat után az ígért időben megkezdték a munkát és szakszerűen elvégezték. Udvarias, kedves fiatal ember. Ajánlani tudom mindenkinek.
Blanka
Terasz és kerítésépítés, térkövezés volt nálunk, több vállalkozóval is beszéltem, de már az előzetes megbeszélésen is Norbi volt a legalaposabb, sokat kérdezett, felmérte az igényeket, elmondta, hogy mi hogyan lesz tartós, jó minőségű. Jó munkát végzett a csapat, szorgalmasan dolgoztak, a főnök is a többiekkel együtt dolgozott. Folyamatosan egyeztettek, hogy pontosan mi hogyan legyen, minden az elképzelésünknek és a szerződésnek megfelelően alakult (bár kicsit nagyobb felfordulás lett, mint arra számítottam, de ez az én tájékozatlanságom miatt lehet…). Megbeszélt időket tartották, pontosak voltak, nekünk nem kellett intézni pluszban semmit. A munkák befejeztével igyekeztek rendet csinálni, elpakolni maguk után, bár némi szemét, szétszórt csavarok, törmelék maradt utánuk. Ettől eltekintve nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal, ha másra is szükség lesz, szívesen keresném őket megint.
Viola
Teljes mértékben meg vagyok elégedve a csapat munkájával, egy hét alatt elvégezték jó minőségben, amit valószínűleg sokkal több idő alatt lehetett volna.Másrészt nagyon korrekt áron dolgoznak, megbízhatóak.Csak ajánlani tudom őket!
Szakál
Sajnos nem tudtam a munkáját megitélni, mert lemondta.
Móni
Pontos, udvarias, jól dolgozik az egész csapat.
Ajánlatkérő
Megbízható, precíz munkát végeztek, nagyon korrekten álltak a feladatokhoz. Bátran ajánlom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Generálkivitelezés 4 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 3 megbízás Gipszkarton szerelés 1 megbízás Árnyékolástechnika 0 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 0 megbízás