FOGADOK MUNKÁT
Fehér István
Fehér István
31
Megbízás

7 órával ezelőtt volt itt.

Budapest és 270 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 31468

Minősített jószaki

Fehér István

Üdvözöllek az oldalamon! Közel 20 éve foglalkozom bútorszereléssel. Az összes hazai forgalmazótól volt már bútorszerelési megbízatásom. E mellett, foglalkozom még kisebb lakások festésével, parketta lerakásával és egyéb apróbb munkálatokkal pl. karnis felfúrása, csaptelek cseréje. Köszönöm, hogy elolvastad a rövid kis leírásom és remélem, hogy egy újabb elégedett megrendelővel találkozom. :)
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Gyors, preciz, kulturalt
Ajánlatkérő
Szerettem a munkajaban, hogy ha kerdeztem, elmagyarazta, hogy mit miert csinalt. Baratsagos, lelkiismeretes volt a munkavegzes kapcsan. Amikor valami nem pont ugy keszult el elsore, ahogy elkepzeltem, segitokeszen allt hozzam, es megcsinalta ugy, ahogy kertem.
Andi
Pontos, mindig a megbeszélt időben érkezett. Precíz, csak akkor van kész a munka ha minden tökéletes. Elfogadható áron dolgozik. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Erzsébet
Jó a véleményem.
András
Elégedett voltam. A megbeszélt időben megjelent. A megbeszélt munkákat jól elvégezte. Saját hibáján kívül az egyik munkát nem tudta elvégezni, ennek díját nem számította fel. Szükség esetén fogom még keresni munkával.
Ajánlatkérő
Pontos, precíz, szépen dolgozik
Márta
Pontos, precíz volt, reális áron dolgozott.
Iréne Szabados
Tapasztalt, preciz, gyors, udvarias.
Ajánlatkérő
Pontosan jött, szépen és gyorsan dolgozott, precíz munkavégzés jellemzi.
Takács Erika
Azt kaptam, amiben megállapodtunk. Korrekt, precíz, megbízható.
Timi
Nagyon alapos és türelmes ,nála nem volt lehetetlen ,fáradhatatlan
Viktor
Nálunk csak egy szimpla zárbetét cserére volt szükség, ami nem a legkomplexebb feladat, azonban ezt nagyon korrekten, gördülékenyen végezte el. Mindenről tájékoztatott és gyorsan végzett. Csak ajánlani tudom.
Kata
Rugalmas pontos korrekt megbízható nincs lehetetlen:) kreatív:)ügyes:)
Anita Polesz
Megbízhatatlan, inkorrekt, össze vissza hamukál.Elvállalt egy munkát, megvetette az anyagot, átvette a kulcsot majd eltűnt, a megbeszélt időpontben eszébe sem jutott megjelenni. Innentől soha többet nem vette fel a telefont (ha idegen számról hivtuk akkor visszahivott). Kárt okozott, mert lemondtam a korrekt szakembereket, csúszik a munka a hibájából, alakás lakhatatlan.Mindezt persze feketén.
Ajánlatkérő
Nagy szakértelemmel oldotta meg a feladatot.
István
Korrekt megbízható szakember.
Ramona
Pontos, segitokesz
Ajánlatkérő
A szakember az előre egyeztetett időpontban érkezett. A megbeszélt munkákat (sőt, még plusz feldatokat is) pontosan, időben és szakszerűen végezte el.
Nagy Mariann
Nagyon tetszett hogy pontosan elvégezte a munkát, precízen, időben is pontosan érkezett és nagyon meg vagyok elégedve a munkájával
Ajánlatkérő
pontos, korrekt
Ajánlatkérő
Csak a pénz dol9g volt az igazi probléma
MARIKA
Szimpatikus, megbízható, körültekintő, gyors és alapos munkát végez. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Bútorszerelő 13 megbízás Bútorasztalos 7 megbízás Ezermester 6 megbízás Szobafestő, tapétázó 3 megbízás Zárszerelés 2 megbízás Felszolgáló, pultos 0 megbízás Sofőrszolgálat 0 megbízás