Fogadok munkát
Fehér István
Fehér István

Bútorszerelő · Asztalos · Bútorasztalos

56
Megbízás

23 órával ezelőtt volt itt.

Budapest és 500 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 31468

Minősített jószaki

Fehér István

Bútorszerelő · Asztalos · Bútorasztalos

Budapesti vagyok. Üdvözöllek az oldalamon! Közel 20 éve foglalkozom bútorszereléssel. Az összes hazai forgalmazótól volt már bútorszerelési megbízatásom. E mellett, foglalkozom még kisebb lakások festésével, parketta lerakásával és egyéb apróbb munkálatokkal pl. karnis felfúrása, polcok felfúrása, csaptelek cseréje. Köszönöm, hogy elolvastad a rövid kis leírásom és remélem, hogy egy újabb elégedett megrendelővel találkozom. :)
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Pontosan érkezett, folyamatosan dolgozott. Munkáját igényesen végezte. A problémás feladatrészt addig alakította, újra kezdte, míg tökéletes nem lett. Mindenkinek ajánlom a kedves fiatalembert.
Ajánlatkérő
Pontosan jött, a felmerülő nehézségek ellenére rendesen elvégezte a feladatot, az eredmény pont olyan, amit elképzeltem. Az ára is teljesen korrekt volt.
Ajánlatkérő
Precíz, pontos, nagyon gyors, megbízható.
Ajánlatkérő
Gyors, pontos munkát végzett, minden tekintetben precíz, multifunkcionális szakember. Minőségi szerszámokkal és anyagokkal dolgozott, mérsékelt árakon. Még vissza várom! Csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
A megbeszélt időpontban érkezett, minden mozdulatán látszódott, hogy érti a szakmáját, a megbeszélt árat kérte, csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett, megbeszéltek szerint végzett önállóan kifogástalan munkát, több napon keresztül..ezért szívesen ajánlom!:)
Ajánlatkérő
Gyors, precíz volt
Ajánlatkérő
Abszolút meg voltunk elégedve. Máskor is őt választjuk, ha lehet.
Judit
Még folyamatban vannak a munkálatok.
Kelemen Anna
Remek, precíz, felkészült munkát végzett, pontosan az előre megbeszélteknek megfelelően. Emellett kedves, szimpatikus, kommunikatív személyiség. Csak ajánlani tudom.
Vanda
A megbeszélt időben pontosan érkezett, kedves volt, tisztán, szépen, gyorsan dolgozott.
Ajánlatkérő
Gyors, preciz, kulturalt
Ajánlatkérő
Szerettem a munkajaban, hogy ha kerdeztem, elmagyarazta, hogy mit miert csinalt. Baratsagos, lelkiismeretes volt a munkavegzes kapcsan. Amikor valami nem pont ugy keszult el elsore, ahogy elkepzeltem, segitokeszen allt hozzam, es megcsinalta ugy, ahogy kertem.
Andi
Pontos, mindig a megbeszélt időben érkezett. Precíz, csak akkor van kész a munka ha minden tökéletes. Elfogadható áron dolgozik. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Erzsébet
Jó a véleményem.
András
Elégedett voltam. A megbeszélt időben megjelent. A megbeszélt munkákat jól elvégezte. Saját hibáján kívül az egyik munkát nem tudta elvégezni, ennek díját nem számította fel. Szükség esetén fogom még keresni munkával.
Ajánlatkérő
Pontos, precíz, szépen dolgozik
Márta
Pontos, precíz volt, reális áron dolgozott.
Iréne Szabados
Tapasztalt, preciz, gyors, udvarias.
Ajánlatkérő
Pontosan jött, szépen és gyorsan dolgozott, precíz munkavégzés jellemzi.
Takács Erika
Azt kaptam, amiben megállapodtunk. Korrekt, precíz, megbízható.
Timi
Nagyon alapos és türelmes ,nála nem volt lehetetlen ,fáradhatatlan
Viktor
Nálunk csak egy szimpla zárbetét cserére volt szükség, ami nem a legkomplexebb feladat, azonban ezt nagyon korrekten, gördülékenyen végezte el. Mindenről tájékoztatott és gyorsan végzett. Csak ajánlani tudom.
Kata
Rugalmas pontos korrekt megbízható nincs lehetetlen:) kreatív:)ügyes:)
Anita Polesz
Megbízhatatlan, inkorrekt, össze vissza hamukál.Elvállalt egy munkát, megvetette az anyagot, átvette a kulcsot majd eltűnt, a megbeszélt időpontben eszébe sem jutott megjelenni. Innentől soha többet nem vette fel a telefont (ha idegen számról hivtuk akkor visszahivott). Kárt okozott, mert lemondtam a korrekt szakembereket, csúszik a munka a hibájából, alakás lakhatatlan.Mindezt persze feketén.
Ajánlatkérő
Nagy szakértelemmel oldotta meg a feladatot.
István
Korrekt megbízható szakember.
Ramona
Pontos, segitokesz
Ajánlatkérő
A szakember az előre egyeztetett időpontban érkezett. A megbeszélt munkákat (sőt, még plusz feldatokat is) pontosan, időben és szakszerűen végezte el.
Nagy Mariann
Nagyon tetszett hogy pontosan elvégezte a munkát, precízen, időben is pontosan érkezett és nagyon meg vagyok elégedve a munkájával
Ajánlatkérő
pontos, korrekt
Ajánlatkérő
Csak a pénz dol9g volt az igazi probléma
MARIKA
Szimpatikus, megbízható, körültekintő, gyors és alapos munkát végez. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Bútorszerelő 19 megbízás Asztalos 12 megbízás Bútorasztalos 11 megbízás Ezermester 11 megbízás Szobafestő, tapétázó 3 megbízás