Fogadok munkát
Farkas Mihaly
Farkas Mihaly

Kertész · Térkövezés · Betonozás

15
Megbízás

12 perccel ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 24818

Farkas Mihaly

Kertész · Térkövezés · Betonozás

Megbizható 5-8fős brigad,sok sok referenciaval,több év tapasztalattal. A munkankra granciat vallalunk.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ági
A munkát rossz minőségben végezte, a betonozás nincs vízszintben, az autóbeálló oszlopok alapját csúnyán (nem egyformák) és rossz helyre tette (nem mérte ki, bár a méretek és maga a szerkezet is a helyszínen volt. Így az elvégzett mukna használhatatlan. Reklamálásom után soha nem jelzett vissza és nem jött el kijavítani a hibákat.
Szaki válasza:
Üdvözlöm a férje ot volt a betonozásnál ö mérte ki a pont alapokat és mi úgy csináltúk amit ö mondot és ö lemérte és azt mondta hogy jo szóval ez nem a mi hibánk sajnos ha mi mértük volna ki máskép alakúlt volna
Ray
Abszolút korrekt szakember. Minden tekintetben megfelelt az árajánlatban leíraknak, mind időben mind az árak tekintetében. Nagyon készséges, és igyekszik megfelelni a megrendelő elvárásainak, és maximális minőségben elvégezni a munkát. Abszolút ajánlott! Bonyolultabb feladatok esetén (egyedi térkő rakás minta) célszerű a csapat munkáját felügyelni.
Ajánlatkérő
Jól dolgoztak
Tímea
Mindent megcsinált, amiben előzőleg megegyeztünk. Gyors volt és precíz.
Szaki válasza:
Köszönjük
László
Megbízható: a korábban megbeszélt időpont előtt ő jelentkezett és megerősítette a munkakezdést, amit el is végzett a brigád. Megbízhatóan, jól dolgoznak és ami fontos, tartják az előre megbeszélt árat. Ajánlom őket !
Szaki válasza:
Köszönjük a bizalmat
Ajánlatkérő
Az árban az állványozás is benne volt.
Gábor
Abszolút megbízható , tisztelet tudó , tartotta magát a lebeszélt dolgokhoz, telefont felvette mindig vissza is hívott ha kellett. Ár arány értékben jó árakon dolgozik , több emberrel jön amit ígért az minden úgy történt ahogy kell. Bátran ajánlom !
Szaki válasza:
Jó egéséget köszönjük
Ajánlatkérő
A munkatársak pontosan érkeztek?tisztességesen dolgoztak.
Szaki válasza:
Köszönjük a megbizást
Ajánlatkérő
Pontos,precíz munkát végzett!
Szaki válasza:
Köszönjük a bizalmat
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Információt szeretnék kérni betonozás árak tekintetében. 3 helyiséget szeretnék aljzatbetonoztatni, összesen kb 50 nm. Azt már tudom, hogy a zsákos beton nem éri meg, most azon dilemmázom, hogy a mixerbetont hozassak vagy betonkeverőt béreljek. A kérdésem, hogy mekkora különbség van a MUNKADÍJBAN a betonozására tekintetében ha mixerbeton terítésére kérek fel szakembert vagy ha a beton kikeverésére és ennek terítésére. Gondolom, négyzetméter ára van mind a kettőnek, és a második drágább, de mekkora a különbség? Lehet, hogy megéri a betonkeverős, mert az anyag meg olcsóbbra jön ki így? Kérlek, adjatok árakat nekem, hogy lássam, mit válasszak!

Az én válaszom:

„Üdvözlöm farkas mihály vagyok a betonkeverös mindig olcsób volt régen is meg most is ”

0

2023. 08. 23.

Jó napot kívánok! Régi pala tetőt szeretnék lecserélni vagy felújítani, és zsindely tető felrakásában gondolkodom. A kérdésem, hogy mikor járok jobban, ha leszedetem a palát (van, aki el is vinné, még lehet, hogy valamennyi adna is érte), és OSB lapokra tetetem a zsindelyt, vagy ha marad a pala (gondolom, le kell tisztítani) és arra ragasztják a zsindelyt?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm. Mindenféle képpen lekel szedetni a palát. ”

0

2023. 07. 24.

Szakmáim

Kertész 5 megbízás Térkövezés 4 megbízás Betonozás 4 megbízás Kertépítés 2 megbízás Fakitermelő 0 megbízás Sittelszállítás 0 megbízás Takarítás 0 megbízás