Fogadok munkát
Elektro Szerviz
Elektro Szerviz

Villanyszerelő · Kábeltévés, antenna szerelő · Rendszergazda, informatikus

86
Megbízás

1 órával ezelőtt volt itt.

Budapest és 110 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 10796

Minősített jószaki

Elektro Szerviz

Villanyszerelő · Kábeltévés, antenna szerelő · Rendszergazda, informatikus

Fő profilunk: -antennaszerelés, kábel TV szerelés-bővítés, német/francia nyelvű TV csatornákhoz antennarendszer kiépítése, MINDIG TV, DIRECT ONE forgalmazás, hibajavítás olyan feladatokra amiket a TV/INTERNET szolgáltató nem vállalt el -internet hálózat beüzemelés, router szerelés, wifi hatótávolság megnövelés, műholdas internet beszerelés internettel nem ellátott területekre bárhol az országban -kamerarendszerek kiépítése/hibák javítása, 4 vagy 8 kamerás megfigyelő rendszerek felszerelése az otthonába, kamerákat mobiltelefonjáról is nézheti, vagy tévén, laptopon, tableten -számítógép javítása, számítógépes hálózat kiépítése, UTP kábelezés, LAN hálózatok üzemeltetése, kis hivatali hálózatok karbantartása, nyomtatók beállítása számítógépes rendszerekre, vírusirtás, számítógépek szoftveres adatmentése, LINUX rendszerek támogatása -mobiltelefon hálózat antennajelének erősítése mobil antennával, cégeknek, vállalkozásoknak is nagy teljesítményű antennákkal Másodlagos profilunk: -villanyszerelés elsősorban kisebb feladatok elvégzésére, mint pl. szerelvények, lámpák felrakása, vezeték hálózat kibővítése, hibák javítása, új áramkörök kiépítése -hőkamerás mennyezeti fűtésrendszerekhez mennyezeti világítótestek felszerelése -elektromos tér sugárzás mérés, elektromágneses szmog mérése ELF, VLF, RF tartományokban is, utána technikai javaslat a térrendezésre Munkáinkat felkészült tapasztalt szakemberek végzik. Számlát minden esetben adunk. Nálunk sosem kell előre fizetni a munkáért! Az elvégzett munkákat fotózzuk és diszpécser szolgálatunk folyamatosan monitorozza a munkavégzés folyamatát. A munka befejezése után garanciát vállalunk az elvégzett feladatra. Várjuk jelentkezését!
Mutass többet

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Korrekt, hozzáértő, megbízható. Mindent megoldott.
Gábor
Szèpen körül tekintöen dolgozik
Panye
Preciz
Laci
A fennálló hibát gyorsan szakszerűen megszüntette.
Balázs
Profi szakember, a megegyezett árban, határidőben és jó minőségben elvégezte a munkát. Il est professionnel, il a réalisé les travaux dans le délai, au prix convenu et de bon qualité.
Mari
Felmérte a hibát. Két kábel volt elszakadva. Ezeket kicserélte, a hiba megjavult. Próbált segíteni a videó megjavításában is, de az nem sikerült. (Ez nem volt a hívás eredeti tárgya). Meg vagyok elégedve vele, jóllehet az ár magas volt.
Szaki válasza:
Hát igen, a régi videómagnó megjavítása alkatrész hiányában nem volt lehetséges. De azért adtunk szakmai ötletet a probléma megoldáshoz és ez ennyit azért csak megért... :)
Törölt felhasználó
Nem becsületes.
Szaki válasza:
Bár nem tudom, hogy ki adta ezt az értékelést, de szeretném megjegyezni, hogy a becsületesség fontos számomra és mindig arra törekszem, hogy a legjobb munkát végezzük. Ha konkrét példát tudnál mondani arra, hogy miben volt nem becsületes a munkám, szívesen meghallgatnám, elérhetőségeink ismertek bárki számára! ⍨
Györgyi
A megkeresésre szinte azonnal jelentkezett, a megbeszélt időpontra érkezett. Szakmailag magasan kvalifukált kolléga. H. Attila személyében egy tisztelettudó, türelmes, szolgálatkész, szakembert ismerhettem meg. Minden kérdésemre kielégítően válaszolt, ilyen szakértelmű embert kívánok mindenkinek. Jó szívvel tudom ajánlani! Köszönöm a precíz munkáját!
Szaki válasza:
Köszönjük :)
Kinga
Az elso projektnel eloszor is megigert egy idot, mire kesz lesz, ugyanus utana jott a komuves, persze a munka 3 nappal tovabb tartott, de amikor rakerdeztem, nem vallotta be a hibat. Oszinten, nem is tudtam erre mit reagalni. Sajnos a konnektorok esztetikailag eleg silanyak. Majdnem mindegyik gorbe a falon vagy kiall a faltol. Oszinten, en meg nem jartam olyan hazban, ahol ez ennyire rondan lett volna megoldva. A sutom tetejet behorpasztottak, mikor behelyeztek. Az lett igerve telefonon, h ez kikalapalhato, de mikor oda kerult a sor, mar hirtelen nem lehetett megoldani. A konnektorok, amiket felszerelt sorban tortek el, 3bol 2t kicserelt, de a harmadik miatt mar nem hivtam el. Nem tudom, h a konnektorok silany minoseguek e, de megint csak azt tudom modnani, h en meg olyan hazban nem jartam, ahol ez problema lett volna. A suto mogotti kabelek is csak ugy lognak, pedig az lett igerve, h szepen majd a falhoz lesznek erositve. Sajnos tobbet torodott a kamerak beszerelesevel, ami elmondasa szerint bonusz volt a munka melle. Nekem ez nem volt prioritas, es sajnos meg a kep minosege is elvezhetetlen. Megigerte h visszajon befejezni meg a munkat, de teljesen elfelejtette, ugy kellett rahivnom. Aztan meg volt igerve meg egy taviranyithato villanyego, de persze ez mar nem ert ide, de nem is hivtam mar miatta, majd megoldjuk.
Szaki válasza:
Ez azért van, mert szeretjük a lehetetlennek tűnő problémákat is megoldani. :) Köszönöm szépen, szívesen segítek máskor is.
Ajánlatkérő
Gyorsan megcsinălta ès azt is elmondta mit mièrt csinăl.
Szaki válasza:
Köszönjük. :)
Mariann
Megbízható, pontos, lelkiismeretes,szakszerűen végezte el a munkát ,korrekt áron dolgozott.Nagyon ajánlom .
Szaki válasza:
Köszönjük szépen. :)
Judit
Gyorsan dolgozott, elmagyarázta a probléma okát, hogy használjam a készüléket javítás után. Az ára kicsit húzós volt.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen, jó lenne olcsóbban is tudjuk de már akkor az nekünk nem érné meg sajnos. :)
Èva
udvarias, pontos, gyors, jól magyaráz
Szaki válasza:
Köszönjük. :)
Cimbi
Érthetően, tömören magyarázott,laikusként is tudtam követni mit, miért csinál . A pontossága hagy némi kívánnivalót maga után, de összességében elégedett vagyok a munkájával.
Szaki válasza:
Az idővel sokszor tényleg hadilábon állunk, de köszönjük. :)
Ajánlatkérő
Szakszerű volt, megjavította amit tudott és jó javaslatot tett a további megoldásra ott, ahol nem tudta azonnal javítani.
Szaki válasza:
Köszönjük. :)
Ajánlatkérő
Elhárította a problémát
Szaki válasza:
Reméljük. :)
Viki
Vègig nagyon korrekt volt,elmondta mièrt nincsen szàmunkra,egyenlôre szüksèg rendszerbôvîtèsre nem rögtön az elmûhöz küldött ,ès rendesen megcsinàlta amire szüksègünk van ahhoz, hogy rendes körülmènyek közt tudjunk èlni. Csak ajnànlani tudjuk, köszönjük ..Viki,Lehel,Àkos, Ipolyvecèrôl :)
Lajos
jól megcsinálta de több volt az összeg mint amit a vállaláskor ígértek nem adott számlát
Szaki válasza:
A "több volt az összeg" azért volt, mert a munka több feladatot kért mint amit az eredeti felméréskor kiszámoltunk, de ezt előre egyeztettük Önnel a munkakezdés előtt, így utólag ezt ideírni már fura. :) A számlát pedig még akkor a helyszínen megkapta az a megadott email címére. Ezt kérjük ellenőrizze újra és kérhet tőlünk másolatot is ha szeretne. De ezt valójában nem itt kell jeleznie, ez ugyanis az értékelési felület.
József
a megbízhatóságot és a szaktudást.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen! :)
Ajánlatkérő
Barátságos, segítőkész stílus. Naprakész és érti a dolgát. Tisztességes, pintos hozzáállás.
Szaki válasza:
Köszönjük! :)
Izza
Minden rendben zajlott, lelkiismeretes és alapos munkát végzett.
Szaki válasza:
Köszönjük! :)
Ajánlatkérő
Rendben volt minden
Júlia
Gyors, pontos, megbízható
Miklós
Korrekt volt, a feltárt hibát nem sikerült megoldani, javasolt más megoldást. Munkadíjat nam számolt fel.
Szaki válasza:
Sajnos az ilyen jellegű VPN hibákat a munkahelyi rendszergazdáknak van csak jogosultsága megoldani. Ettől függetlenül örülök hogy ezt feltudtuk tárni és megerősíteni mert így legalább kiderült hogy ezt a hibát csak is ők tudják megcsinálni. :)
Boglárka
Attila gyorsan és precízen oldotta meg a munkát, mindenről megfelelően tájékoztatott. Szakértelmét csak ajanlani tudom mindenkinek.
Mary
Gyors, ügyes, de nagyon drága az óradíja.
Szaki válasza:
A minőségi munkáinkat csak a minőségi eszközeinkkel tudjuk elvégezni, ez viszont nem olcsó dolog. Viszont ez megmentett egy 10-szer nagyobb kiadástól. Köszönjük szépen a megrendelésedet, remélem még segíthetünk máskor is. :)
Melinda
Előzetes egyeztetés alapján pontosan érkezett, a kért munkát pontosan végezte, meg vagyok elégedve. Amennyiben újabb segítségre lenne szükségem, hívni fogom. Köszönöm.
Ajánlatkérő
Attila személyében egy őszinte és precíz szakembert ismertem meg. A vízmelegítő áramkörének kialakítása miatt hívtam őt, de több hiányosságra felhívta a figyelmemet az előző villanyszerelő munkájával kapcsolatban, amikor a kapcsolószekrényünkbe nézett. Ennek orvoslását javasolta, a családom és a ház biztonsága érdekében. Ezzel kapcsolatban tett is egy árajánlatot, majd meg is történt a javítás, és az ellenőrzés a házban. (Az első hívástól számítva egy hét alatt meg is valósult minden.) A munkájára egy év garanciát vállalt, és biztosított róla, hogyha bármi problémánk adódik kereshetjük Őt nyugodtan. Ami számomra nagyon pozitív volt, hogy mivel mi még nem lakunk ebben a házban, hétvégén jött el, és csinálta meg a munkát hozzánk igazodva. Nyugodtan lehetett tőle kérdezni, szívesen válaszolt mindenre, sőt, ha olyat talált akor magától elmagyarázta, hogy mi a gond, es miért nem jó ez így. Ezúton is köszönjük! :)
Szaki válasza:
Köszönöm szépen, de kellett hozzá egy okos és figyelmes ügyfél is. :)
Márta
a megbeszélt időpontban érkezett. Udvarias volt és a munkát maradéktalanul elvégezte. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Jó hogy ilyen pozitív esettel is lehet találkozni.
Szaki válasza:
Köszönöm! :)
Domi
Hozzáértő,nagyon jó szakember
Szaki válasza:
Köszönöm! :)
Laci49
Profi felkészültség
Szaki válasza:
Nem volt egyszerű feladat, de megoldottuk. :)
Ajánlatkérő
A megbeszélt időpontra megérkezett és profi módon megoldotta a problémát.
Ajánlatkérő
Gyors és alapos
Peti
Szerelje fel az antennát hogy a maximumot hozza ki a 4 fejes antennàbol mert be új 130 cm antenna kellene 4 kimenetes fejjel és ami 4 műholdvevot szolgálna ki és ezen felül 3 darab szintén 4 kimenetes fejre lenne szükségem különböző pozícióban. Keleti 9 fok keleti 16 fok és K és keleti 39 fokra ha megoldható több fej is szóba jöhet
Szaki válasza:
Szia Peti, én még azt sem tudom hogy te ki vagy, de ide az értékeléseket kell írni nem pedig a feladatot. :)
Ajánlatkérő
Megcsinálta a munkát pontosan, bár az egyik vezetéket nem tudom miért rakta be egy nem működő kimenetbe
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést, a vezeték pedig jó helyen van ott ahol van és lehetőleg nem kellene kihúzni. :)
Judit
Pontosan jött, szépen megcsinálta, amit csinált, de több fedél nélküli elosztót hagyott maga után.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést, a fedél nélküli elosztó pedig nem véletlenül maradt úgy. :)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Villanyszerelő 35 megbízás Kábeltévés, antenna szerelő 32 megbízás Rendszergazda, informatikus 9 megbízás Számítógép szervíz 7 megbízás Biztonságtechnika 3 megbízás Telefonhálózatszerelő 0 megbízás