Együd László
Együd László

Villanyszerelő · Biztonságtechnika

16
Megbízás

28 nappal ezelőtt volt itt.

Vác és 75 km-es körzetében kiszállok.

Jószaki

Együd László

Villanyszerelő · Biztonságtechnika

Biztonságtechnikában több mint 25 éve dolgozom, rendelkezem a szükséges hatósági engedéllyel, továbbá rendelkezem villanyszerelő képesítéssel is. A felsorolt képesítéseim lehetővé teszik,hogy teljes gyenge és erős áramú hálózatok kiépítését el tudom végezni, így Önnek nem kell több szakemberrel elvégeztetni ezeket a feladatokat.
Mutass többet

Áraim

Akkumulátor csere

10 000 Ft / alkalom
Munkadíj anyagok nélkül

Értékeléseim

Ajánlatkérő
A megadott időben pontosan érkezett, a továbbiakban is számítok a munkájára.
Ajánlatkérő
Pontos, megbízható. Másoknak is szívesen ajánlom.
Ajánlatkérő
Jó szakember, megbízható pontos! Kapcsoló csere történt.
Karcsi
Az elmúlt hetekben szembesültem azzal a problémával, amit eddig hallomásból ismertem, vagyis, hogy vagy nincs megfelelő szakember, vagy nem tudja elvállalni a felmerülő munkát, mert annyi a megrendelése, esetleg, csak hetekkel későbbre vállalja a munkát. Együd úr megcáfolta mindezt. Azonnal reagált a megkeresésre, és egy, számomra komoly problémát röpke egy óra alatt megoldotta, sőt, a helyszínen felmerülő igényt is teljesítette. Itt is szeretném megköszönni gyorsaságát, korrektségét és bátran merem ajánlani bárkinek, hogy forduljon hozzá.
Kleber Viktor
Pontosan érkezett, a munkát tisztán és gyorsan végezte el, minden kérdésre laikus számára is érthető magyarázatot adott, a jövőben is őt választom majd.
Törölt felhasználó
Kiváló , mindenkinek ajánlom, hogy vegye igénybe a munkáját!!!
Kalóczkai Eva
László rendkívül készséges volt a telefonváltásunkkor, pontosan érkezett, nemcsak a munkát végezte el, hanem információval is szolgált az elvégzett folyamatokkal, javítandó jövőbeli teendőkkel kapcsolatban. Gyors, pontos és megbízható.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Villanyszerelő 14 megbízás Biztonságtechnika 2 megbízás