Fogadok munkát
Egyed Gyula
Egyed Gyula

Szobafestő, tapétázó · Hang-, tető-, hőszigetelés

30
Megbízás

8 órával ezelőtt volt itt.

Pécs és 100 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 44500

Minősített jószaki

Egyed Gyula

Szobafestő, tapétázó · Hang-, tető-, hőszigetelés

Egy szobától akár komplett lakás, iroda, nyaraló, társasház, lépcsőház , csarnok ... igény szerint,: * felület előkészítés, * tisztasági festés, * festés, * mázolás, * glettelés, * hőszigetelés * Nemesvakolat *Kőműves munkák *Burkolás -Árajánlat készítés -Rövid határidő -Minőségi munka -Korrekt ár -Precíz bútor és ajzat takarás/ fóliázás -Takarítás , hulladék elszállítása a munka elvégzése után ! -Garancia -Utánunk nem kell takarítania! -Nem fogyasztunk alkoholt! Keressen bizalommal!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Korrekt
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm a bizalmát. A jövőben is állunk rendelkezésére.
Ajánlatkérő
A megbeszélt időben pontosan megjelent a munkatársaival és a vállalt időn belül végeztek is. Gyula jól szervezte a folyamatokat, az eredménnyel maximálisan elégedettek vagyunk. Mindenkinek ajánljuk.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm!!! A továbbiakban is állunk rendelkezésetekre.
Bghnhgmh
Segített az anyag beszerzèsben.Ahogy nekünk megfelelt azonnal megcsinaltàk a munkát,gyorsan és szépen.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a bizalmat.A jövőben is állunk rendelkezésére!
Szabó János
Pontos az emberei jól dolgoznak!
Szaki válasza:
Szabó Úr! A csapatom nevében is köszönöm a bizalmat és az értékelését.A jövőben is állunk rendelkezésére!!!
Csilla
Olyan szakembert kerestem, aki korrekt áron és jól dolgozik, bármikor elérhető, a felmerülő problémákra megoldásokat javasol és ha kell, meg is oldja. Nincsenek rejtett, utólag kreált költségei. Nagyszerűen szervezi a munkát és hozzá a szakembereket. Nincs előtte lehetetlen. Gyula személyében és csapatában mindezt megtaláltam. A végtelenségig segítőkész és megbízható. Nyugodt szívvel és bátran ajánlom mindenkinek. Ritka kincsek.
Attila
Szimpatikus volt Gyula hozzaallasa mar a felmeresnel is, rugalmas volt az igenyeimmel szemben. Festes kozben folyamatosan kuldott emaileket hogy haladnak. Festes utan egy hibat is gyorsan javitott.
Szaki válasza:
Attila,nagyon köszönöm a bizalmat. A jövőben is állok a rendelkezésedre a felújítási munkállatokban. Tisztelettel:Egyed Gyula
Ajánlatkérő
Nagyon korrektek voltak, mind emberileg, mind szakmailag. A munka kifogástalan. A közben felmerülő problémákat, új ötleteket is zökkenőmentesen kezelték, segítettek az alapanyag beszerzésben, a megbeszélt időpontban kezdtek és végeztek is. Korrekt árajánlatot kaptunk, amit tartottak is. Megoldották a párhuzamos dolgozást a másik szakemberekkel (villanyszerelő, fűtés, asztalos).
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az elismerő szavakat a csapatom nevében is.A jövőben is állunk rendelkezésetekre. Tisztelettel:Egyed Gyula
Sömjén Gergő
Gyula és csapata a házam teljes belső festését végezte. 4 nap (!) alatt végeztek a műszaki ellenőröm által is kifogástalannak minősített munkát. A teljes csapat nagyon segítőkész volt. Gyula mindent igyekezett megbeszélni velem, javasolt megoldásokat is a kérdéses helyeken, amiket utána kifogástalanul megvalósítottak. Örülök, hogy találkoztunk, a jövőben csak Titeket hívlak, ha festésről lesz szó! Köszönök mindent!
Szaki válasza:
Gergő.Nagyon szépen köszönöm a bizalmat és az elismerő szavakat..A jövőben is bármikor állunk rendelkezésedre. Tisztelettel:Egyed Gyula
Ajánlatkérő
Munkát még nem kezdte el
Krisztina
Segítőkészség, türelem, megbízhatóság, tiszteletadás, korrekt ár. Mindent átbeszéltünk, amikor időközben változtatást kértem szó nélkül teljesítették. A hiányzó anyagot beszerezték. A csapat nagyon jó, kedvesek, türelmesek, ügyesek! Egész nap dolgoznak, nem "lazsálnak".
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést a csapatom nevében is.Nagyon örülök,hogy megtiszteltek a bizalmukkal.
Péter
Nagyon szeretett volna nekünk segíteni, hogy Pestről leköltözve rögtön egy szép és minőségi felújításon átesett polgári lakásba érkezzünk. Tippeket adott, hogy min változtassunk és min ne. Minden anyagot beszerzett, minden szemetet, törmeléket elhordott. Minden nap beszéltünk, egyeztettünk és küldte a képeket az egyes fázisokról, amíg mi Pesten dobozoltunk. Tisztán és tipp-topp adta át amivel megbíztuk! A fürdőszoba felújítását is rá fogjuk bízni!
Szaki válasza:
Péter. Nagyon szépen köszönöm az értékeléseteket.Mindenben állok a rendelkezésetekre a jövőben is. Köszönöm a bizalmat. Tisztelettel:Egyed Gyula
Boros Csaba
nem szakemberrel dolgozik.menetkőzben orákra eltűnik. garanciát nem csinál. igénytelen .
Szaki válasza:
Kedves B.Csaba. Csak SZAKMUNKÁS BIZONYÍTVÁNNYAL rendelkező emberekkel dolgozom. A munka a megbeszéltek szerint lett elvégezve.Bútorok le-fel akasztva pakolva,minden takarva,fóliázva, amivel meg is voltak elégedve! Becsülettel ki is fizettek a munka végeztével. Az utolsó nap mikor a munka 90százalékban készen volt el kellett mennem egy másik munkát megnézni(ez volt az ön szerint órákra való eltünés).A fiúk akik ott maradtak mindenki tudta és tette a dolgát. A munka közben és végén üdítővel kávéval kínáltak. Minden munkánkra GARANCIÁT VÁLLALUNK!!!!Nem értem a negatív véleményezést, mert a helyszínen mindennel tökéletesen száz százalékban elégedettek voltak ön is és a kedves felesége is. Az ön szerint igénytelen munka képeit a referencia fotókhoz feltöltöttem.Mindenki megtudja nézni. A negatív értékelése ellenére, természetesen a garanciális javításokat szükség esetén ugyanúgy elvégezzük! Nem értem, ha bármi probléma adódott volna akkor miért nem vette fel velem a kapcsolatot? Üdvözlettel Egyed Gyula.
Éva
Nagyon korrekt megbízható!A megbeszélt munkát hiánytalanul elvégezte!
Ajánlatkérő
Korrekt ajánlatot kaptunk, a megbeszéltek szerint haladt a munka, amit szakszerűen végeztek el.
Viki
Nagyon elégedett vagyok, örülök, hogy őket választottam! Kiváló ár-érték arányban dolgoznak, gyorsan és professzionálisan. A lakás gyönyörű lett! Gyulát bármikor el tudtam érni, nagyon kedvesen válaszolt minden kérdésemre, és rugalmasan alkalmazkodott az igényeimhez. Szakmailag és emberileg is csillagos ötös, köszönöm!
Ajánlatkérő
Korrekt árajánlat, pontosság, igényes munka, rendes brigád, minden problémára találtak megoldást, csak ajánlani tudom Őket
Andi
Gyula rövid határidőn belül mozgósÍtotta a csapatát és egy kisebb munkából végül egy teljes felújÍtás kerekedett, mert olyan gyorsan, szépen dolgoztak, hogy a végén mindent rájuk bÍztam :). Az előzetes árajánlathoz tartották magukat. A munka közben felbukkanó problémákra mindig volt megoldásuk, ha ők nem tudták megoldani, szereztek rá embert nekem. Teljesen megbÍzható, rendes és jófej a brigád, probléma megoldásra orientáltak és nagyon sok jó tippet adtak. Gyorsan dolgoznak és tiszták, takarÍtanak maguk után - még fel is mostak. :) Nagyon köszönöm a munkájukat és mindenkinek maximálisan tudom Őket ajánlani!
Ica
Még a munkát nem végezte el, ezt később tudom értékelni
Ajánlatkérő
Komplett ház felújításánál pontos, precíz munkát végeztek. A felmérés jól zajlott,korrekt árajánlat, precíz szerződéskötés. Folyamatosan, precízen dolgoznak. Nincs " holt idő" a munkájuk közben, és folyamatosan takarítottak maguk után. Komplett ház festés, parketta csiszolás, ablakok/ajtók cseréje,80nm burkolás, betonozás, ,külső szigetelés és festés. Komplett faház építése. Összetett feladat. Remekül össze szervezte és a lehető legrövidebb idő alatt teljesítette. Lelkiismeretes és szép munkát végeztek, a közben felmerült nehézségeket zokszó nélkül megoldották. Teljes korrektség, a munka kezdetétől a végéig. Maximálisan meg vagyok elégedve az elvégzett munkával. Kiváló munkát végeztek a vállalt időn belül, precíz, szakszerű munka, tisztességes áron.Pontos elszámolás. Segítőkész, udvarias, közvetlen emberek, csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm fiúk!
Ajánlatkérő
Semmi rosszat nem tudok róla/róluk mondani! Egy kisebb munkából indult a megbízás, de engeteg munkát bíztunk rájuk miután láttuk, hogy tényleg milyen alapos és odafigyelő! Mindegy hány ember dolgozik a keze alatt Remekül tudja őket koordinálni és ami a legfontosabb, ez volt az első olyan csapat aki szépen összehangoltan tudott együtt dolgozni és folyamatosan! Nem egymásra vártak, hogy ki csinálja a munkát nem dohányoztak és nem fogyasztottak alkoholt! Nekünk ezek nagyon fontos dolgok voltak és 100% van Meg voltunk velük elégedve! Rövid határidőn belül hibátlanul teljesített! Kisebb javításból indult a megbízás, mert nem ismertük a munkáját de végül az egész ház felújítást ő végezte el a csapatával!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 16 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 14 megbízás