Fogadok munkát
Drigán & Társa
Drigán & Társa

Vízszerelő · Sittelszállítás · Lomtalanítás

14
Megbízás

15 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - V. kerület és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 47855

Drigán & Társa

Vízszerelő · Sittelszállítás · Lomtalanítás

Jó napot kívánok! A nevem Drigán Gyula és egyéni vállalkozó vagyok. Folyamatosan bővülő kis csapatommal vállaljuk családi házak,lakások komplett Víz-Fűtés és csatorna rendszer kivitelezését. Mellék állásban Festés, Tapétázást, Hideg-meleg burkolást és Kőműves munkálatokat is végzünk. VÁLYOGHÁZ FELÚJÍTÁSÁT IS VÁLLALJUK. Munkánkra igényesek vagyunk, korrekt megbízható árakkal tudunk szolgálni. Természetesen mindenről számlát és garanciát tudunk biztosítani. Budapest területén ingyenes helyszíni felméréssel! :) Ha bármi egyéb kérdése felmerülne telefonon vagy a megadott e-mail címen várom a megkeresésüket. További szép napot! Drigán Gyula E.V.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
dolgoztak, a végét elkapkodták...
Ajánlatkérő
Nagyon kreatív, ügyes, de írásbeli szerződést kössön, az anyagot a szaki listája szerint a megrendelő szerezze be, akkor nem lesz semmi gond.
Szaki válasza:
Ez valami félre értés lessz. Jeleztem az ügyfél szolgálatnak
Miklós
.
Ajánlatkérő
A megbeszélt időpontban jött, a konyhai problémát csaknem teljesen kielégítően megoldotta, egy tömítés hiányzik hozzá, de ígérete szerint jön és befejezi. A WC cserénél nem kapott megfelelő tartályt, így csak félig készült el, de átmenetileg megfelel. Egyébként okos, kreatív és érti a dolgát, az ára nagyon megfelelő, bizalomgerjesztő, és remélhetőleg olyan megbízható, is, amilyennek látszott. További munkákban is számítunk rá.
András
Rugalmas, segítőkész
Enikő
Nagyon korrekt volt a munka során, nem voltak rejtett költségek plussz minden felmerült kérdésemre készségesen válaszolt. És amikor végeztek tisztaságot hagytak maguk után
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Vízszerelő 12 megbízás Sittelszállítás 1 megbízás Lomtalanítás 1 megbízás Duguláselhárítás 0 megbízás