FOGADOK MUNKÁT
Dream Flat Kft.
Dream Flat Kft.
2
Megbízás

7 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - V. kerület és 30 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 43173

Rólam

“ Dream Flat, ahol az álmaid valóra válnak.. “ Az építőipar legtöbb területén szerződéssel vállalunk kisebb / nagyobb kivitelezéseket korrekt áron. Legyen szó egy családi ház építéséről vagy esetleg egy kisebb lakásfelújításról, nálunk semmi sem akadály, precíz, minőségi munkavégzés, komoly tapasztalattal.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Válaszaim

Üdvözlöm Önöket! A homlokzatot ki festi le: szobafestő vagy kőműves? Kit keressek, ha már csak festeni kell? És ennél is van alpinos és állványos megoldás? Erről emlékszem, édesapámék sokat vitatkoztak a házukban, hogy melyik a jobb, bár ott teljes felújítás kellett, mi csak festenénk... Köszönöm a segítséget!

Az én válaszom:

„Kedves Kinga Ez a festő dolga, de amennyiben kérdése merül fel hívjon fel és válaszolok ezekre szívesen. Ács Krisztián”

0

2023. 01. 07.

Kétféle árajánlatot kaptam gipszkarton tapétázásra és a glettelés ára nagyon eltérő. Mi lehet az oka? A gipszkarton glettelés részben vagy egészben történik? Mi a jobb?

Az én válaszom:

„Kedves Barnabás Nem teljesen egyértelmű a kérdés, de amennyiben felhív telefonon szívesen nyújtók önnek tájékoztatást a témában. Szép napot: Ács Krisztián”

0

2022. 12. 23.

Sziasztok! Van a festés munkadíjakban különbség nyáron és télen? Mármint az érdekel, hogy általában drágább-e a munkadíj pl. esőben vagy nagy hőségben? Vagy van-e olyan, hogy szezonban meg szezonon kívül? Mikor érdemes árajánlatot kérni?

Az én válaszom:

„Kedves Zoltán Nálunk ebben nincs különbség, ha el kell végezni egy kivitelezést, akkor ha esik ha fúj, megoldjuk, de ez az áron nem fog változtatni. Szép estèt Ács Krisztián ”

0

2022. 12. 21.

Szakmáim

Bútorszerelő 1 megbízás Bútorasztalos 1 megbízás Takarítás 0 megbízás Lakberendező 0 megbízás