Fogadok munkát
Domján Róbert
Domján Róbert

Térkövezés · Betonozás · Földmunka

42
Megbízás

55 perccel ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 59027

Minősített jószaki

Domján Róbert

Térkövezés · Betonozás · Földmunka

Tisztelt megrendelő összeszokott csapat térkövezést és kisebb kőműves munkákat vállal . Árat helyszíni felmérést követően tudunk készíteni a helyszíni felmérés tejesen ingyenes Nincs két egyforma munka, ezért kérem vegye figyelembe, hogy telefonban vagy e-mailben csak tájékoztató, becsült árakat tudunk mondani. A térkövezés és térburkolás alapszabálya az előkészítés maximális tisztelete! A földterület megfelelő rendezése, tömörítése és töltése, hogy az évszakok és a terhelés viszontagságait elviselje a felület hosszú éveken, évtizedeken át. Köszönöm hogy el olvasta .
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Csaba
144nm térkövezést csináltak nálunk. Az öt fős csapat hihetetlenül gyorsan, netto 2 nap alatt végzett! Plusz kéréseket, javításokat megcsinálják
Ajánlatkérő
A munkát gyors határidővel elvállalták, a kivitelezés is pár nap alatt megvalósult. A munkát szépen megcsinálták. Ami nem tetszett, hogy a felhajtót végig úgy egyeztettük, hogy ívesen csinálják, végül valamiért egyenes lett. Amikor jeleztük, hogy ez így nem jó, problémázás nélkül javították, végül nagyon szép lett és elégedettek vagyunk. A munkálatok befejezése után viszont még megmaradt több anyag, pl. sódernek és a szegélykőnek majdnem a fele, ezeknél a kalkulálás során félrement valami. A fenti két dolgot leszámítva elégedettek vagyunk, ajánlom őket. Összeszokott 5 fős csapat.
Fényes
Róbertékkel nagyon elégedettek vagyunk. Mindig időben érkeztek és ledolgozták becsülettel a napokat. Munkájukat hozzáértéssel végezték. Mindent meg tudtak oldani. A megbeszélt idő alatt elvégeztek a munkákat. Az áron közben semmit sem emeltek. Sőt, egy időközben felmerülő kisebb plusz munkát szó nélkül, nagyon kedvező áron oldottak meg. Illetve még néhány apró ház körüli javítást is elvégeztek. Tartották magukat azokhoz, amiket megbeszéltünk. Ha valamit közben változtattunk , ahhoz rugalmasan álltak hozzá, és igyekeztek annak megfelelően alakítani a kivitelezést. Munka közben rendszeresen egyeztettünk a folyamatokról, illetve az esetlegesen felmerülő kérdésekről. Így a végén nem értek minket kellemetlen meglepetések. Különösen szimpatikus volt az, hogy értelmesen és alázatosan viselték magukat. Róbert csapatát mindenkinek tudom ajánlani. Mi a későbbi munkákra is őket szeretnénk majd megkérni.
Ajánlatkérő
Többször dolgozott nálunk, továbbra is meg vagyunk elégedve az elvégzett munkákkal. Nagyon lelkes, összeszokott csapat! Ez úton is köszönjük az elvégzett munkákat!
Ajánlatkérő
A sok pozitív értékelés miatt választottam Domján Úr csapatát, amikor a kertbe 33 m2 térkő lerakásra kerestem szakit. Domján Úrral könnyen, gyorsan tudtunk egyeztetni a munkavégzés részleteiről. A telefonos egyeztetésünket követően pár napon belül vállalták a munkát, teljesen korrekt áron. A munkavégzés napján reggel megjelentek, szakszerűen, profi módon elvégezték a feladatot. Szorgalmas, nagy munkabírású csapat, szépen dolgoznak. Este 6 körül át is adták a kész munkát, amit nagy megelégedettséggel vettünk át. Profi, ügyes csapat. Bátran ajánlom őket mindenkinek.
Ajánlatkérő
A felmérésre és a munkakezdésre is a megbeszéltek szerint érkeztek. Szorgalmasan dolgozó csapat. A munka közben felmerülő kérdéseket mindig egyeztették és igyekeztek legjobb tudásuk szerint megoldani. Szép munkát végeztek.
László
Lejtős terepen kapubejárót építettek és parkolót térköveztek nálam. Mindent a megbeszéltek szerint csináltak és jó ötleteik is voltak a munka során. Szépen dolgoztak.
B. György
A megbeszéltek alapján történt minden munkafolyamat, gyorsan és korrekten elvégezték a feladatot amivel megbíztuk őket, ajánlani fogom másoknak is.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm korrekt volt a megrendelö is nagyon bármikor számithatok a munkánkra
Farkas Tamás
Nagyon profi gárdával dolgozik, meghallgatják mit szeretnél és javasolnak megoldásokat. Pontosan érkeztek, minden annyi ideig tartott ahogy megbeszéltük, rugalmasak voltak az extra kéréseket illetően is amik menet közben derültek ki. Jó minőségben dolgoztak, a térkövezett terület nagyon szép lett, elégedett vagyok a munkával.
Szaki válasza:
Köszönök szépen mindent
Molnár Tibor
Elsőre Ő vette fel velem a kapcsolatot, a felmérésre pontosan érkezett. A legjobb árajánlatot adta a jelentkezők közül. A munkát az egyeztetett időpontban elkezdte, gyorsan, pontosan, legnagyobb megelégedésemre végezte. Csak ajánlani tudom a csapatot!
Ajánlatkérő
Megbízható, korrekt.
Imre
Reális áron, tisztességesen végzik a munkát, gyorsak és precízek. Köszönöm a munkájukat.
Szaki válasza:
Nagyon szivesen imrebá máskor is köszönöm .
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt csapat! Az elejétől kezdve normálisan nem tolakodva jeletkezettbe és jöttek el megnézni a helyszínt. A lehetőségeket felmérve a megoldást keresték meg és ez alapján kaptunk ajánlatot. A menetközben felmerülő kérdésekre is időben válaszolt. A felmerülő akadályokat gyorsan megoldották és nem volt a klasszikus "jól van az úgy" mondat. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Szinte egyből kijöttek felmérni a terepet, még aznap megkaptuk az ajánlatot is. Egy hétre rá már elkezdték a munkát. Korrektek, szorgalmasak, abszolút profik.
Zsu
Már a helyszíni felmérésre megbeszélt időpontra pontosan érkeztek. Nagyon sürgősen kellett megcsinálni a betonalapot, de ennek ellenére el tudták vállalni, nagyon segítőkészek és rugalmasak voltak. Időben érkeztek a munkára, nagyon precízen, pontosan és tényleg szakszerűen dolgoztak. Maximálisan meg vagyok velük elégedve, minden a megbeszéltek szerint történt.
Szaki válasza:
Először is szeretnék meg köszöni mindent de a ti hozzá állásotok nélkül nem sikerült volna a munka pontos leszervezés volt . Köszönöm még egyszer
Ajánlatkérő
Nagyon szimpatikus és segítő szakember.Felmérése után ami díjmentes nagyon korrekt kivitelezési árat adott meg az elvégzendő munkára. Kitűnő szakmailag felkészült csapattal rendelkezik.Értik a szakmájukat és gyorsak,precízek,tisztelet tudóak.Körül tekintően dolgoznak, kérdés esetén tanácsot adnak. Ilyen jó kivitelező csapattal még nem találkoztam a 38 év alatt, mivel mélyépítő cégnél dolgozom vezető beosztásban.Továbbiakban is számítok a szakmai munkájukra. Mindenkinek ajánlom ezt a szakembert, nem fog csalódni.( 06-30-438-4584)
Ajánlatkérő
Meglepetésként ért, hogy vannak még szakemberek ebben az országban, ráadásul ebben az évben az utolsóként ugrottak be a rossz idő előtt, ha kellett dupla létszámmal! Korrekt, emberi hozzáállás, szép munka, csak ajánlani tudom. További sikeres munkákat kívánok!
Szaki válasza:
Köszönjük szépen mink is a lehetőséget mindig a megrendelő az első
Tóth Gábor
Az előzetes munkafelmérés során történt egyeztetésnek megfelelően történt a munkavégzés. Korrekt , összeszokott, jó minőségű munkát végző csapat.
Szaki válasza:
köszönjük szépen nagyom jó és becsületes volt a megrendelő a csapattal köszönünk szépen mindent
Richei
Tapasztalt, összeszokott csapat, nagy munkabírással. Korrekt hozzáállásukkal, lendületükkel nagyban hozzájárultak a munka időben való elkészültéhez. Ötleteikkel sokat segítettek a megvalósulásban, kéréseinket maradéktalanul teljesítették. Megfelelő az árképzésük.
Szaki válasza:
Köszönünk szépen mindent
Tamasi Éva
Nagyon összeszedett csapattal dolgozott a vállalkozó. Kellő számú ember állt rendelkezésre, így a viszonylag nagy munkát három nap alatt elvégezték. Nem kapkodtak, minden munkafázist megterveztek. Mindenben kikérték a véleményünket, annak érdekében, hogy minél jobb legyen a végeredmény. Pontos munkavégzés jellemezte az egész csapatot, és a vezető szakembert is. Szaktudásuk kimagasló, munkabírásuk példamutató. Minden részletre odafigyeltek, jó ötletekkel támogatták a megvalósítást. Minden nap addig dolgoztak, amíg az adott munkafázis szükségessé tette. Jó hangulatban folyt a munka. A munkadíj korrekt volt, nem szállt el az árakkal. Szívből ajánlom a vállalkozót és csapatát mindazon építkezőknek, akik gyors, szakszerű, és esztétikus munkát várnak el a vállalkozótól. Róbert személyében mindez megvalósul. Köszönöm ezt a három napot, az építkezés élmény volt.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm nagyon segítő készek voltak mindenben igazi élmény volt önökkel dolgozni . remélem még találkozunk mindent köszönünk a csapat nevében is vigyázzanak magukra . Jó egészséget kívánok
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Térkövezés esetén a szegélykő lerakása elhagyható vagy ez mindig szükséges lépés?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm általába szükséges szegélykő lerakása vannak olyan esetek amikor a megrendelő nem kért szegélyt az egyik oldalra azt ragasztani lehet vagy akkor nem kell szegély ha két fal között van . De szegély nélkül nem igazán javasolt az tartsa a térkövet. Tisztelettel Domján Róbert ”

0

2023. 11. 18.

Sziasztok! Meg lehet oldani a térkövezést lapvibrátor használata nélkül is tökéletesen vagy ez a művelet elengedhetetlen a megfelelő minőséghez? (Reklamáljak, ha nálam nem volt?)

Az én válaszom:

„szükséges a döngölés hogy a kövek helyre álljanak de csak gumilappal ”

0

2023. 11. 08.

Szakmáim

Térkövezés 31 megbízás Betonozás 8 megbízás Földmunka 3 megbízás