Fogadok munkát
Cziráki Zoltán
Cziráki Zoltán

Vízszerelő · Gázkészülék javítás · Gázvezeték szerelő

25
Megbízás

6 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - II. kerület területén kiszállok.

+36 1 443 3777 / 42438

Jószaki

Cziráki Zoltán

Vízszerelő · Gázkészülék javítás · Gázvezeték szerelő

25 éves tapasztalattal - mestervizsgával - vállalok komplett fűtési rendszerek kiépítését, gázkészülék javítását. Gázvezeték átadás - MEO Víz- csatorna és központi fűtés szerelést. Kisebb javításokat is elvégzek. Gyorsan, precízen dolgozom, akár hétvégén is hívjon bizalommal.
Mutass többet

Értékeléseim

Lacii
"Szaki"
Eszter
Segítőkész volt. Elégedett voltam vele.
Ellmann Plan Kft.
Gyors pontos, jól dolgozik
Zoli
Gyorsan reagált, kultúrált, jókedélyű szaki. Az egyetlen dolog, ami zavart, az árazás. Mikor mondta, hogy mennyibe fog kerülni nekem egy 2m-es szakasz levágása, egy használt cső hajlítása és hegesztése, először azt hittem, viccel. Nem tudom, mások mennyiért dolgoznak ebben a szakmában, mennyi az SOS felár, mindenesetre mellbe vágott. Nyilván nem akartam két hétig fűtés nélkül lenni, de akkor nagyobb projektre készül, kérjen árajánlatot. Ha meg tudnak egyezni, kiváló minőségű munkát fog maga után hagyni.
Zoli
Alapos, lelkiismeretes, problémamegoldó.
Lili
Kétségbeejtô helyzetben voltam: meleg víz és fûtés nélkül egész nap, már nem számítottam rá, hogy megoldódik a probléma aznap. Zoltán hívott késô este, hogy hazafelé úton megnézné a bajt. Megérkezett, megszerelte a kazánt, kedvesen és részletekbe menôen válaszolt a kazánnal kapcsolatos kérdéseimre, eligazított a termosztát funkciói között. Nagyon profi, segítôkész és hatékony, nem csillagászati áron. Életmentô volt
K.Gábor
A megbeszélt időpontban eljött, átbeszéltünk mindent, ajánlott megbízható gáztervezőt is! Pontos, jó munkát végzett, csak ajánlani tudom!
Takáts Mónika
Tökéletesen meg volt elégedve
Selmeci Zoltán
Nagyon meg voltam elégedve, ajánlom másnak is.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Vízszerelő 9 megbízás Gázkészülék javítás 9 megbízás Gázvezeték szerelő 4 megbízás Fűtésszerelés 3 megbízás Generálkivitelezés 0 megbízás