Fogadok munkát
Csőszer Mester - Szekszárdi Attila
Csőszer Mester - Szekszárdi Attila

Fűtésszerelés · Vízszerelő · Gázkészülék javítás

33
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest és 20 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 37839

Minősített jószaki

Csőszer Mester - Szekszárdi Attila

Fűtésszerelés · Vízszerelő · Gázkészülék javítás

Kedves Megrendelők! Családi vállalkozásunk keretében összesen 60 év tapasztalattal rendelkezünk. Számomra az elégedett megrendelő a jövő értéke. Fő tevékenységünk a víz. fűtés, csatorna csőhálózatok kialakítása. Mosdó, WC, kád, zuhany, zuhanykabin, mosogató, mosó,-mosogatógépkiállások kiépítése, vízóra kiépítés-csere, bojler szerelés-tisztítás. Radiátor illetve padlófűtés, mennyezetfűtés, kazán telepítés, konvektorok szerelése-tisztítása. Alap csatorna kiépítése, strangok építése-cseréje, mosdó,-mosogató szifon szerelés-javítás. Különböző anyagok felhasználásával dolgozunk- rézzel, 5 rétegű csővel, szénacél, de akár műanyag csövekkel is. Gépesített duguláselhárítás 20m-ig. Számos elégedett ügyfél van már mögöttünk. Az esetek nagy többségében az elit negyedben vannak munkáink. Ez garancia a munkánk minőségére. Igényes vagyok a munkámra és a megítélésemre. A munkánkkal meg lesz elégedve. Válasszon minket ! Köszönettel Szekszárdi Attila
Mutass többet

Áraim

Földmunka, árokásás

5 000 Ft / méter
Gépi földmunka, ahol ez megoldható

Kiszállási díj

8 000 Ft - 15 000 Ft / darab
Észak Budapest 8000ft Dél Budapest 10000ft Hétvégi, ünnepnapi, sürgősségi 15.000ft Vidék esetén Budapest 12.000 +10km 3000ft (pl Hatvan 30.000ft)

Fűtési rendszer kiépítése -egységenként

72 000 Ft / egység
Lakások, kisebb családiházak fűtésrendszerének kiépítése gáz -illetve elektromos kazánok esetében

Fűtési rendszer gépesített átmosása

5 000 Ft - 8 000 Ft / egység
Géphasználati alapdíj 22.000ft 5db-ig/8.000ft, 6-8-ig 7.000ft, 9-10-ig 6.000, 10 fölött csak 5.000ft/db

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Erik
Kedves és jól kommunikáló, munkáját maradéktalanul elvégző szakember. Ha mindenki ilyen korrekt lenne a szakmában, akkor nem lenne nagy probléma a hazai felhozatal megbízhatóságában. Összehasonlítva is teljesen reális, jó áron végezték el nálunk a fűtés rendszer tisztítását és a jövőre vonatkozóan is hasznos tippeket kaptam. Bátran ajánlom!
Szaki válasza:
Kedves Erik! Nem is gondoltam, hogy ennyi időt szán ránk és a nehézségek ellenére mégis értékel minket. Természetesen nagyon hálásak vagyunk érte. Öröm volt Önben egy új ügyfelet megismerni. Bízom benne, hogy a további korszerűsítés is zökkenőmentesen fog megvalósulni. Tisztelettel Szekszárdi Attila
Ajánlatkérő
Attila és segítő kollégája a megbeszéltek alapján végezte el a munkát. A telefont mindig felvette, minden felmerülő kérdésemre válaszolt, az új radiátor kiválasztásában is segített. Tisztességes, korrekt, precíz szakember, akinek fontos volt úgy távoznia munkavégzés után, hogy az ügyfél mindennel elégedett legyen. Külön köszönöm, hogy felhívta a figyelmemet egy olyan, régóta fennálló problémára, amelyet egy másik szerelő elrontott a lakásban. Annak a kijavítására is őt fogom megkérni. Még sok ilyen szakemberre lenne szükség. Mindent köszönök: a jó beszélgetést is.
Szaki válasza:
Kedves Zita! Köszönjük, hogy szánt ránk az idejéből. Örülök, hogy elégedett a munkánkkal. Öröm volt önnél dolgozni. Jól éreztem magam, annak ellenére is, hogy a régi, méretes radiátor jól elhagyta magát. A megbeszéltek szerint kijavítjuk a rendszerét, hogy az hatékonyan működjön. Tisztelettel Szekszárdi Attila
Ajánlatkérő
Konvektorok cserejevel biztam meg Attilat, amelyet korrektul el is vegzett. A megbeszelt idopont is be voltak tartva, a tisztasagra is figyelt, es nem utolso sorban az ar is rendben volt. Plusz, mindenfele kulon felszolitas nelkul szamlat is adott. Ez ritka manapsag.
Szaki válasza:
Kedves Péter! Köszönöm, hogy gondolt ránk. Örülök, hogy meg volt elégedve a munkánkkal. Remélem máskor is minket hívnak.
Mária
Precíz, szimpatikus, korrekt minden szempontból.
Szaki válasza:
Kedves Mária! Örülök, hogy a munkánkkal elégedett. Remélem legközelebb is minket választ.
Bea
Flott, ügyes, gyors, ajánlom mindenkinek.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen! Apu diktálja a tempót 🙂
Ajánlatkérő
Konvektor javítást egyedül ők vállaltak sürgősen, a nekem megfelelő időpontban, tájékoztatott a lehetséges költségekről, majd a javítást gyorsan és szakszerűen végezték el. Kedvesek voltak és tájékoztattak a javítás folyamatáról, a hiba okáról.
Szaki válasza:
Köszönjük az értékelést. Örülök, hogy elégedett volt a munkánkkal. Köszönjük, hogy egy újabb meleg otthont hagyhattunk magunk után.
Kis Mária
Attilát 3 alkalommal hívtam, és újra Őt hívnám, ha szükség lenne vízszerelőre. Azonnal felvette a telefont valahányszor hívtam, nagyon segítőkész volt, szakmailag és emberileg is kifogástalan minőséget nyújtott. Minden kérdésemre kimerítő válaszokat, javaslatokat adott. Szeretem a munkájukra igényes és kreatív szakembereket. Attila tökéletes partner volt ezekhez.
Szaki válasza:
Kedves Mária! Nagyon boldog vagyok, hogy a sok nehézség ellenére sikerült értékelnie. Ön különös helyet foglal el az ügyfélkörünkben és már alig várom, hogy mikor lehetek ismét segítségére.
Niki
Előre tájékoztattak, hogy a megbeszéltnél 10 perccel később tudnak érkezni, ez számomra nagyon szimpatikus volt. Nagyon precízen, körültekintően dolgoztak, csak ajánlani tudom Őket! Észrevettek olyan hibákat, melyeket más szakemberek nem vettek elég komolyan.
Szaki válasza:
Kedves Niki Köszönjük, hogy szánt ránk időt. Örömmel tölt el, hogy elégedett a munkánkkal. Olykor az elismerés sokkal többet ér, mint a forint.
Timi
Pozitívum volt, hogy mindig a megbeszélt időben megjelent(ek), esetleges néhány perc késés esetén előre telefonon értesített(ek). A munka elvégzése során végig figyeltek a tisztaságra, a padlóra, az új radiátorra, külön szivacsra tettek mindent. Minden eszközzel felszerelve érkeztek meg a munka elvégzéséhez. A munkát a tervezett időn belül pontosan elvégezték. A tervezett munkadíj összege a munka végzés végére is ugyanannyi maradt. Telefonon mindig elérhető(ek) voltak!! Negatívum volt, hogy az előre megbecsült anyagköltség több, mint duplája lett a végösszeg, amit csak a munka végzésre megérkezve az ajtóban tudtunk meg. Ilyen mértékű eltérés esetében az anyag megvásárlása előtt jobbnak láttam volna ha felhívnak. Mindazonáltal újra igénybevenném munkájukat.
Szaki válasza:
Kedves Tímea! Köszönöm, hogy szánt ránk időt. Tudásom szerint próbáltam legtöbbet nyújtani. Hasznos visszajelzést adott. Sajnálom, hogy így alakult. Viszont annak nagyon örülök, hogy a munkánkkal elégedett volt. Részünkről maximális figyelmet és prioritást kapott. Természetesen ezt továbbra is fenntartjuk! Tisztelettel Szekszárdi Attila
Ajánlatkérő
Gyorsan és szakszerűen lecserélték a konvektoromat, minden tudnivalóról tájékoztattak.
Szaki válasza:
Kedves Dávid! Köszönöm, hogy szánt ránk az idejéből és ezzel segít a munkánkat. Köszönettel csőszermester
Fehér László
A segítőjével a megbeszélt időben érkezett. Mindketten tudták a dolgukat. Munkájuk végeztével kipróbálták a készüléket, mely nem működött. Hamar megtalálták a hiba okát és kijavították. A munka végén összetakarítottak maguk után. Pestről jöttek Gödöllőre, de nem számolta fel főváros határától a plussz kiszállási díjat, mivel nyugdíjasok vagyunk. Ami emberséges gesztus volt tőle.
Szaki válasza:
Kedves László! Köszönöm, hogy szakított ránk az idejéből. Örömmel tölt el, hogy pozitívan vélekedik annak ellenére, hogy nem ment minden simán. Maradunk szolgálatukban. Sok egészséget magának és a kedves feleségének.
Törölt felhasználó
Két radiátorszelep cseréjére volt szükségem egy távfűtéses panellakásban. Szerencsére a rendszer leeresztését jó előre meg szokták hirdetni, így időben sikerült időpontot egyeztetnünk. A többiek tapasztalatait a pontos tájékoztatásról és a profi, lelkiismeretes munkáról, valamint a türelmes, higgadt kommunikációról csak megerősíteni tudom. Mindennel maximálisan meg vagyok elégedve, és köszönöm szépen a munkáját!
Szaki válasza:
Kedves Attila! Köszönöm, hogy nem adta fel és megosztotta a véleményét. Szívesen állunk máskor is rendelkezésére.
Rita
Pontos tájékoztatás az érkezés, a várható költségek, az időtartam tekintetében. Korrekt munkavégzés, udvarias és kedves kommunikáció, a munka elkészültével tanácsadás a jövőre nézve. Köszönöm a munkáját!
Szaki válasza:
Kedves Rita! Köszönjük az értékelését. A jövőben is állunk rendelkezésére.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt, köszönöm a munkát!
Ajánlatkérő
Kedves, udvarias és lelkiismeretes szakember. Ritka párosítás!
Ajánlatkérő
Profi munka, profi hozzáállás, profi kommunikáció. És korrekt ár. Maximálisan elégedett voltam, legközelebb is őt fogom hívni.
Szaki válasza:
Nagyon örülök, hogy elégedett a munkánkkal. Legközelebb is szívesen megyünk! :)
Baranyi Péter
Teljes mértékben elégedett voltam az Attila által elvégzett munkával. A megbeszélt időponthoz is tartotta magát.
Szaki válasza:
Köszönöm, hogy szánt ránk az idejéből. Igaz, hogy a nap végére a vacsorával érkeztünk mi is. Remélem nem okohtunk kellemetlenséget.
József
Gyors, korrekt.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelését
Ajánlatkérő
Jó lenne ha tisztában lenne az anyag árakkal egyébként rendes szakember.
Szaki válasza:
Sajnos amióta az euro egyik nap 400 a mádik nap 420, azóta napról napra változnak az árak még a kereskedők sem tudnak pontos árat mondani. Nem lehet naprakésznek lenni. Köszönöm megértését és, hogy szánt ránk időt.
Törölt felhasználó
A telefonon előre egyeztetett időpontban korrektül jelentek meg, a hibás (őrlángon kikapcsoló) FÉG konvektort rövid idő alatt megjavították, és teljesen kitakarították. Mind stílusukat, mind a munkavégzést tekintve abszolút pozitív a benyomás, bátran ajánlom mindenkinek! :)
Szaki válasza:
nagyon örülünk, hogy elégedett a munkánkkal és a hozzáállásunkkal. köszönjük, hogy minket választott
József
Hamar kijött, korrekt módon elvégezte a munkát az előre megbeszélt áron.
Szaki válasza:
sajnálom, hogy a vártnál többet kellett várnia a számlára, nem rajtunk múlott. köszönjük, hogy értékelt minket
Viktor
Azonnal felvette a telefont, és mivel jeleztem neki hogy sürgősebb lenne a beköszöntő hűvösebb idő miatt, elég hamar adott időpontot. Konvektor javítás, tisztítás volt a feladat, Attila és munkatársa pontosan érkezett és láthatóan alapos munkát végeztek. Még a külföldi bérlőm is megjegyezte, hogy nem semmi a hozzáállásuk a feladathoz, nyugodt lesz a konvektorok állapotát illetően. Össze is takarítottak maguk után. Az ár teljesen korrekt volt. Maximálisan ajánlom, és én is őt fogom ismét hívni ha gázszerelésre van szükségem.
Szaki válasza:
igyekszünk mindig a maximumot nyújtani az ügyfeleinknek és vannak olyan ügyfeleink, akik ezt észre is veszik. köszönjük
Ajánlatkérő
Megbeszélt időpontra érkezett, alaposan végezte munkáját , megbeszélteknek megfelelően kellett fizetni. Korrekt, abszolút ajánlom!
Szaki válasza:
nem lennék jó politikus....én betartom, amit ígérek köszönjük, hogy szánt ránk az idejéből
Ildikó
Nagyon megbízható, rögtön felvette velem a kapcsolatot és meg tudtuk beszélni az időpontot amelyik jó lesz nekem. Még azt is jelezte, hogy 10 percet késni fog. Nem csalodtam benne, pont olyan volt amilyenre számítottam.Csak ajánlani tudom. Ha máskor is problémám lesz csak őt fogom hívni.
Szaki válasza:
Kedves Ildikó nagyon örülök, hogy nem okoztunk csalódást. köszönjük véleményét ezzel nem csak a munkánkat segíti, de támpontot ad leendő ügyfeleinknek is. köszönjük csőszermester
Ildi
Korrekt
Szaki válasza:
Kedves Ildikó köszönjük, hogy értékelésével segíti a munkánk. köszönettel csőszermester
Réka
Ha szükség lesz rá legközelebb is őt fogom hívni, nagyon elégedett vagyok. Gyorsan ki tudott jönni, kedvesen és érthetően kommunikált, folyamatosan tartotta a kapcsolatot velem a kiérkezésig. Bátran ajánlom mindenkinek. Nagyon köszönöm a munkájukat!
Szaki válasza:
Köszönjük a visszajelzést. Örülünk, hogy elégedett a munkánkkal. A jövőben sem fogunk csalódást okozni.
Zsuzsa
Bajban voltam azt hittem vége a világnak hiszen az előző mester elszúrta a munkát és vette kabátjat és egy “sajnálom elszurtam “után eltávozott!Itt maradtam víz nélkül, így a fűtés is elszállt ,péntek délután volt!!Majd megérkezett számomra az “Angyal “ aki precízen, pontosan, udvariasan, pillanatok alatt helyrehozta a hibát !Azt gondolom ilyen szakemberek kellenek, akit bátran ajánlom a barátaimnak, és minden olyan embernek akinek igazi szakemberre van szüksége !!Bocsanat ket Angyal volt Édesapa és fia!Koszonom nekik, hogy ilyen szakemberek meg vannak.
Szaki válasza:
Köszönjük a pozitív értékelést. Számunkra is jó érzés, hogy visszadhattuk a normál életét. Valamint bebizonyíthattuk azt , hogy a Jószakin szakemberek is vannak.
Ajánlatkérő
Tökéletesen elégedett vagyok! Nagyon örülök, hogy nem kellett még egy napot fagyoskodni! A szerelő amikorra megbeszéltük pontosan érkezett, udvarias, és tiszta volt. Majd azután,hogy átnézte a lakáson belül a rendszert, meg is oldotta a problémát. A radiátorból egy nagy adag valami salakféle távozott, ami elzárta a melegvíz útját. Ezután már azonnal melegedni kezdett a radiátor egész felülete!! Az ár annyi volt amit megbeszéltünk. Ez a nap jól végződött!!!
Szaki válasza:
Köszönöm Örülök, hogy segíthettem
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Fűtésszerelés 12 megbízás Vízszerelő 10 megbízás Gázkészülék javítás 6 megbízás Gázvezeték szerelő 5 megbízás