Csorba Zoltán
Csorba Zoltán

Kőműves · Burkoló · Épületbontás

24
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Balkány és 65 km-es körzetében kiszállok.

Csorba Zoltán

Kőműves · Burkoló · Épületbontás

Várom a megrendeléseket.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Nem kezdődött el a munka
Szaki válasza:
Én miert kezdeném ell magánál a munkát?1 megsem állapotunk! 2 más kókány mester után nem akarok küszködni! 3 a szomszédja nem engedi le bontani a dróthállós keritést igy hogyan lehet állványt épiteni? 9méter magasra?
Annamária
A tervezett munkát elmagyarázta és a megbeszéltek szerint haladt. Az időközben felmerült változásokat, plusz feladatokat tudtuk egyeztetni és azokat rendben elvégezte. Megbízható, betartja az időpontokat és a munkavégzéssel kapcsolatban is pontos.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Ajánlatkérő
meg lett csinálva úgy, hogy az eon áttudja venni.
Szaki válasza:
Ez miért csak 3 csillagot érdemel? Hiszen sos mentem hogy tudjon haladni az eon bekötése! És a munka is tisztességesen lett elvégezve! Rá adásul nem is jelentkezett más Vállalkozó! Mert kis munkáról volt szó! Én meg igazodtam az eon munkásaihoz ! Hagytam a másik munkám és mentem önhöz hogy legyen mihamarab áramja! Ezeket ön nem vetette figyelembe hogy csak 3 csillagot adot?
Törölt felhasználó
Jó szakembernek tartom,megfelelően irányítja csapatát,megbízható , mindent meglehet beszélni vele,korrekt árakon dolgozik
Szaki válasza:
Köszönöm szépen Marika néni
Toth-Bajnoczi Andrea
Régi házunk rész felújitására kértem meg. A munka még tart ha befejeződőtt akkor tudom értékelni. Az eddig elvégzett munka a megállapodás szerint korrektül történt.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Ajánlatkérő
nem
Zsolti
Megbízható, állja a szavát, a munka közben felmerült problémákat rugalmasan kezeli, felár nélkül megoldja, elérhető, ha csúszás van, jelzi, a csapatát fokyamatosan felügyeli.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Plafon glettelése előtt muszáj leszedni a festéket? Spekulálunk, mennyi lesz a kosz, hogy időzítsünk...a falakon tapéta van, azt ismerjük, hogy működik.

Az én válaszom:

„Zsiráf csiszolóval 80-as papirral kicsit durvább csiszoló papirral érdemes átt csiszolni !mielőtt még glettelné!”

2023. febr. 16.

Gipszkartonoztatni szeretnék és gondoltam, lenne benne rejtett világítás is. Szükségem volna egy jó szakemberre, de nem tudom, kit kell előbb felkeresnem a gipszkartonost vagy a villanyszerelőt? Mi a sorrendje a gipszkartonba rejtett világítás kivitelezésének?

Az én válaszom:

„Eltudom válalni mind a kettő müveletet! Festést is generálba! Kérem hívjon fel. ”

2023. ápr. 20.

Fürdőszoba álmennyezetre mi a legjobb anyag? Hungarocell vagy gipszkarton? Milyen szakembert kell ilyenkor hívjak? A gipszkartonos az, aki megoldja? Vagy szobafestő is kell majd? Vagy generálkivitelező? Sajnos egyáltalán nem értek hozzá.

Az én válaszom:

„Impregnált Gipszkarton! (Víz álló) glettelés előtt még le kell kenni folyékony fóliával! És müanyag bázisú festékket kell használni! Keresen bizalommal! Csorba Zoltán ”

2023. jan. 27.

Rosszul szellőző, hideg helyiségben bútorok mögött megjelent a penész. Az okot megszüntettük, de ilyen esetben a gipszkarton falak menthetők vagy inkább ki kell őket cserélni? Festőt hívjunk vagy gipszkartonost?

Az én válaszom:

„Mérni kell egy fal nedvességet! És az meg mutatja mi a további teendők! hívjon fel két ünnep között ingyenesen megmérem!”

2022. dec. 23.

Ikreink születnek, kicsit át kell alakítani a házat. Gipszkarton válaszfalakat szabadon áthelyezhetünk, nem kell hozzá engedély, ugye? És gipszkarton válaszfalba beltéren lehet rakni ablakot? Főleg fényáteresztés céljából, különben a leválasztott rész nagyon sötét lesz. Ezeket a "terveket" a gipszkartonos is meg tudja csinálni vagy kelleni fog építész, ablakos? Annyira jó lenne, ha egy mesterrel tudnánk dolgozni! Köszönjük!

Az én válaszom:

„Kérem keressen telefonon és megoldjuk! ”

2022. nov. 4.

Vettünk egy régi parasztházat. Vegyes falazat, a legtöbb fal girbegurba. Gipszkartonozás jó megoldás lehet? Vagy mindenképp vakolással számoljunk? Előnyök-hátrányok hosszútávon?

Az én válaszom:

„Üdvözletem! Nagyjából egyenesre szoktuk faragni! És mindenképpen vakolás-simitva dráyvithálóval! Mi keverjük meg az anyagott igy olcsóbb.gipszkarton drágább megoldás.”

2022. okt. 31.

Szakmáim

Kőműves 11 megbízás Burkoló 5 megbízás Épületbontás 4 megbízás Kertész 2 megbízás Ács 1 megbízás Földmunka 1 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 0 megbízás Belsőépítész 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás