Fogadok munkát
Brósz Csaba
Brósz Csaba

Építész

200
Megbízás

5 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - II. kerület és 150 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Brósz Csaba

Építész

Kedves Érdeklődő! Brósz Csaba Botond építészmérnök vagyok, a Brósz Design Kft. építész tervezője. Vállaljuk új építésű lakóingatlanok tervezését: - új építésű családi házak egyszerű bejelentési dokumentációinak elkészítését - meglévő lakóépületek bővítését (tetőtér beépítés, melléépítés) 10 m2 alatti bővítést nem vállalunk - új építésű lakó / üdülő épületek építési engedélyezési dokumentációjának készítését - Vállalunk vásárlás előtti építészeti tanácsadást, állapotfelmérést, segítünk ötletelni, hogy tehető praktikusabbá az alaprajzi kialakítás, van-e lehetőség bővítésre stb. - Vállaljuk szálláshely szolgáltatás létesítéséhez szükséges településképi bejelentési dokumentációk készítését. (AIRBNB) Lehetőség szerint a tervezés kezdő fázisától szeretünk együtt dolgozni Megbízóinkkal. Mobilházat tervezésével, engedélyeztetésével nem foglalkozunk. Vályogházak átalakítását, külső lépcsők tervezését nem vállaljuk. Fennmaradási engedélyezési tervdokumentáció készítését, használatbavételi engedélyeztetés ügyintézését, nem vállaljuk. Forduljon hozzánk bizalommal!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Profin kooridnálják a tervezési folyamatokat, mindenre fel vannak készülve
Ajánlatkérő
Megbízható, gyors munkavégzés. Kiváló kommunikáció. A bizonytalan kérdések esetében további információkat szerzett.
Gyula
Mindenben maximálisan segített
Zoltán
Korrekt,lojális,értelmes munkát kaptam,reális áron!Nagy tapasztalatom van ilyen téren!Ajánlom a szakmai stábot mindenkinek!Tisztességes cég!
Krisz
Gyors, precíz, segítőkész
Gábor
Minden flottul ment Csabával és csapatával, mi nagyon megvagyunk elégedve csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
Deák valéria
Pontos, kedves.
Ajánlatkérő
Segítőkész és nagyon gyors
Piskor krisztián
?
Ajánlatkérő
Gyors kommunikáció, profi munkavégzés. Csak ajánlani tudom.
Mackó
Az általunk megálmodott ház stílusa nem egyezett a mérnök elveivel ezért nem kezdtünk bele a részletes munkába.
Ajánlatkérő
Kommunikáció, szakértelem
Ajánlatkérő
idők pontos betartása,felkészült,nem volt negatív véleményem
Ajánlatkérő
nagyon megbízható és precíz szakembernek tartom, szívesen ajánlom másoknak is!
Ágnes Kovács
Csaba és csapata munkájával maximálisan meg voltunk elégedve. Pontos, átlátható terveket készítettek. Számos praktikus ötletet adtak elképzeléseink megvalósításához. Időpontegyeztetésben is mindig rugalmasak voltak, késő délutáni órákban is tudtak fogadni minket személyes egyeztetésre.
Krecsak Laci
Biatorbágyon lévő házunk tetőterét építtetük be tédfalemeléssel. Csaba és munkatársai rendkívül precízen, rugalmasan és pontosan dolgoztak, megbízhatóak. Mindenkinek ajánlom őket!
Kern Otto
Kimondhatatlan segítség mikor az építkezés komplex és megpróbáltató folyamatában van mellettem egy megbízható, megértő és kitűnő tervező szakember. Csaba és csapata minden szempontból felülmulta elvárásainkat és egy abszolút profi szolgáltatással könnyitette meg az amúgy holiday-nak semmiképpen nem nevezhető procedúrát. Tökéletesen megértette kívánságainkat és tudta pontosan mennyi szakvéleménnyel kell kiegészítenie fantáziánk gyakori túlkapásait. Minden az előre megbeszélt határidökön belül került befejezésre és a menet közbeni módosításokra is talált azonnali lehetőséget. Maximálisan elégedettek vagyunk.
Csilla
Teljes mértékben meg voltunk elégedve a szakember munkájával.
Emese
Elégedett voltam.
Bán Zoltán
Tökéletesen meg voltam elégedve.
Kárpáti Sándor
6 csillag
Horváth Jenő
Nagyon elégedett voltam.
Schuscer Tajti Mónika
Gyorsak, megbízhatóak. Elégedett vagyok.
Keresztes Ágnes
Nagyon szépen köszönjük a segítséget.
Gyöngyösi Sándor
Nagyon meg voltam elégedve.
Boleca István
Meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Sziasztok! Csabának az volt a feladata, hogy minimális változtatással élhetővé tegye házam tetőterét. Lehetőség volt 2X változtatni a koncepción, így végül tényleg az igényeimre szabott megoldás született. Gyorsan és precízen dolgoznak, meg voltam elégedve a kapott tervdokumentációval, melyből a kivitelező is kérdés nélkül tudott dolgozni. Sokat segített a 3D-ben felépített modell, hogy megbizonyosodjak arról, hogy az általam elképzelt tetőkialakítás valóban olyan lesz, mint amit elképzeltem.
Bugyi Mária
Sziasztok! Én mindenkinek csak ajánlani tudom Csabát! Nagyon megbízható, gyors és korrekt rugalmas ő maga és a kollégái! Ahogy rá találtunk a jószaki oldalon , és felvettük a kapcsolatott vele rá másnapra már folyamatban is volt a munka tervezése, ő volt az aki rögtön tudta vállalni a munkát nagyon örülünk, hogy rá találtunk!! Köszönjük a munkáját neki és a kollégáinak is!👍👍👍
Balázs Judit
Sziasztok! Judit vagyok, nekünk Csaba és csapata Budakalászra tervezett új családiházat. Nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatással! Mindíg elérhető volt és minden fárasztó kérdésünkre készséggel reagált, segített értelmezni a folyamatokat. A tervezés során több változattal is előálltunk, melyeket szépen ki is dolgozott így kitudtuk választani a számunkra legszebbet. Most kaptuk meg a határozatot amiben az áll hogy építkezhetünk is. :) Köszönjük a munkát! Mindenkinek csak ajánlani tudom Csabát!
János Klenovszki
Sajnos nekem rossz tapasztalatom van Csabáékkal kapcsolatban. :( A hibás természetesen én vagyok, mert túlzottan megbíztam ebben az egyébként szimpatikus csapatban, azonban másoknak azt javaslom, hogy ha velük dolgoznak, akkor érdemes minden mérésüket ellenőrizni, mert nálunk a kivitelezés a mérési, tervezési hibák miatt sok százezer forinttal többe került. A feladatuk az volt, hogy egy meglévő épülethez kellett egy új nappalit, pincét hozzátervezni. Gondolom más tervezők is hibáznak, ezért nem írok le minden apróságot csak azt a néhány nagyobb hibát, amelyet simán el lehetett volna kerülni, ha egy kicsit jobban odafigyelnek. - A régi épület ablakainak helyét nem jól mérték fel, ezért az új nappali tetősíkja mindkét régi ablakba belelóg. :( - A régi épület 2 szintje nem volt síkban, de ezt ők nem vették észre, emiatt nem lehetett a terveknek megfelelően berakni az ablakokat. - Könnyűszerkezetes ház lévén az új épületnél csak az egyik oldalra terveztek térdfalat, miközben mindenhova kellett volna tervezni, de valahogy ez elmaradt. Nagy szerencsémre, azonban sikerült egy igen profi generál kivitelezőt találni, aki volt olyan becsületes, precíz, és korrekt, hogy minden tervezési hibának a kijavításánál megkaptam a maximális segítséget, ezért ugyan az ablakokba továbbra is belelóg a tető egy része, de legalább a többi tervezési hibát sikeresen kijavítottuk. Remélem másnak több szerencséje lesz ezzel a csapattal, és bízom benne, hogy ők jobbak lesznek más tervezéseknél.
Bus Attila
Maximálisan meg voltam elégedve a szakember munkájával.
Takacs Istvan
Komplett családi ház tervezésével bíztuk meg Csabát. Kezdetektől az engedély kiadásáig folyamatosan kapcsolatban voltunk, így a kommunikáció tökéletes volt. Azt kaptuk a pénzünkért, amit előre megbeszéltünk. Az időközben bekövetkezett törvényi változások miatt pár dolgot módosítani kellett a terveken, de ezekkel se volt probléma. Minden adminisztrációs tervet levettek a vállunkról, így ezzel nekünk nem kellett foglalkozni. Ajánlom mindenkinek, aki megbízható szakembert keres.
Ajánlatkérő
Elégedett vagyok a munkájával.
Ajánlatkérő
Elégedett vagyok a munkájával!
Dávid Turtsányi
Gyorsak és pontosak. Alkalmazkodnak a megrendelő igényeihez. Csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni.
Varga Melinda
Nagyon aranyos ember. Meg voltunk elégedve.
Ajánlatkérő
Nagyon udvarias és türelmes. Csak ajánlani tudom.
Somogyi Zoltan
Nagyon örültem, hogy sikerült egy olyan szakembert találnom aki napra pontosan betartotta az ígért határidőt. A tervek nagyon részletesen és szépen kidolgozottak, a Főépítész és az Építési hatóság megjegyzés nélkül elfogadta. Minkenkinek ajánlom Csabát és a csapatát.
Ajánlatkérő
Több tervezővel is beszéltem mire Csaba mellett döntöttem és nálam két szempont volt ami miatt így döntöttem a legfontosabb az a személyes szimpátia volt és az hogy nem kellett mindenen vitatkozni vele hogy mit miért akarok és az miért nem lenne jó.... Nagyon korrektül tartotta a megbeszélt határidőket és külön jól esett amikor a terv tanács is megdicsérte az általa beadott tervek minőségét. Köszönöm a munkáját és a társaiét szintén!
Gyöngyi Billing
Nagyon kedves, szimpatikus embernek ismertük meg, azonnal megtaláltuk a közös hangot már az első megbeszélés alkalmával. A továbbiakban ez a benyomás elmélyült bennünk, kiegészülve azzal, hogy a tervezést illetően is megbízhatunk benne. Munkájában alapos és magas szakmai színvonalat képvisel. Empatikus egyénisége miatt keveset kellet magyarázni, hogy hogyan képzeljük mi használni a kész házat. Ha valami a mi számunkra nem volt világos, akkor nagy türelemmel elmagyarázta pontról-pontra. A látványterv, melyben "sétálgatni" is lehet a falak között nagyon hasznos volt a számunkra a tervezés szakaszában. Rögtön látszott, hogy hol sántít az elképzelésünk az övéhez képest. :) Nem elhanyagolható az a segítség sem, amit a vele dolgozó csapat nyújtott, amikor fulladoztunk a kérvények tengerében. Jó szívvel ajánlom!
Gergely Dobrocsi
Maximálisan meg voltunk elégedve a munkájával, több kivitelező külön kiemelte hogy régen látott ilyen szépen kidolgozott precíz terveket. Módosítási kéréseinket igyekezett rugalmasan kezelni, sikerült mindent úgy alakítani ahogyan szerettünk volna. Nyugodt szívvel tudom ajánlani Csaba és munkatársai munkáját!
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt,megbízható és udvarias szakember.Nem próbálja ráerőltetni a laikusra a véleményét, a szokásos "ezzel az a baj, az pedig ezért nem jó" mentalitástól mentes, türelmes. Nem engedték el a projektet azután sem, hogy megkapták a pénzt, végig követték, tájékoztattak és segítettek az éítési engedély megszerzéséig. Volt, hogy hajnal 1-3 órakor kaptam tőlük e-mailt szóval dolgoznak keményen. Köszönök mindent, legközelebb is csak veletek!
Linda
Remek munka.
Ajánlatkérő
Nagy segítséget nyújtott a megfelelő ingatlan kiválasztásához. Körültekintően átvizsgálták a szerkezeteket, így nem ért minket kellemetlen meglepetés a vásárlást követően megkezdett átalakítás során. Ötletes alaprajzi átalakítással kényelmes, jól használható otthont sikerült kialakítanunk. Mindenkinek ajánlom!
Ajánlatkérő
Helyszíni felmérést követően részletesen átbeszéltük családi házunk hőtechnikai problémáit. Minden részletre kiterjedő tájékoztatást adott a megoldási lehetőségekről. Megbízható, korrekt precíz szakember, mindenkinek ajánlom!
H-g Krisztina
Köszönjük a gondos és együttműködő hozzáállást. Egy percig sem tartottunk rejtett költségektől, vagy egyéb kellemetlen meglepetésektől. Az egész házbővítési-folyamat átlátható volt. Jó kezekben éreztük magunkat.
Major Andrea
A precíz számítógépes épületmodell segítségével laikusként is folyamatosan nyomon tudtuk követni a tervezési folyamatot. Nagyon profi és előremutató ez a hozzáállás, a továbbiakhoz sok sikert és kitartást kívánok!