Fogadok munkát
Breznay Viktor
Breznay Viktor

Villanyszerelő

101
Megbízás

5 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - II. kerület és 25 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 94655

Minősített jószaki

Breznay Viktor

Villanyszerelő

Keressen, ha - Panel lakás elavult és életveszélyessé váló alumínium vezetékeinek rézre cserélésére keres szakembert - Kis lakását szeretné elektromosan felújítani - Elment az otthonában az áram - Lakáselosztó biztosíték dobozt szeretne korszerűsíteni - Kapcsolókat, konnektorokat, lámpákat szeretne cserélni - Elektromos tűzhelyet, klímát, bojlert, fűtőtestet szeretne beüzemeltetni - Üzletében, cégénél villamos biztonsági felülvizsgáló által jegyzőkönyvben feltüntetett hibákat szeretné javíttatni - Közös képviselőként társasházi javítást, korszerűsítést szeretne Személyes találkozónkon helyszíni felmérést és konzultációt biztosítok - ezt követően a megbeszélt és szükséges feladatokra kiterjedő munkadíjra és anyagszükségletre lebontott részletes árajánlatot küldök. Szolgáltatási területem Nyugat-Budapest és a Belváros Fogyasztásmérő helyekkel kapcsolatos feladatokra nincsen jogosultságom, helyette általam megbízhatónak tartott regisztrált szerelőket ajánlok. Generálkivitelezőknek nem tudok munkát vállalni. Telefonon Hétfői, Szerdai és Pénteki munkanapokon 9:00-tól 16:00-ig fogadom a megkereséseket
Mutass többet

Áraim

Hibakeresés

25 000 Ft - 40 000 Ft / darab
Hiba okainak a felderítése és azonnali javítása.

Panel lakás átvezetékezése

9 000 Ft - 12 000 Ft / ㎡
A régi hálózat teljes felújítása

Lakás villamos hálózatának az átvizsgálása és véleményezése

30 000 Ft / darab
Konnektorok, kapcsolók, lámpák, lakáselosztó biztosíték doboz ellenőrzése, majd konzultáció az esetleges javításokról.

Kaputelefon felszerelése

20 000 Ft / darab
Lakáskészülék kiválasztása, vezetékek bemérése, készülék beállítása, felszerelése és ellenőrzése

Kiszállási díj

8 000 Ft / darab
Egy alkalmas munkák kiszállási díja

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ádám
Elvégzendő munka: panel lakásban teljes körű új réz villanyvezeték kiépítése, villanykapcsolók cseréje, hálózat biztonságosabbá tétele. Értékelésem: Pontosan jött mindig, felmérte alaposan a lakást, közösen megbeszeltük hol fussanak a villanyvezetékek csatornában, hogy esztétikailag is jól nézzen ki. Munka elvégzése kb. 6 munkanapot vett igénybe. Rugalmas volt abban a tekintetben, hogy mi is utolsó pillanatban tudtuk meg, hogy csak villanytűzhelyt tudunk indukciós főzőlappal majd beszereltetni és azt is gond nélkül megoldotta, adott egy bővített árajánlatot (illetve rugalmas és segítőkész volt abból a szempontból is, hogy mivel költözés előtt vagyunk, nem volt lakott a lakás, még segített az egyik konyhagép átvételében is amit futár szállított ki, nem kellett csak emiatt odamennem). A berendelt anyagmennyiséggel voltak problémáim, feleslegesen több lett mint amennyire szükség volt és mint amennyi az árajánlatban volt, de ezt a végén elszámolásnál korrigálta/beszámította, így pontosan annyit fizettem, amennyi az árajánlatban is szerepelt. Összességében nagyon ajánlom.
Terék Zsolt
Gyors, korrekt ügyintézés, rugalmas hozzállás, tökéletes minőségű munka
Ajánlatkérő
Breznay Viktor munkájával minden tekintetben elégedett voltam. Korrekt árajánlatot adott és az elvállalt munkát megfelelő minőségben és határidőre elvégezte. Néhány apróbb kívánságot felár nélkül teljesített. Ráadásul a munkát a mai viszonyokat ismerve, nagyon hamar elvállalta és megcsinálta.
Ajánlatkérő
A róla korábban mások által írt elismerő véleményeket csak megerősíteni tudom.
Orka Zsolt
Viktor egy régi lakás teljes villanyszerelését csinálta, teljes megelégedésünkre. Mindent meg tudtunk beszélni, fogékony volt a nem szokványos kéréseinkre, ha volt is néha hiba, gyorsan javította. Nagyon jó költség/haszon arány. Pontos, megbízható. Ajánljuk.
Ajánlatkérő
segítőkész,pontos.
Sásdi András
Majd’ 50 éves villanyhálózatunkban kellett az alumínium vezetékeket jóval biztonságosabb rézre cserélni, illetve a meglévőnél modernebb (fi-relés) biztosítéktáblát, új kismegszakítókat beépíteni. Nem csak az elavult alumínium hálózatot kellett feltérképezni, hanem a bő 10 évvel ezelőtti részleges felújítás eredményét is fel kellett tárni, amelyhez sajnos alig tudtunk támpontokat adni. A felújításra azért is volt szükség, mert a hálózatban az alumínium-réz összekötés (Wago kapcsolat hiányában is) forrósodott, égett, vagyis nem csak, hogy nem volt üzembiztos a rendszer, de még életveszélyessé is vált. A korábban felmerült problémák (elment az áram egy konnektorból, körből) során sok villanyszerelővel szereztem negatív tapasztalatot: vagy szakszavakat használtak, amelyeket nem értettem, vagy nem tartották be az ígéreteiket. Ezért olyan szakembert kerestem, aki nem csak szakmailag képes ellátni a feladatot, nem csak megbízható (és állja a szavát), de jól is lehet vele kommunikálni: Érthetően elmagyarázza a teendőket, problémákat, megoldási lehetőségeket, és nyitott a közös gondolkodásra. Így akadtam Breznay úr, Viktor oldalára itt, amely első pillantásra megtetszett. Az összes véleményt elolvastam, amelyek alapján nagyon pozitív kép alakult ki bennem róla, és amelyet az egyetlen negatív véleményre írt remek válasza is csak tovább erősített. Telefonban is egyből nagyon szimpatikusnak találtam őt. Az első személyes beszélgetésen kicsit bizonytalannak tűnt, de ez csak a nagyfokú érzékenységére utal, és még mindig sokkal jobb, mint más, „lehengerlő” szakemberek. Megegyeztünk, és nem csalódtam. Sőt! Még az amúgy a honlap és az előzetes egyeztetések alapján magas elvárásaimat is messze túlszárnyalta Viktor! Csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni a munkájáról, a hozzáállásáról, a pontosságáról, az elvégzett munka minőségéről. Detektíveket megszégyenítő leleményességgel tárta fel a hálózat elavult részét, és azt is, amelyet nem kellett cserélni, mert már jó volt. Az ár megegyezett a korrekt árajánlatban lévővel, a munkáról számlát kaptam. Viktor minden ígéretét betartotta, beleértve a határidőt is. Bárcsak minden villanyszerelő ilyen lenne! Rendkívül hálás vagyok és ezúton is köszönöm.
Ajánlatkérő
Megbízható, precíz, jó árakon dolgozik
Kozma Ádám
Elégedett vagyok a munkájával, a megállapodás szerint elkészült minden, az árat is korrektnek tartom, nem voltak pluszköltségek. Pontosan érkezett, gördülékeny volt a kommunikáció és a munkavégzés.
Somogyi István
Pontos volt gyors és értette a szakmáját kicsit drága állottam az 5000 Ft ot a két connector megerősítéséért
Ajánlatkérő
Nagyon profin megcsinálta a munkát, pontos és alapos volt. A munka előtt kikérdezett az elvégzendő feladatról, így felkészülve érkezett.
Vinkler Eniko
Viktort az utolsó pillanatban kértük fel, mert előzőleg a szakemberek akikkel beszéltünk végül mégsem vállalták el a munkát. Annak ellenére, hogy hirtelen csöppent bele, pontosan végezte a munkát és mindenben nagyon segítőkész volt. Teljesen rugalmasan állt hozzá, lehetett rá számítani. Az elvégzett munka minősége kifogástalan, minden felmerülő pronlémát megoldott ( panel, régi aluvezetékek, úgyhogy nem volt könnyű dolga.) Legközelebb is őt fogjuk felkérni, ha villanyszerelőre lesz szükségünk.
Kluka Gábor
miden rendben volt
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett, precíz munkát végzett (lámpák felszerelése és áthelyezése) teljesen korrekt áron. Maximálisan meg vagyok elégedve a munkájával, másoknak is bátran ajánlanám.
Varga Zsolt
Keszseges, rugalmas, realis ár, jo szakember.
Tóth Erika
Gyors volt, pontos, megbízható.
Andi
Gyors, precíz, kulturált. Azonnal tudott segíteni. Minden problémánkat megoldotta. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Én már csak őt fogom hívni!
Melissa
Pontos, intelligens, megbízható
Gyuszi
Korrekt, gyors, precíz munka
Ajánlatkérő
Korrekt, pontos, alapos. Nem adta fel az elso nehezsegeknel sem, bar sajnos a suto hibaja miatt vegul nem lehetett megoldani a problemat, nem rajta mulott.
Éva
Előzetes telefonos megállapodás után a helyszínen is minden a megbeszéltek szerint történt, sőt nagyon lelkiismeretesen . Teljesen megbízható ,nagyon kedves, jó humorú. A vállalt munkát pontosan időben és precízen végezte. Máskor is őt hívnám és szívesen ajánlom!
Erzsébet
Rendes munkát végzett a megbeszéltek szerint, minden rendeltetés szerűen működik. Nem mellékes, hogy munka közben vigyázott a friss festésre, nem keletkezett miatta kár, vagy javítandó dolog. Még a cipő levételét is felajánlotta érkezéskor :), ami szakikra nem jelemző általában. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Gyorsan dolgozott.
Ajánlatkérő
Minden rendben ment.
Bea
Pontos volt és gyors, semmi rossz.
Lados Dénes
Gyors, pontos
Livia
Rugalmas, kedves szakember, pillanatok alatt precízen megoldotta az összes furcsa kérésünk/kérdésünk, máskor is bizalommal fordulunk hozzá. Köszönjük szépen!
Szaki válasza:
Kedves Lívia. Örülök hogy meg voltak elégedve a munkámmal. Máskor is állok a rendelkezésükre. Köszönöm az értékelést.
Peter
Gyorsan és szakszerűen dolgozott.
Ajánlatkérő
Gyors volt, megbízható, időre jött, jól elvégezte a munkát, csak jót tudok elmondani róla.
Lajos Makai
Korrekt, pontos szakember. Minden rendben zajlott, pontosan érkezett. Elégedett vagyok a munkájával, máskor is választanám.
Szaki válasza:
Köszönöm a megkeresést. Máskor is szívesen állok rendelkezésre.
Simándi Csaba
Kíváló munkát végzett, remek áron, és még kedves és udvarias is. Megbízható szakember akit máskor is hívni fogok.
Gergely
Gyors, pontos, a munkájára igényes és megfizethető. Ajánlom mindenkinek! Köszönöm a szupergyors kiszállást és munkavégzést.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést.
Ajánlatkérő
Gyorsan sikerült időpontot egyeztetni, az elvégzett munkával elégedettek voltunk. Legközelebb is őt hívjuk, másnak is ajánljuk.
Csonka Szabolcs
Minden rendben zajlott. Panel lakásban egy nem egyszerű kábelköteg lett normálisan újrakötve és egy biztosíték csere volt. Rugalmas, pontos, becsületes szaki.
Andrea
60.000 Ft-os telefonos árajánlatra jött. kb 50 db kapcsoló/dugalj és 20 lámpa felszerelvényezésére. Késve érkezett, kétszer csúszott, de telefonált. Kb 1 órám ment rá a munka végigbeszélésére. Elismerem, voltak az előző villamyszerelőnél hiányosságok, ami kisebb korrigálást igényelt, de nem értem, hogyan kerekített a helyszínen ebből 200.000 Ft-os árajánlatot? Pár napos munkára? Fiatal kora ellenére már megtanulta a szakik szokásos árfelhajtó trükkjét. Nehézségekre hivatkozva felnyomni az árat. Szerintem szakmailag túl nagy munka lett volna, amihez nem elég az 1 éves talasztalat... Csak ezzel 2 napot hátráltatott minket.
Szaki válasza:
Kedves Andrea! Amikor személyesen elmentem Önhöz, az derült ki, hogy nem azt a munkát kellett volna megcsinálnom amire telefonon árajánlatot adtam, hanem új csatlakozók létesítése, elszívó ventilátorok helyeinek kialakítása és bekötése, az előző szerelő munkája felelősségének átvállalása, egyedi led szalag épített profilban való kivitelezése, meg a kisebb nagyobb jellegű előjövő hibák javítása, alapanyagok kiegészítése. Ez lényegesen meghaladja azokat a kereteket, amiről a telefonban szó volt: 50 db szerelvény és 20 db lámpa felszerelése. Indokolatlannak tartom hogy a nyílt kommunikációt elkerülve rossz színben tüntet fel a jövőbeni megrendelőim előtt úgy hogy munkavégzés nem történt. Szerintem akkor lenne helytálló az értékelése ha történt munkavégzés és ott volt valami elégedetlenség. Ha azt hiszi egy hálózat szerelvényezésére nem elég az 1 éves tapasztalat, rosszul gondolkodik a szakmámról. Ha nem érezném képesnek magam a feladatra mégis minek mentem volna ki? Bízom benne, hogy talált megfelelő szakembert, és kérem, hogy ha mód van rá, akkor változtassa meg az értékelésemet… Tisztelettel, Breznay Viktor
Anita
A munkájával teljesen elégedett vagyok.
Koczur Richard
Panel lakás részleges újrakábelezésére, biztosítótábla cseréréjére érintésvédelmi relé beépítésével és 1-2 apró-cseprőbb egyéb javításra kerestem villanyszerelőt. Az elvégzett munka rendben volt, ha adódott is nem várt probléma az meg lett oldva, ráadásul 3 nap helyett 2 nap alatt kész lett. Ajánlom!
Ajánlatkérő
Két lámpa felszerelését kértük és végezte el, gyorsan, szépen dolgozott (annak ellenére, hogy az egyik lámpa felszerelésével meggyűlt a baja annak kevésbé jó minősége miatt), szimatikus, udvarias fiatalember. Nagyon örültünk, hogy ilyen kisebb munkát is vállalt. 15 perc késésért előre odatelefonált, elnézést kért. Mindenkinek szívesen ajánlom.
Kovács Szilveszter [Sly]
Minden a legnagyobb rendben történt. Én is ajánlom másoknak. Bojler vízkőtelesítés volt a munka.
B. Bálint - E.V.
Köszönöm a munkáját! Nálunk egy új szálat húzott be a konyhába a villanytűzhelyhez, és cserélte ki a kismegszakítót a kapcsolószekrényben, mert folyton lecsapta a biztosítékot. A javítás óta volt sütés, főzés gond nélkül, működik minden. Merem ajánlani másoknak is! Korrekt, nem drága, becsületes szaki!
Nagy Kata
Gyors, pontos és megbízható volt, ha szükség lenne rá, máskor is választanám!
Szűcs Klára
Nagyon elégedett vagyok a ma délután hozzám kijött fiatalemberrel - régi cseh fűtőradiátort javított meg nekem. Jó szívvel ajánlom másoknak is - megbízható, pontos, precíz.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Villanyszerelő 101 megbízás