Fogadok munkát
Boros Gyula
Boros Gyula

Kőműves · Ablakcsere, nyílászáró beépítés · Hang-, tető-, hőszigetelés

8
Megbízás

13 órával ezelőtt volt itt.

Oroszlány és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 80680

Boros Gyula

Kőműves · Ablakcsere, nyílászáró beépítés · Hang-, tető-, hőszigetelés

Üdv! Boros Gyula vagyok ! Hogyan leszünk mi az ön választottja ? Nem talál megbízható vállalkozót, akire rá bízná otthonát? Mi nagy hangsúlyt fektetünk arra , hogy ezen ne keljen aggódnia! Szakembereink az elő munkálatokra is nagy figyelmet szentelnek amelyek során megelőzzük, hogy a környezet sérüljön vagy szennyeződjön! Cégünk minden évben sikeres üzleti évet zárt le. Teljes körű garanciát vállalunk minden munkánkra. Csak tapasztal Szakemberekkel dolgozunk! Mi akkor vagyunk elégedettek , ha ön elégedett! Boros Gyula BP TECH KFT. A cégem fő profilja a 📌Szigetelés📌 - festés 📌 -glettelés📌 -vakolás📌 -betonozás📌 -falazás📌 -burkolás📌 -bontás 📌 -komplett felújítások kivitelezése! ‼️ Köszönöm, hogy elolvastad !
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Családi ház és garázs homlokzat felújítására, rendbetételére valamint zsaluköves kerítés vakolása és festésére kértem ajánlatot. Kiérkezéskor mindent alaposan felmért, feljegyezte a szükséges anyagokat, majd kiszámolta a várható anyagköltséget és a fix munkadíjat. Szerződést is hozott magával, amit még előre (az árajánlat elfogadása előtt) át lehetett olvasni. Nekem 2 főállású munkám van, nemigen tudtam rájuk nézni. De nem kellett csalódnom, mert távollétemben végig megbízhatóan végezték a munkájukat. Segítőkész, jó tanácsokat lehet kapni. Összefoglalva: részletes ajánlatot ad, vállalkozási szerződést köt, a munkát határidőre elvégzi. Jó munkát végeztek!
Veronika
Megbízható, hiteles, mert amit ígért, azt teljesítette. Gyors és munka, korrekt áron! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szaki válasza:
Köszönöm! Sokat jelent számunkra a megrendelő elégedettsége! Részünkről az öröm ! :)
Ajánlatkérő
Korrekt magas szakértelem és megoldásokat keresi, nagyon rugalmas
Szaki válasza:
Nagyon segítőkész és a 2023 év legkedveltebb megrendelője! :)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Sziasztok. Fel akarom újítani a régi fa ablakot, és az a kérdésem, hogy megoldható-e benne az üvegcsere, úgy, hogy gáz is legyen a két réteg között?

Az én válaszom:

„Igen megoldható . Akár egy plusz belső kerettel. Akár anélkül is.”

0

2024. 04. 22.

Tárolhatom kinn télen a polisztirol ragasztókat vagy bajuk lesz? Gondolom fagyállóak, de a nedves levegő se árt vajon nekik?

Az én válaszom:

„Nem szabad huzamosabb ideig kint tárolni. A lecsapódott pára elindítja benne a kötést egy megkeményedik . ”

0

2024. 01. 03.

Hello! Tudja valaki, hogy porotherm 38-as falazatra kell-e külső hőszigetelés, és ha igen, milyen vastag, hogy megfeleljen az előírásoknak?

Az én válaszom:

„Üdv Természetesen kell! 15cm EPS szükséges vagy 10cm Grafitos szigetelés megfelel az előírásoknak .”

1

2024. 01. 01.

Azt szeretném megtudni, hogy elég-e az ablakkávára a 2cm-es xps lap szigetelésnek, ha a falon 15 cm nikecell lesz. Attól tartok ugyanis, hogy a 2cm xps-nek nem elég a hőszigetelő képessége és hőhíd fog kialakulni. Tudtok erre jobb megoldást, hogy ezt elkerüljük?

Az én válaszom:

„Üdv! Igen elég a 2cm XPS . De ha biztosra mennél 2cm kőzet gyapotot lehetne használni. Jóval nagyobb a szigetelő képessége, emellett tűzálló is. ”

0

2024. 01. 01.

Lehúztuk a tapétát a nappaliban, és a kanapé mögött tiszta penész volt a tapéta alatt a fal. Ilyenkor mi a legjobb és leggyorsabb megoldás falpenész ellen? Újra akarunk tapétázni mihamarabb. Előre is köszönöm!

Az én válaszom:

„Hello ! Amit tanàcsolni tudnék az az , hogy a penészt le kellene mosni. Kifejezetten penész ölő vegyszerrel vagy ha nincs otthon akkor hypo vagy domestosszal. Utána ajánlatos gomba ölő festékkel ki festeni ! Viszont ha az ázás továbbra is fent àll akkor vissza fog térni a penész . ”

0

2022. 10. 24.

Szakmáim

Kőműves 3 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 3 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 2 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Betonozás 0 megbízás Lomtalanítás 0 megbízás Burkoló 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Sittelszállítás 0 megbízás Épületbontás 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás