Bogdán István
Bogdán István

Gázkészülék javítás · Vízszerelő · Fűtésszerelés

244
Megbízás

1 hónappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XXIII. kerület és 30 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Bogdán István

Gázkészülék javítás · Vízszerelő · Fűtésszerelés

1993 ota vagyok a szakmamban garancialis es panaszmentes csak az elvegzett mun kaert kerek fizetseget!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Wirker Antal
Mivel kétszer is egyeztettünk telefonon és pontosan elmondtam a hiba okát, képeket is küldtem a cirkóról MMS-ben, délután az aznapi elvégzet munkái után harmadszor is felhívott és a telefonon keresztül engem irányítva légtelenítettük a szivattyút, mellyel megoldódott a hiba. A cirkó beindult. Le a kalappal előtte, ezt nevezik a szakma mesterének. Ez így teljesen korrekt, ismeri a szakma apróságait is. Megegyeztünk, hogy ha legközelebb ki kell jönni ténylegesen javítani akkor hozzászámolja ezt a mai tanácsot. [*****] :-)
Gizella
Megbeszélt időben jött az Úr. Felmérést és átnézést kértem. Felmérte , átnézte, elmondta érthetően hogy mi a helyzet, elmondta mit mikor javasol. Nyáron fog megtörténni az érdemi munka, őt fogom hívni.
Ajánlatkérő
A konvektorunk időről-időre leállt, ezért szükség volt egy szerelőre, aki orvosolja a problémát. Illető kijött, kicserélt 3 alkatrészt, fél órát tesztelte a készüléket, majd 30 ezer forintot elkérve távozott. Számla kiállítása természetesen fel sem vetődött. Miután távozott, néhány óráig működött a konvektor, majd azóta pontosan ugyanazt a hibajelenséget produkálja, mint a „szerelés” előtt. Felhívtam a szerelőt, hogy ilyenkor mi van, az volt a válasz, hogy vélhetően még egy alkatrészt ki kell cserélni. Tehát szerinte egyszerre ment tönkre 4 alkatrész és hát ő az ittléte során a negyediket már nem cserélte ki. Felajánlotta, hogy kijön még egy szerelésre, de mivel így is át lettünk verve, mivel a kicserét alkatrészek összesen nem kerültek 15 ezer forintba (utánanéztünk, bizony…), abszolút lehúzásnak éreztük az egész ügyet és inkább soha többé nem kérünk ennek az embernek a „szakértelméből”. Abszolút nem ajánlott.
Ajánlatkérő
A kazánt a "karbantartás" alatt meg sem nézte, csak kompresszorral átfújta. A probléma ezzel "csak" az volt, hogy a kazánban lévő por eltömített más alkatrészeket, így másnap reggelre hibaüzenet mellett már nem adott meleg vizet. Másnap ugyan felvette a telefont mikor hívtam emiatt, de ki már nem jött megcsinálni. Sajnos inkább kárt okozott a tevékenységével.
Szaki válasza:
Nem igaz. Megbeszéltek ha baj van hív. Nem hívott.
Ajánlatkérő
Gyors.
Mészáros Miklósné
A készüléket megjavította reális áron, udvarias volt. Ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Már hozta azt az alkatrészt, amivel a hibát el tudta hárítani.
Bea
Senkinek nem ajánlom! Kijött a megbeszéltek szerint egy régi kazánt javítani. Vettem egy donor kazánt, hogy abból vegye ki az alkatrészt. Ki is vette, de lehúzott kb 16 ezer forinttal a saját alkatrészemert. Működött a kazán max fel órán át, felhivtam, hogy nem sikerült. Erre közölte, hogy még alkatrész kell bele ami 16 ezer Ft körül van. A boltban 3 ezerért megvettem. Kihivtam másik szerelőt, aki megerősítette, hogy új alkatrész nincs a kazanban, sőt amit megvettem saját alkatrészem az a rossz. Megkèrem a "kedves szakit" keressen fel sms-ben a bankszamlaszamom miatt, hova utalhatja a saját alkatrészem árát!