Fogadok munkát
Bíró András
Bíró András

Villanyszerelő · Hangtechnika · Energetikai tanácsadás

280
Megbízás

2 hónappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XIV. kerület és 20 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 27014

Minősített jószaki

Bíró András

Villanyszerelő · Hangtechnika · Energetikai tanácsadás

E-ON/ELMŰ által ajánlott regisztrált villanyszerelő vagyok (ASZR) Amiket vállalok : Teljes lakás ( nem részben ) belső hálózat villanyszerelése/felújítása · Mérőhely bővítés/szabványosítás · Mérőhely műszaki felülvizsgálat · Mérőhelyi áthelyezés · Mérőszekrény-csere – a lebontott szekrény helyére kerül az új tipizált mérőszekrény · Tetőtartó csere. · Csatlakozó fővezetéki védő csövezés cseréje. . Lakáselosztó cseréje, javítása, felújítása . Sürgős esetben egyéb javítás/karbantartás ( 15000 Huf min. kiszállás ) Merőhely ügyben a műszaki állapot felmérés és teljes lakás belső hálózati villanyszerelés felmérése 25000 HUF, ez által tudok pontos árajánlatot adni. Elfogadott árajánlat esetében ezt a kiszállást belekalkulálom (-25000 ) és visszatérítem! Rokkant betegek, egyedüláűlló nyugdíjasok és egyedül gyereket nevelő anyák/apák 15% kedvezményben részesülnek! KATA egyéni vállalkozó vagyok, kérem csak magánszemélyek keressenek ! Kérem, ha lehet telefonon hívjanak, főleg ha sürgős esetről van szó ! Egyszerűbb és gyorsabb ! Ha nem tudom felvenni a telefont, amint tudom visszahívon Önt ! Köszönöm! Bíró András
Mutass többet

Áraim

Sütő-tűzhely beüzemelése

30 000 Ft / alkalom
Mérőhely teljesítmény, hálózat és áramkör ellenőrzése. Tűzhely szakszerű bekötés, gyári rögzítések ellenőrzése. Garancia levél bélyegzése és aláírása.

Mérőhely műszaki felülvizsgálata

45 000 Ft / alkalom
Teljesítmény bővítés esetben, ha a mérőhely megfelel a mai szabványoknak ( MSZ-EN:447/ 2021 ), el kell végezni a kötelező műszaki felülvizsgálatot ami plombabontással, ennek dokumentálással és esetleges hibák kijavításával jár !

Hangosítás

26 000 Ft / óra
Nagyon jó minőgéggel (JBL/Macckie), kisebb ceremóniák, kiállítás vagy magán partyk hangosítását vállalom 300-2000W teljesítménnyel, igény szerint mikrofonokkal, állványokkal , füstgéppel, szárazjéggéppel és fénytechnikával.

Mérőhely kialakítás, felmérés

25 000 Ft / alkalom
Mérőhely (villanyóra és ahhoz tartozó berendezés) ) műszaki állapota felmérése teljesítmény bővítés igényléskor. Új bekapcsolás esetében terep/telek felmérés szükséges. A legjobb, gazdaságos és szabványos megoldás megbeszélése, tanácsadás és árajánlat kiszámolása.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
még a munkakezdés előtt állunk
Kata
Lehetett rá számtani, minden a megbeszélés alapján történt, segítőkész, csak ajánlani tudom!
Tamás
A leegyeztetett időpontban jött, türelmesen válaszolt a kérdéseimre. Csak ajánlani tudom :)
Ajánlatkérő
Korrekt, gyors munkavégzés.
Szaki válasza:
Köszönöm ! :)
Ajánlatkérő
Jó volt a kommunikáció, könnyen és gyoran egyeztettük a részleteket. Azok után pedig minden a megbeszéltek alapján történt. Nem kapkodta el a válaszait, ha kellett részletesen és türelmesen válaszolt a kérdéseimre.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen! 🙂
Ajánlatkérő
Korrekt ár és gyors időpont egyeztetés.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen !
Bere
Segítőkész és elérhető volt. Közösen átbeszéltük, és kitaláltuk a kivitelezés részleteit. A vállalt napon érkezett és a feladatot is sikerült aznap elvégezni, ahogy ígérte. Még úgy is, hogy kicsit többet is vállalt, (szakmai igényességét ez is mutatja) és rendbetette, újra elrendezte a kismegszakítós elosztótáblámat, ami nagyon káoszos volt.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen !
Zsófia
A megbeszélt időpontban megérkezett a felmérésre, amire rövid időn belül korrekt árajánlatot adott, a munkát szépen kivitelezve, időben elvégezte.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen !
Ági
Remek szakember, rugalmas, felmérés után elmentünk együtt megvenni, ami kellett a beszereléshez.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen! 🙂
Pusztai Tamás
Segítőkész, jó szakember
Szaki válasza:
Köszönöm szépen! 🙂