Fogadok munkát
Bihari Bálint
Bihari Bálint

Asztalos · Bútorszerelő · Bútorasztalos

20
Megbízás

7 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest és 25 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 54749

Minősített jószaki

Bihari Bálint

Asztalos · Bútorszerelő · Bútorasztalos

Egyedi bútorgyártást, bútor összerakást, melegburkolást, kisebb ács munkát vállalok.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Varga Gergely
Álmaink előszoba szekrényét tervezte majd készítette el nekünk. Pontos, precíz és nagyon megbízható, minden úgy történt ahogy meglett beszélve. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Kisfaludi András
Nagyon elégedett vagyok a munkájával, mert gyors, pontos, segítőkész volt. Ellentétben azzal a városi legendával, hogy egy jó asztalosra éveket kell várni, Bálint a kapcsolatfelvételt követően rövid időn belül eljött felmérni a munkát. Mivel nekem csak általános elképzelésem volt az elkészítendő beépített szekrényről, a végső terveket lényegében együtt alkottuk meg, ő pontosan tájékoztatott a lehetséges megoldásokról, s jó ötletekkel szolgált az igényeimnek megfelelő bútor megtervezéséhez. A megígért néhány napos határidőben megküldte ajánlatát, aminek alapján el tudtam dönteni, hogy megrendelem tőle a munkát.Ezt követően a munka előkészítésével is gyorsan végzett, s az előre egyeztetett időben elvégezte a helyszíni szerelést. A munka a lehetőségekhez képest nyugodt körülmények között, jó hangulatban zajlott, a mester ügyelt arra, hogy a munkaterületen és környékén rend legyen, s csak a legszükségesebb mértékű zavarással járjon a szerelés. Meggyőző volt, hogy nem holmi barkácsgépekkel dolgozott, hanem profi gépparkkal végezte a munkát, amit precízen, egy nap alatt be is fejezett. Az eredmény teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. Maximálisan elnyerte a bizalmamat azzal, hogy nem kért előleget (anyagköltséget, felvonulási díjat stb.), hanem a munka elvégzése után fizettem ki a megállapodás szerinti díjat. Bátran ajánlom őt más megrendelőknek is.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Ajánlatkérő
Pontos, megbíztató, hozzáértő szakember. Munkavégzés előtt többszöri egyeztetésre volt lehetőségünk szőlőlugasunk kivitelezéséhez (személyes megtekintés, színválasztás, megoldási javaslatok). Anyagigényre, munkaidőre pontos ajánlatot tett. Időben érkeztek, igényesen kiviteleztek, tiszta, rendes munkát végeztek. Csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Dóra
Teljes mértékben meg vagyunk elégedve Bálint munkájával, elkészítette álmaink konyháját. Mindenben a segítségünkre volt,sok ötletet kaptunk tőle. Nagyon precíz és lelkiismeretes. Szívből tudjuk mindenkinek ajánlani!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen! :)
László
Korrekt, rugalmas, ügyfélcentrikus viselkedés. Minőségi munkát végez.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Gál Katalin
Nagyon jó szakember csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Sándor
Korrekt, pontos, amit ígért betartotta, emberileg is kiváló együttműködő-partner, olyan dolgok megoldásában is kaptunk segítséget amik szorosan nem tartoztak az asztalos feladathoz. Rendezetten, tisztán dolgozik, az egyeztetettek szerint érkezik, és amit megbeszéltünk azt és úgy végzi. Mindennel elégedettek vagyunk. Tényleg jó szaki!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Ádám
Minden a megbeszéltek szerint történt, pontosan akkor jött, amikorra megbeszéltük. Munkavégzés közben rugalmas, gyors, megoldásorientált. A továbbiakban még fogunk együtt dolgozni.
Móni
Rugalmasan tudta kezelni mind az időpontot, mind az elvégzendő feladatokat is. Kreatív volt, maximálisan elégedettek voltunk a munkával.
Gabriella
Tegnap egyeztettünk, ma reggel, pontosan érkezett. Gyorsan, precizen, tisztán dolgozott. Csak ajánlani tudom.🙂 Legközelebb is öt hivom!
Tamás
A szakember szimpatikus, udvarias, megbízható és rugalmas. A megrendelt munkát pontosan és mindenben a megbeszéltek szerint végezte. A kivitelezés előtt volt lehetőség többször egyeztetni vele, e-mailben és telefonon is módosítani a tervet. Az előre egyeztetett időpontra perc pontosan érkezett, a munkát precízen, pontosan végezte, munka közben ügyelt a tisztaságra. Munkája kiváló ár-érték arányt képvisel. Csak ajánlani tudom.
Törölt felhasználó
Gyors, pontos, precíz
Nóri
Bálint nagyon becsületes szakember, akit szívből ajánlanék bárkinek. Nagyon precíz, lelkiismeretes, ötletekkel is szolgált, amikor épp szükségünk volt rá.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a bizalmat, örülök, hogy tetszett a végeredmény! :)
Kapusi Beáta
Minden rendben volt.
Bocskai Ádám
Abszolút úgy állt a feladathoz és a munkához ahogy elvárja az ember. Serény, gyors, igényes, precíz, az extra feladatokat is hatékonyan elvégzi. Szerintem kiváló ár/érték arányú szakember. Teljesen reális a munkadíja és ehhez képest prémium minőséget kap a megrendelő. Remélem még fog dolgozni nálam és legalább ennyire elégedett leszek vele:)
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a megbízást és örülök, hogy elégedett vagy az elvégzett munkával! :)
Ajánlatkérő
Alapos felmérést követően az ígért határidőre kaptunk egy részletes ajánlatot. Ezt követően kijelöltük a munka idejét, amit tűpontosan tartott Bálint. A munkája pedig hibátlan.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a bizalmat! Örülök, hogy tetszett a végeredmény!
Betti
A beépített szekrény az elképzeléseink alapján valósult meg, pontos, precíz. Jó szívvel ajánlom, remek szakember :)
Szaki válasza:
Köszönöm szépen! :)
Szálas Orsolya
Korrekt, gyors, a megbeszéltek szerint csinált mindent, kreatívan megoldotta a felmérést problémákat, szép munkát végzett és nagyon szimpatikus. Ajánlom mindenkinek!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Asztalos 11 megbízás Bútorszerelő 5 megbízás Bútorasztalos 2 megbízás Ács 1 megbízás Melegburkoló, parkettázás 1 megbízás Tetőfedő 0 megbízás