Bencze Mihály
Bencze Mihály

Kőműves

4
Megbízás

18 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XXII. kerület területén kiszállok.

Jószaki

Bencze Mihály

Kőműves

Én és kollégáim 20eve foglalkozunk kőműves munkákal.cèlunk a pontos és megbízható munka.szerzödèsel és számlával dolgozunk.a Kft 2023.oktober 1.alakitóttam.csak bizonyítvánnyal dolgozó szakemberek dolgoznak nálam. Fő tevékenységi körűnk az építő ipar ezen belül minden fajta kőműves munka.külön szolgàltatàskènt tàrsas házak takaritàsàt is vállaljuk.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
tisztességes kivitelező szerződéssel
Zoltán
Időben érkezett, és a fal javítást kifogástalan minőségben elkészítette. A megbeszélt összeget számlázta, számlaképes. Az anyagbeszerzést is intézte, tisztán hagyta el a helyszínt. Minden a megbeszéltek szerint történt. Példaértékű mesterember.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

mi az a páratechnikai fólia - ez most a párazáró vagy a páraáteresztő?

Az én válaszom:

„Üdv a pàratechnikai fólia mind két variációban megtalálható mint pàrazàró mint pàraátersztö.”

2024. márc. 15.

Milyen magas egy 10 emeletes ház? Csak alpin technikával lehet hőszigetelni vagy érdemes állványozni hozzá? Melyik az olcsóbb?

Az én válaszom:

„Üdv igen lehet alpintecnikaval de az jóval dràgàbb mint pl az állvány ill lehet kosaras autó bérelni kb egy árban mozognak ”

2024. márc. 4.

Sziasztok! Vannak itt olyan szakemberek, akik elkötelezettek a környezetvédelem iránt? Milyen alternatív, környezetbarát hőszigetelést ajánlanátok? Semmiképp nem szeretnék eps-t, inkább valami természetes anyagot, aminek a gyártása sem a csomagolása nem szennyezi a környezetet, és fenntartható hőszigetelés lehet egy családi házon.

Az én válaszom:

„Üdv ebben az esetben a SSH-Terra 10cm szalma paplan hőszigetelő lapokat tudom ajánlani szinte 100/környezet barát anyagból készül.”

2024. febr. 29.

A ház utcafrontján lett egy elég csúnya nagy repedés a vakolaton. Hogyan lehet a leggazdaságosabban kivitelezni a javítását? Úgy, hogy azért nézzen ki normálisan, és ne repedjen meg pár hét múlva újra, de ne is kelljen full újravakolni a teljes falat... Van ilyenre lehetőség?

Az én válaszom:

„Üdv a repedés mind két irányában 30cm szélességben függőleges irányban le kell verni.megfelelö alapozás után fém vakolat hálót rögzítenék majd egy erősebb vakolatot lehet vissza javítani.minimàlis költség és szép eredmény lehet elérni.”

2024. febr. 22.

Vannak olyan nemesvakolat színek, amiket jobb nem választani? Úgy értem, hatalmas a kínálat, de van esetleg olyan szín, amit nehezebb szépen bedörzsölni vagy jobban foltosodik, fakul stb...? Találkoztatok ilyesmivel, vagy bátran válogassak, mindegyik jól működik?

Az én válaszom:

„Üdv én még nem találkoztam ilyen fajta problémával, ha ilyen előfordul, akkor az anyag minősége vagy az alap előkészítése ill a nemes vakolat felhordása nem volt megfelelő. Én bátran ajánlom, hogy nyugodtan válogasson a színek között.”

2024. febr. 15.

Uraim. Mivel érdemes a repedezett, málló betonjárdát javítani? Rakassak rá új réteget betonból vagy csak kenjük ki csemperagasztóval?

Az én válaszom:

„Üdv ki lehet javítani de hosszú távon nem lesz tartós.a járda állapotától függően újat kell készíteni.a javítás jó ötlet de nem tartós ”

2023. nov. 30.

Ha a szarufák között nincs elég széles hely, akkor hogy lehet beépíteni tetőablakot? Van erre megoldás? Vagy akkor csak nagyon picikét lehet betenni?

Az én válaszom:

„Üdv szarufa kivàltàsal lehet megoldani szinte bár mekkora tető ablakot lehet igy beépíteni.viszont ebben az esetben a költségek emelkedésére kell számítani ”

2023. nov. 24.

Kisméretű téglát szeretnék szeletelni. Meg tudom oldani otthon flexxel? Kell hozzá valami speciális téglavágó korong? Hány cm-re tudom elvágni?

Az én válaszom:

„Üdv igen megoldható bár elég körülményes mivel a 230mm korong se éri át igy két oldalról tudod vágni gazdaságosabb bérelni egy Vizes vágott ”

2023. nov. 23.

Mikor és hogyan kell locsolni a betont betonozás után? Szokás ez még egyáltalán?

Az én válaszom:

„Üdv igen minden kép kell locsolni.attol is függ hogy kinti beton vagy lakàson belüli betonozás van szó én azt szoktam javasolni 3napig érdemes sűrűbben utána viszont egy nap legalább 2 reggel és délután vagy este ”

2024. máj. 27.

Hány fokig lehet hőszigetelni? Úgy tudom, nagy hőségben nem szabad.... Mi erre a szabály? Ha csak augusztusra kapok szakit, akkor inkább el se kezdjük?

Az én válaszom:

„Üdv a nagy meleg ill a tűző napsütés kàrt okoz a ragasztó nem meg köt inkább meg ég érdemes olyan időszakot választani amikor nincs túl meleg.èn minden kép várnék vele ”

2024. máj. 27.

van valami minimum szélesség szabály szerint a járda méretére? Milyen széles szokott lenni egy járda, amin kényelmesen el lehet férni? Családi házhoz.

Az én válaszom:

„Üdv igazából nincs ilyen szabály ezt kényelmi szempontok kell figyelembe venni.”

2024. máj. 21.

Mennyire fontos laminált padló vásárláskor a kopásállóság? Nagy a különbség az AC 1 és az AC 2 között? Melyiket érdemes megvenni, és melyiket nem?

Az én válaszom:

„Üdv igen számít de azt kell figyelembe venni milyen terhelést kap napi használatban ”

2024. márc. 25.

Sziasztok! Meg tudom csinálni házilag a redőny gurtni cserét? Van erre valami jó trükk vagy jobb, ha nem kísérletezek vele?

Az én válaszom:

„Üdv simán meglehet csinálni nincs semmi trükk benne csak arra kell figyelni hogy a rugó ne ugorjon vissza ”

2024. márc. 25.

Mi most az előírás? Hogy viszik fel a ragasztót az eps táblákra? Pogácsákban? Ha igen, hány helyen van ragasztópogácsa? Vagy körben a szélére? Egész felületre? Mi a helyes technológia most?

Az én válaszom:

„Üdv a hivatalos módszer a szèleit körbe kell kenni és közepén 3-6 pontott kell tenni ez függ a felületöl is és lehet telibe is kenni de csak akkor ha a felület teljesen sima és egyenes ”

2024. márc. 25.

Nemesvakolat eltávolítása lehetséges az eps-ről? Hogyan kell kivitelezni? Mire kell figyelni?

Az én válaszom:

„Üdv elég nehéz kivitelezni úgy hogy a glett ill a háló ne sérüljön érdemes újra hàlozni glettelni és szinezni egyszerűbb a kivitelezés és kevesebb kárt lehet okozni ”

2024. márc. 18.

A vakolatot le kell verni, vagy rátehető a vakolatra egy újabb eps réteg, ha a vakolat ép, hogy vastagabb legyen a szigetelés?

Az én válaszom:

„Üdv attól függ hogy az vakolat ill a szigetelni kívánt felület Stabil és elbírja e a hőszigetelést ha erős és maxiv akkor nem kell leverni csak a lazza részeket.de érdemes egy mély alapozást elvégezni a szigetelés előtt ”

2024. márc. 18.

Beton aljzat elkészítéséhez elég-e egy kőműves, vagy mindenképp kell még mellé legalább egy segéd, aki a betont odaszállítja? A mester azt állítja, egyedül is elboldogul - szerintetek igaza van, hagyjam?

Az én válaszom:

„Üdv szerintem kevés egy maga min egy segédmunkás kell aki folyamatosan keveri a betont igy a szakember jobban tud figyelni a munkára.másrèszt hatékonyan tudnak dolgozni.”

2024. márc. 1.

A zsindely tető átlagos élettartalma hány év lehet? Mennyi idő alatt öregszik el? Baj-e, ha az ereszben a zsindelyről származó granulátumot találtunk? Ha ez a cucc lejön a zsindelyről nem fog beázni?

Az én válaszom:

„Üdv a zsindely egy teljesen jó és elfogadott tető fedèsre alkalmas anyag.tartos természetesen ez függ a minőségétől és a elkészítése semm mindegy ott lehet hibázni.”

2024. febr. 29.

Hogy kell kiszámolni a tetőtér hasznos területét? tudna nekem valaki egyszerű megoldást adni?

Az én válaszom:

„Üdv egyszerű pl egy sátor tetős ház esetén szélleseg hosszúság majd a kijött összeget meg kell felezni én igy szoktam számolni ”

2024. febr. 29.

A kőzetgyapot szigetelés hátrányairól tudnátok engem tájékoztatni? Megéri a többletköltség, vagy csak egy lufi az egész, és nem annyival jobb, mint amennyivel drágább a sima eps-nél?

Az én válaszom:

„Üdv nem tudok hátrányai ről beszélni előnye pl hogy lélegzik mellette a fal ezért érdemes pl vályog házak alkalmazni.”

2024. febr. 29.

Sziasztok! Tudom, hogy van fagyálló beton, meg hogy mindenféle spéci adalékanyagokat tudnak már belekeverni a betonba, de mégis... mennyire biztonságos fagyban betonozni? Attól tartok, hogy nem lesz annyira jó a minősége, mintha megvárnánk vele a tavaszt, mikor már nem kell félni az elfagyástól, és akkor az adalékok se kellenek. Ti hogy vélekedtek erről?

Az én válaszom:

„Üdv olyan hogy fagy álló beton nincs fagyàst megelőző adalék szer van de teljes mértékben nem fagyálló van egy bizonyos -fok ammig lehet betonozni ”

2024. febr. 22.

Miben más a padloponozás mint az aljzatkiegyenlítés?

Az én válaszom:

„Üdv a padlopont kisebb hibák 0.5mm ig hasznàljuk az aljzat kiegyenlítés peddig 1cm vastagsàg ill ez felet készítünk.”

2024. febr. 20.

Sziasztok, a kérdésem, hogy hőszigetelés kivitelezéséhez kell-e külön műszaki ellenőrt fogadni, e-naplózni meg ilyenek?

Az én válaszom:

„Üdv ha számlával és szerződésel csinálod akkor kell e napló és műszaki ellenőr is aki bele tudja írni hogy minden szakszerűen van csinálva persze nem kötelező.attól is függ bízol e abban aki csinálja a munkát ”

2024. febr. 12.

elrepedt az akril kád - javítható esztétikusan? van a kádjavításra valami normális módszer? házilag vagy hívjak szakit? tud valaki segíteni?

Az én válaszom:

„Üdv igen lehet javítani van 2komponensü ragasztó ami kifejezetten akril kádhoz van ”

2024. febr. 2.

Sziasztok! Terméskőből készült lábazatot hogy szoktátok hőszigetelni? xps-sel? Úgy értem, hogy tök egyenetlen a felszíne, azt mivel szokták kiegyenlíteni? És egyáltalán - van esetleg bármi ötlet arra, hogy mégse kelljen elcsúfítani? Olyan szép, de azt mondta az apósom, hogy ez így magában egy hatalmas hőhíd, és csak szigeteléssel lehet megszüntetni. :(((

Az én válaszom:

„Üdv igen xps kell szigetelni vagy lábazati hungarocell kell alkalmazni.èn nem javaslom a vèsèst.megfelelö mély alapozás vagy fém vakolat hálót erösitenèk fel utána egy réteg lábazati vakolat amely ki hozza az egyetlensègeket igy az xps ragasztàsa egyszerűbb és költség hatèkonyabb.”

2024. jan. 24.

Jó napot! Dolgozott itt valaki kenderbetonnal? Milyen tapasztalataitok vannak vele? Érdemes a kenderbetont házilag készíteni vagy inkább megvásárolni készen? Mennyire tartós? Mennyire nehéz rakni?

Az én válaszom:

„Üdv igen van benne tapasztalat.ugyan olyan jó minőségű és tartós falat lehet készíteni.hàtrànya hogy sokkal több idő kell a teljes száradáshoz ez idő jarastol pára tartalomtól függ de lehet akár 3het is ”

2024. jan. 23.

Sziasztok, kis weekendházat szeretnék téliesíteni. Mit ajánlotok faház szigetelésére? Kívül, vagy belül jobb szigetelni, és milyen anyaggal?

Az én válaszom:

„Üdv én minden kép kívülről szigetelnèm 10cm grafitost vagy kőzet gyapot szigetelnèm a grafitost lehet ragasztó habbal rakni.de a kőzet gyapot is jó erre a célra ”

2024. jan. 17.

Hello, az impregnált gipszkarton az a kék színű tábla, amit a fürdőkbe ajánlanak, vagy valami teljesen másról van szó? Milyen helyeken alkalmazzák az impregnált gipszkartont? Kell az nekem, ha a tetőtérbe akarok egy wc-t kialakítani?

Az én válaszom:

„Üdv az inpregnalt gipszkarton Vizes helyiségekben alkalmazzuk de minimum 2retegben”

2024. jan. 9.

Sziasztok! A lépésálló szigetelés sokkal drágább, mint a sima, ugye? Milyen helyeken kell ezt használni, és hol lehet spórolni, és kiváltani valami olcsóbbal?

Az én válaszom:

„Üdv pl padló fűtés födém szigetelés alkalmazzuk ”

2024. jan. 9.

Eredetileg csak 5 cm hőszigetelés került a homlokzatra, ami a mai szabványnak már nem felel meg. Rá lehet erre tenni egy újabb réteget? Vagy kezdhetjük előről az egészet? :(

Az én válaszom:

„Igen rá lehet tenni ”

2023. dec. 21.

Vegyes falazatú konyhánk fala az alsó részen salétromos. Azt javasolták nekem, verjük le a vakolatot és tegyünk rá szárító vakolatot, az megoldja. Mit gondoltok erről, van valakinek hasonló tapasztalata?

Az én válaszom:

„Üdv mindenképpen szárító vakolat kell használni viszont előte érdemes megnézni hogy milyen a szigetelés inyektalas szükséges az új vakolat szép lesz de a problémát nem oldja meg ”

2023. nov. 30.

Sziasztok, kedves Szakik! Ablakcsere utáni helyreállítást külön kellett volna megrendelnem szerintetek? Benn az ablak, mellette ki lett fújva purhabbal. Eddig jutottunk. Sajnos képet nem tudok csatolni, de hát, gondolom, azért a purhabot, ha megkötött, le szokták vágni, sőt valami festék se ártana rá, nem? Mert most elég gázul néz ki, kicsit Mekk Elekes. Hívjam vissza a szakembert, vagy csináljam meg magam?

Az én válaszom:

„Üdv ez attól függ hogy a szerződésben vagy a szó beli megállapodásban mi volt vagy van.valaki csak az ablak beépítését vállalja valaki a helyre állítást is beleszamolja ”

2023. nov. 29.

Ház szigetelés közben merült fel a kérdés, hogy a falon levő konnektort mivel tudjuk kiemelni, hogy újra egy síkba kerüljön a szigetelt fallal? 15 cm nikecell megy rá.

Az én válaszom:

„Üdv sorolható szerelvény Doboz lehet sikba tenni ”

2023. nov. 24.

A tetőtéri ablak beépítése engedélyköteles?

Az én válaszom:

„Üdv nem engdely köteles viszont a parapet magasság nem lehet kisebb mint 170cm”

2023. nov. 23.

Ti melyiket ajánljátok? A kőzetgyapot a jobb vagy a grafitos szigetelés? Előnyök, hátrányok árban, munka nehézségben, hőszigetelő hatásban, tartósságban, stb....

Az én válaszom:

„Üdv mind két rendszer teljesen jó de ha választani kellene én a grafitost választanám.àrban és a munka igazából majdnem egyforma.viszont a kőzet gyapot jobbban szellözik a fal nem anyag árban viszont van különbség ”

2023. nov. 22.

Számolgatok... segítenétek? 1 m3 betonhoz mennyi cement kell?

Az én válaszom:

„Üdv ez attól függ milyen betont és hova szeretnél keverni de egy jó minőségi aljzat betonba 280-290kg cement kell.de ez változhat attól is függ milyen és mekkora a sóder szemnagysàga”

2023. nov. 22.

Szeretnénk hőszigetelést tenni az északi kőfalra, hátha megfog valamit a fűtésszámlából, de sokkot kaptam, mikor meghallottam, hogy ehhez a felülethez 420 kg ragasztó kell. Ez komoly? Nekem brutál soknak tűnik... Lehet, hogy tévedés? Mennyi ragasztó kell a hőszigeteléshez? Ha jól számolom, kb 50 nm az északi fal.

Az én válaszom:

„Üdv én minden kép javasolnak egy alap vakolatot igy sokkal kevesebb ragasztó kell ill sokkal szebben lehet dolgozni ”

2023. nov. 22.

Mennyivel dobja meg egy új ház építési költségeit, a pince építés? Nagyon jó lenne egy pince, de fogalmam sincs, mennyivel növelné meg a költségeket... Szívesen befektetnék rá, ha ki tudom gazdálkodni. A ház 70 nm lenne. Mit gondoltok?

Az én válaszom:

„Üdv ez sok mindentől függ pontos számokat csak akkor lehet mondani ha van pontos terv ill a statikus vagy felelős műszaki vezető elkészíti a megfelelő anyag kiosztásàt ez után lehet számolni ”

2023. nov. 22.

Mi alapján mérlegeljem, hogy melyiket válasszam, a gv 45 mennyivel jobb mint a gv 35? Ha jobb egyáltalán?

Az én válaszom:

„Üdv ez attól mit szeretne szigetelni belső tér akkor elég a gv35 külső tető mindenképpen a gv45ajànlom”

2023. nov. 22.

mi a különbség a szerelőbeton és az aljzatbeton között? Más a minőségük?

Az én válaszom:

„Üdv van különbség mind erőssèg mint kialakítás szempontjából ”

2023. nov. 22.

150 cm-ként van 1-1 vasoszlop a telekhatáron. Erre lehet wpc kerítést rögzíteni vagy kell neki mindenképp beton alap?

Az én válaszom:

„Üdv nem szükséges a beton alap ha a Vas oszlopok stabilan állnak ”

2023. nov. 22.

Nyári konyha falazásához milyen fajta és milyen vastag téglát ajánlotok, hogy költséghatékony legyen? Porotherm vagy Ytong?

Az én válaszom:

„Üdv mind a kettő teljesen jó megoldás mind a két téglánàl van anyag külön anyag költség és a munka díj is változó ”

2023. nov. 22.

A társasházban, ahol a barátom lakik dohos szag van a lépcsőházban és pereg a lépcső melletti falon a vakolat. Mit lehet tenni, hogy megszűnjön a probléma? Leverni és újravakolni? Vagy valami komolyabb beruházás kell? Lehet, hogy vizesedik? (Van pince, onnan is dől a dohszag, jó lenne legalább azt megszüntetni.)

Az én válaszom:

„Üdv.mindekepp a belső vakolatot le kell verni és egy szárító vakolatot kell létre hozni ami segít a fal szellozeseben.es ha szükséges az épület mellet külső merevlemez szigetelést ajánlom ”

2023. nov. 22.

Milyen minőségű beton kell a sávalapba? Érdemes házilag kevertetni vagy jobb, ha megrendelem?

Az én válaszom:

„Üdv ez attól függ hogy mennyi betonra van szükség.ill hogy pl a mixer megtud e állni.es ha még beton pumpa is kell akkor már nem biztos hogy megéri ”

2023. nov. 22.

Szakmáim

Kőműves 4 megbízás