Fogadok munkát
Baushift Kft. - Dobos László
Baushift Kft. - Dobos László

Kőműves · Generálkivitelezés

6
Megbízás

19 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XVI. kerület és 5 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 84054

Baushift Kft. - Dobos László

Kőműves · Generálkivitelezés

GENERÁLKIVITELEZÉS! -szerkezetkész- tető is ! - Felújítás - Új családi ház, társasház, ikerház kivitelezése, - CSOK-os kivitelezés, - Garancia vállalás. - Ács munka - Tetőfedés - Villanyszerelés - Gépészet - Kert tervezés- kivitelezés - Medence építés- gépészettel - Festés - burkolás - térkővezés.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Sziasztok! Tudom, hogy van fagyálló beton, meg hogy mindenféle spéci adalékanyagokat tudnak már belekeverni a betonba, de mégis... mennyire biztonságos fagyban betonozni? Attól tartok, hogy nem lesz annyira jó a minősége, mintha megvárnánk vele a tavaszt, mikor már nem kell félni az elfagyástól, és akkor az adalékok se kellenek. Ti hogy vélekedtek erről?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm Judit, Amennyiben lehetséges akkor kerüljék a fagyban való betonozást. Nulla fok körül még úgy ahogy elfogadgató, de inkább várjanak vele. természetesen az idő sürgőssége miatt lehet használni különböző vegyi anyagokat.....- mi, ha lehet nem élünk ezzel a lehetőséggel. Köszönettel, Dobos László 06-70-60-50-877 ”

0

2024. 02. 08.

Sziasztok, az a kérdésem, hogy sávalapba mindig tesznek zsaluköveket? Vagy ez opcionális? És ha tesznek bele, az miért jó? olcsóbb lesz tőle vagy drágább?

Az én válaszom:

„Szervusz Zsófia, Sávalapba régebben tettek mindent, téglát betondarabokat. Esetleg még zsalukövet is. Ma nem teszünk zsalukövet sávalapba! Igen , abban igazad van, hogy olcsóbb így alapot tölteni, de nem ezen kell "megfogni" a pénzt. Üdvözlettel Dobos László”

1

2023. 08. 21.

Vettünk egy régi parasztházat. Vegyes falazat, a legtöbb fal girbegurba. Gipszkartonozás jó megoldás lehet? Vagy mindenképp vakolással számoljunk? Előnyök-hátrányok hosszútávon?

Az én válaszom:

„Kedves Barnabás, Ez egyéni elképzelés is lehet. Mivel a parasztháznak van egy stílusa- így ,ha ebben gondolkodnak akkor maradnék vakolásban. Igaz ebben az esetben is lehet szép egyenes falakat létrehozni. A másik lehetőség amit Ön is felvetett az a gipszkartonozás. Ennek az lehet az előnye, hogy nagyon precíz felületet lehet elkészíteni ezzel a megoldással. Illetve mivel egyenetlen a fal síkja, igy mindenképp un. előtét-fal megoldás lenne. Itt viszont az eredeti faltól 4-6 cm-re +eláll" a karton. Nagy előnye hogy ebben az esetben levegőzik az eredeti fal. Valamint minden egyéb szerelvényezés- víz- villany- könnyebb és olcsóbb az adott szakembert foglalkoztatni. Ami viszont némi hátrány, hogy a falra speciális gipszkarton tiplit, csavart kell beszerezni. Minden nagyobb üzletben kapható. Akár konyhabútort is meg tart ez a rendszer. Remélem választ kapott érdeklődésére, amennyiben további kérdése lenne, tegye fel, vagy keressen a telefonszámon. Üdvözlettel, Dobos László”

0

2022. 10. 31.

Szakmáim

Kőműves 3 megbízás Generálkivitelezés 3 megbízás