Fogadok munkát
Bartucz Attila
Bartucz Attila

Ezermester · Bútorszerelő · Zárszerelés

66
Megbízás

7 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - II. kerület és 45 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 58400

Minősített jószaki Jószaki

Bartucz Attila

Ezermester · Bútorszerelő · Zárszerelés

Szívesen állok rendelkezésére, javítási, szerelési és egyéb ezermester munkákban. Egyedi garanciával, felelősség biztosítással! Bútor: össze- vagy szétszerelés és javítás, legyen új vagy régi. Fúrások: függönykarnis, polc, kép, tv konzol, szekrény, csillár, lámpa. Elektromos és víz bekötések: lámpa, főzőlap, sütő, csap, mosogató- és mosógép. Javítások, szépítések: bútor, zár, fal, gipszkarton, csempe, és szinte minden egyéb a lakásában. Hívjon bizalommal.
Mutass többet

Áraim

Ezermester szakember

17 000 Ft / óra
Kisebb javítások, szerelések, és egyéb munkák, egyedi garanciával. Bízzon meg, mondja el elvárásait. Amennyiben nem elégedett, akkor nem kell fizetni az adott munkáért.

Bútor javítás

17 000 Ft / óra
Tipikus javításaim a mindennapokban: Szekrény tolóajtó kiakad, megszorult, leesett, bútorajtó zsanér lötyög, szorul, ki szakadt, beépített mosogatógép ajtó szorul, nyikorog, nem nyílik teljesen, szekrénypolc leesett, nem marad a helyén, szekrény hátfala kiszakadt, fiók szorul, nem csukódik be teljesen, ágy, szék, kanapé lába kiesett, kitört, ágy rácsa, lécei kiesnek, eltörtek, ágykeret vagy a háttámla eltört, stb. stb. stb. Ilyen és egyéb bútorjavítás miatt is keressen bizalommal.

Fúrás

17 000 Ft / óra
Csillárok, lámpák, függöny karnisok, polcok, tv konzolok, képek, kampók babahintának, boxzsáknak és még ki tudja miminden felfúrása, egyedi garanciával.

Elektromos és vízbekötések, pl.:

17 000 Ft / óra
lámpa, csillár, főzőlap, sütő, csap, mosogatógép, mosógép. Csere, felfúrás, bekötés.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Korrekt, munkájára maximálisan igényes
Szaki válasza:
Kedves Judit! Öszinte hálával köszönöm szavait. Legyenek sokág szolgálatára a fürdőszobai lámpák és a polc. Ezermester Szaki
Györgyi
Pontosan jelezte érkezését. Korrekt, udvarias, nagy hozzáértéssel és nagyfokú körültekintéssel végezte el a munkát, tisztán és precízen. Végig dolgozott a megadott idősávban, nem volt üresjárat. Maximálisan elégedett vagyok.
Szaki válasza:
Kedves Györgyi! Hálásan köszönöm szavait. Használja sokáig a felfúrt polcokat. Ezermester Szaki
Ajánlatkérő
Gyors,szakszerű,kreatív,udvarias.
Szaki válasza:
Kedves Megrendelőm! Köszönöm értékelését és örülök, hogy elégedett volt velem és munkámmalk. Ezermester Szaki
Gitta
Kijött felmérni a munkát és a lehető leghatékonyabban csinálta meg. Lehetősége lett volna átvágnia, de ehelyett becsületesen és tempósan oldotta meg a problémát. Nagyon tiszta volt és tisztán dolgozott, rendet rakott maga után! Melegen ajánlom mindenkinek.
Szaki válasza:
Kedves Gitta! Hálásan köszönöm szavait. Legyenek szolgálatukra még legalább 10 évig a megjavított szekrények. Ezermester Szaki
Ajánlatkérő
Nagyon megbízható, pontos, kreatív, korrekt és barátságos. Gyorsan megoldotta a problémám gond nélkül, csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést Viki! Sokáig nyújtsanak biztonságot a tárolóban felszerelt biztonsági eszközök. Ezermester Szaki
Zsolt
Számunkra minden tökéletes volt, ár-érték arány, tisztelettudó, kedves, pontos, precíz, gyors. Ha probléma lesz a lakásban biztosan újra felfogom keresni. Teljesmértékben elégedettek vagyunk! 10/10 Csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Kedves Zsolt! Hálásan köszönöm rendkívül megtisztelő értékelését. Használják sokáig a mosdó csapját, a konnektort és a tükröt. Ezermester Szaki
Ozsvath Ildiko
Pontos kezdés, szakszerű munka
Szaki válasza:
Köszönöm értékelését Ildikó! Használják még sokáig a megjavított ágyat és szekrényeket. Ezermester Szaki
Ajánlatkérő
Drága volt.
Szaki válasza:
Kedves Megrendelő! Sajnálom, hogy így gondolja, pedig előre tisztáztuk az árat is és annyi lett a vége amennyit megbeszéltünk. Azért használja sokáig az elkészülteket. Ezermester Szaki
Attila
Bútor összeszerelésre és javításra hívtam. Voltak félelmeim, mert ismeretlen és nem a legolcsóbb, de: Pontosan érkezett. Azonnal elkezdte a szerelést. Látszott, hogy valóban ért hozzá. Nem lazsált, még akkor is dolgozott, amikor másik ügyfél hívta és vele beszélt. Gyorsan végzett az összeszereléssel és a javítással is. A végeredmény pedig önmagáért beszélt. Örülök, hogy Attilát választottam, csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm Attila! Legyen sokáig öröme a bútorokban és az új lakásban. Ezermester Szaki
Ajánlatkérő
Rövid időn belül visszahívott, a megbeszélt időben jött. A munka - egy egyedi tolóajtó javítása - találékonyságot igényelt. Gyorsan és jól megoldotta. Korrekt, udvarias.
Szaki válasza:
Köszönöm kedves Magdolna. Bízom benne sokáig fog még szolgálatára lenni a tolóajtó. Ezermester Szaki
Ajánlatkérő
Szimpatikus, korrekt, pontos, gyors, rugalmas.
Szaki válasza:
Köszönöm kedves Attila! Használják a szekrényt és a megjavított asztalt örömmel. Ezermester Szaki
Terézia
A szakember az előzetes egyeztetéseknek megfelelően pontosan érkezett, minden munkát szakszerűen végzett, és a munka befejezése után tisztaságot hagyott maga után. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Szaki válasza:
Köszönöm kedves Terézia! Használják sokáig a megjaívtott szekrényeket. Ezermester Szaki
Zsoka
Konyhabútor szétszerelést végzett nálunk és minden rendben volt. Gyorsan és jól végezte a munkáját. Nem utolsó sorban kellemes társaság is.
Szaki válasza:
Nagyon köszönöm megtisztelő szavait Zsóka! Használják sokáig az új konyhát! Ezermester Szaki
Móricz Marianna
A megbeszélt időben érkezett gyorsan dolgozott korrekt áron
Szaki válasza:
Köszönöm kedves Marianna! Használja sokáig az újra felfúrt karnist. Ezermester Szaki
Gyuri
nagyon preciz
Szaki válasza:
Kedves Gyuri! Köszönöm értékelésed. Használjátok egészséggel a polcot és folytatjuk a zuhanykabin beépítéssel. Ezermester Szaki
Gábor
Gyors, hatékony, korrekt. Megtalálja a megfelelő megoldást.
Szaki válasza:
Kedves Gábor! Köszönöm elismerő szavait. Örülök, hogy sikerült az igényének megfelelő helyre és elektromos vezetékeket nem elfúrva felrögzíteni az előszoba falat. Ezermester Szaki
Éva
Jól állapította meg a hiba okát, gyorsan beszerezte az alkatrészeket, gyorsan és jól végezte el a javítást. A végösszeg mefelelt az eredeti ajánlatának, sőt engedményt is adott. Pontosság, megbízhatóság, jó szakértelem gyorsaság jellemzi, vidám, kellemes ember.
Szaki válasza:
Kedves Éva! Köszönöm szépen a csodás értékelést! Legyen sok örömük a fürdőszoba szekrényben és az ágyban. Ezermester Szaki
Ajánlatkérő
Időben érkezett, magas színvonalon dolgozott, még extra, előre nem egyeztetett feadatokat is egy szó nélkül megcsinált. A munkán nem túltenni akart, hanem láthatóan érdekelte, hogy a lehető legjobb végeredmény szülessen.
Szaki válasza:
Kedves Dávid! Nagyon köszönöm szavait. Legyen sok öröme az új lakásban, a felfúrt dolgok sokáig maradjanak a falon. Ezermester Szaki
Zsike
Megbeszélt időpont előtt érkezett amiről telefonon előzőleg egyeztetett.Precizen, szakszerűen, tisztán, jókedvűen végezte a munkát. További munkák elvégzésére kértem meg. Mindenkinek ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Kedves Zsike! Köszönöm szavait, megtisztelő! Legyen sok örömteli pillantása a felfúrt dekorban és sokáig működjön még a bejárati ajtaja. Minden jót kívánok: Ezermester Szaki
Zsuzs
Gyorsan reagált, pontosan érkezett, tisztán -jól dolgozott. Kedves, udvarias volt.
Szaki válasza:
Kedves Zsuzsa! Köszönöm a megtisztelő szavait. Használja sokáig a bejárati ajtót és zárját. Ezermester Szaki
Ajánlatkérő
A munkát rövid határidővel vállalta, a feladat időkeretét jól megbecsülte. Pontos, precíz, szakszerű, közvetlen, sallangmentes.
Szaki válasza:
Kedves Norbert! Köszönöm a kedves szavakat. Igyekszem a jövőben is ilyennek maradni. További jó egészséget kívánok! Ezermester Szaki
Ajánlatkérő
Segítőkész, gyors, korrekt, remek szakember.
Szaki válasza:
Edit, köszönöm a kedves értékelését! Használja sokáig az ajtókat és a konyhabútort. Ezermester Szaki
Fülöp Dénes
Az előre megbeszélt időponthoz képest, szerencsésen még korábban is érkezett. Precíz, korrekt munkavégzés és anyagbeszerzés. Csak ajánlani tudom, őt hívhatod nyugodtan, nem lesz gond.
Szaki válasza:
Köszönöm Dénes megtisztelő értékelését. Használják egészséggel a házat. Ezermester Szaki
Alitta
Már a telefonban is részletesen tájékoztatott mindenről. Amikor szerelte a bútorokat, látszott minden mozdulatán, hogy nagyon érti a dolgát, alapos, precíz. Jó volt nézni. Rendkívüli tisztaságot hagyott maga után. A korábban szerelt bútorokban ejtett hibákat is kijavította. Láttam olcsóbb szerelőt is, de örülök, hogy végül őt választottam. Minden pénzt megér. Ajánlom őt!
Szaki válasza:
Nagyon köszönöm a kivételes ajánlást! Legyen bennük sok örömük. Ezermester Szaki
Dorottxa
Nagyszeruen dolgozik! Mindenre talal megoldast! Gyors ,ugyes,preciz! Pontos es kitakarit maga utan. Kedves, inteligens, kellemes ember. Mindenkinek ajanlom!
Szaki válasza:
Köszönöm a rendkívül kedves értékelést Dorottya! Használja egészséggel az ajtókat, ablakokat, redőnyöket, csengőt. Ezermester Szaki
Barta Gábor
Csak ajánlani tudom, minden rendben volt
Szaki válasza:
Köszönöm kedves Gábor! Használják sokáig a kaput és a mosdót. Ezermester Szaki
Ujj Tamás
Rugalmas, pontos és precíz. Érthetően elmondja, mit hogyan fog megoldani, egyeztet előtte, a legkisebb munkáknál is.
Szaki válasza:
Köszönöm Tamás! Legyen sok örömük a lakásban. Ezermester Szaki
Ajánlatkérő
Segítőkész, pontos és a megbeszélteknek megfelelően dolgozott.
Szaki válasza:
Köszönöm Georgina! Használják egészséggel a konyhabútort. Ezermester Szaki
Alitta
Pontos, alapos, korrekt.
Szaki válasza:
Köszönöm Attila! Főzzön sokat az új konyhájában. Ezermester Szaki
Ajánlatkérő
jó megoldást javasolt, és meg is csinálta
Szaki válasza:
Köszönöm Berta. Sok egészséget kívánok hozzá. Ezermester Szaki.
Tibor
A megbeszélt időben érkezett, és körültekintően dolgozott. A feladata nem volt egyszerű, mert pótalkatrész beszerzésére nem volt mód. Azt gondolom, hogy a maximumot kihozta az adott helyzetből. Rendet is rakott maga után.
Szaki válasza:
Köszönöm Tibor! Használják még sokáig az elektromos fotelt. Ezermester Szaki
Gubás Mihályné
Pontos, korrekt, megbízható, udvarias.
Szaki válasza:
Köszönöm Zsuzsa! Használja egészséggel a zuhanykabint! Ezermester Szaki
Péter
Jó szakember pontos
Szaki válasza:
Köszönöm Péter! Használja egészséggel a riasztó rendszerét!
Ferenc Sinka
Szaki válasza:
Köszönöm Ferenc! Sok egészséget kívánok!
Kata
Kedves gyors sokoldalú szakember nem tudtam olyan dolgot kérni tőle amit nem tudott volna megoldani.Tiszta szívvel ajánlom minden kedves megrendelönek vele 100százalékig meg lesznek elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm Kata! Rendkívül megtisztelő az értékelése. Használják egészséggel! Ezermester Szaki
Ajánlatkérő
Fa ablak keret csiszolását végezte nálunk Dunakeszin, gyors, precíz, megbízható,segítőkész, nagyon körültekintő,tetszett a munkája, mindenkinek teljes szívből ajánlom.
Szaki válasza:
Köszönöm Ildikó! Legyen sok örömük az új lakásban. Ezermester Szaki
Gábor
Egyértelmű volt hogy érti a dolgát és a más által ejtett hibákat is javította.
Szaki válasza:
Köszönöm Gábor! Használják sokáig a fürdőszoba szekrényt. Ezermester Szaki.
Ajánlatkérő
-
Szaki válasza:
Köszönöm!
Alpha
Minden oké volt, a részletekre is figyelt.
Szaki válasza:
Kedves Alpha! Köszönöm ismételt bizalmát! Minden jót kívánok! Ezermester Szaki
Ajánlatkérő
Rendben volt minden
Szaki válasza:
Köszönöm! Sok boldogságot kívánok! Ezermester Szaki
Alpha
Kábelezést csinált és karnist tett fel nálunk. Tervezett előre, értette a kifejezést, hogy "hardver infrastruktúra design", takarított maga után és remek, pontos munkát végzett, ahol a részletekre is odafigyelt. Kiválóan sikerült a meló, olyan jól, amivel nem találkoztam legalább öt éve, pedig járt nálam pár úgynevezett szakember. Csak ajánlani tudom, őt hívhatod nyugodtan, nem lesz gond.
Szaki válasza:
Köszönöm Alpha! Rendkívül megtisztelő az értékelése! További jó egészséget kívánok!
Ildi
Pontos, megbízható, szimpatikus
Szaki válasza:
Köszönöm Ildi! Sok egészséget a használathoz. Ezermester Szaki
Ildi
Napellenzők felszerelését végezte nálunk. Pontos, korrekt, megbízható, alapos, hozzáértő, szimpatikus. Szívesen ajánlom!
Szaki válasza:
Megtisztelő értékelés, köszönöm Ildi! Használják egészséggel! Ezermester Szaki