Balevit Korlátozott felelöségö társaság
Balevit Korlátozott felelöségö társaság

Generálkivitelezés · Térkövezés · Burkoló

0
Megbízás

23 órával ezelőtt volt itt.

Keszthely és 120 km-es körzetében kiszállok.

Balevit Korlátozott felelöségö társaság

Generálkivitelezés · Térkövezés · Burkoló

A jóminőségű munka mindenek előtt. Hatékony kivitelezés, gyors és pontos szervezés.
Mutass többet

Válaszaim

A vakolatot le kell verni, vagy rátehető a vakolatra egy újabb eps réteg, ha a vakolat ép, hogy vastagabb legyen a szigetelés?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm. Nyilván felülettől függően le kell verni a vakolatot ha instabil viszont ha masszív alapot biztosít akkor nem kell eltávolítani a vakolatot. Üdvözlettel Balevit kft Segítséggel illetve tanácskéréssel állunk rendelkezésére 70/1475977 Hívjon bizalommal.”

2024. ápr. 9.

A szaki szerint mehet mindenhová eps az erkély utólagos szigetelése során, de én úgy tudom, hogy minimum 30 cm magasságban itt is xps-t szoktak tenni, mint a lábazatnál, ami véd a becsapódó esővíz ellen. Ti hogy szoktátok?

Az én válaszom:

„A lábazat sikjáig vagy a terepszinttől 30 cm-er xps felragasztása az alkalmazott módszer, ez alól nem kivétel a fedett terasz sem a becsapódó eső miatt. Üdvözlettel Balevit kft. Segítséggel illetve tanácskéréssel állunk rendelkezésére Hívjon bizalommal”

2024. ápr. 9.

Mi most az előírás? Hogy viszik fel a ragasztót az eps táblákra? Pogácsákban? Ha igen, hány helyen van ragasztópogácsa? Vagy körben a szélére? Egész felületre? Mi a helyes technológia most?

Az én válaszom:

„A technológiai előírás, a táblák körbekenése és a dűbelezés helyén pogácsázás,a dübelezés teknologiája pedig álltalában a sarok pontok illetve tábla közép. Üdvözlettel Balevit kft Segítséggel illetve tanácskéréssel állunk rendelkezésére 70/1475977 Hívjon bizalommal”

2024. ápr. 9.

Szakmáim

Generálkivitelezés 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Burkoló 0 megbízás Ezermester 0 megbízás