FOGADOK MUNKÁT
B.I.G Gate Kaputechnika
B.I.G Gate Kaputechnika
12
Megbízás

13 nappal ezelőtt volt itt.

Dunaharaszti és 100 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 23411

Minősített jószaki

Rólam

Üdvözöljük a B.I.G Gate Kaputechnika oldalán! Elektromos kapunyitók, Garázskapuk, Ipari Kapuk, Ipari gyorskapuk, Sorompók, Automata ajtók Telepítését - Szervizelését - Karbantartását vállaljuk ! Prémium minőség, igényes kivitelezés, megfizethető áron !💸 Ha Kapunyitó, akkor B.I.G Gate Kaputechnika ! 🛠 Keressen bizalommal !
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Tamás nagyszerű szakember! Gyors, pontos, segítőkész és nagyon kedves. Pontosan azt és annyit csinált amire feltétlenül szükség volt, nem próbált meg lehúzni. Az előzetes telefonos árkalkuláció megegyezett a későbbi végösszeggel. A munkájával teljes mértékben elégedett vagyok, a kapu csodálatosan működik és még az előző szakember hibáit is könnyedén javította. Csak ajánlani tudom, ha valaki kaput szeretne készíttetni, javíttatni. Kevés a hozzá hasonló szakember ma. Egy fontos dolog viszont, hogy EGYEDÜL dolgozik! nincsenek kollégái. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy nem csak Neki írtam üzenetet, hanem hagytam, hogy más szakik is láthassák azt. Miután vele már beszéltem, elkezdtem rejtett számról, furcsa hívásokat kapni olyantól, aki a kollégájának adta ki magát. Szerette volna a elhappolni előle és a nevében elvégezni helyette a munkát és felmarkolni a pénzt. Szerencsére nem tudtak megvezetni, de még Én is elbizonytalanodtam egy percre.
Évi
Szerintem egy nagyon hozzáértő, jó szakember fiatal kora ellenére. Nem próbált átverni, tényszerűen tájékoztatott mindenről. A kivitelezés precíz gondos munka lett, aminek nagyon örülök. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Toldi Zoltán
Korrekt pontos gyors precíz átlátható tiszta munka
Toldi Zoltán
minden rendben zajlott
Ajánlatkérő
Kiváló szakértelem, precíz munka
Ajánlatkérő
Szakszerű munkát végzett. Korrekt, segítőkész, ár érték arányban teljesen megfelelt. Felmérés után azonnal megoldotta a problémát. Tisztaságot hagyott maga után. Másoknak is ajánlom.
Ajánlatkérő
Meghibasodas napjan mar ki tudott jonni, gyorsan dolgozik es preciz, erthetoen elmagyarazza milyen lehetosegek vannak a problema elharitasara.
Ajánlatkérő
Ok
Ajánlatkérő
Gyors, pontos, rugalmas
Szaki válasza:
Köszönöm szépen ! :)
Laci
Minden rendben volt. Fél nap alatt megcsinálta ahogy ígérte. Takarított maga után. Szakszerűen dolgozott.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen! :)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Garázskapuszerelő 6 megbízás Automata kapu 6 megbízás