Fogadok munkát
AutovillHarast - Nagy Attila
AutovillHarast - Nagy Attila

Autóvillamosság

8
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Dunaharaszti és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 17705

AutovillHarast - Nagy Attila

Autóvillamosság

* Az Országos-kiszállást 100 Ft/km ellenében tudom vállalni, dunaharaszti 30 kilóméteres vonzáskörzetén kívül! 2010. áprilisában kezdtem el autóvillamossági szerelőnek tanulni. Az elektrotechnika iránti szenvedélyemből kifolyólag az autóvillamosságot választottam hivatásomként. 2011 januárjában már  édesapám autószalonjában utólagos extrákat szereltem null-kilométeres Hyundaiokba, legfőképpen ülésfűtéseket, bicskás-kulcsokat és vonóhorgokat. A szerencsének köszönhetően az autóelektronikai felszerelések széles skálájának beszerelésében értékes tapasztalatokat szereztem.  Folyamatosan fejlődő szaktudásomnak köszönhetően egyre szélesebb körben vállalom el a gépjárművek autóvillamossági szervízelését is. Napi szinten követem a technológiát és fejlesztem az eszközparkomat. 14 éves tapasztatomnak köszönhetően a megrendelő a lehető legjobb szolgáltatást kapja. Az utolagós-extrák beszerelésén kívül, hibafeltárással / javítással és állapotfelméréssel is foglalkozom. * Az első alkalommal a házhoz való kiszállás, dunaharaszti 30 km-es vonzáskörzetén belül díjmentes, ettől távolabb 100Ft/km-ert számítok fel! Megértéseteket köszönöm! Keressetek bizalommal!
Mutass többet

Áraim

Hibafeltárás/Javítás

8 000 Ft / óra
Az első fél óra hibafeltárás díjmentes, az azt követő első perc elteltével nettó 8000Ft/órás munkadíjjal megy a hibafeltárás, valamint a javítás. A javításhoz szükséges anyagköltséget előzetesen szóban és e-mailben egyeztetjük.

Állapotfelmérés / Diagnosztika (hibakódok kiolvasása/törlése)

5 000 Ft / egység
Egy autó elektronikája rendelkezhet diagnosztikai rendszerrel, amely segít az esetleges hibák azonosításában. Például az OBD (On-Board Diagnostics) rendszer lehetővé teszi a jármű elektronikus rendszerének átfogó ellenőrzését és hibakódok kiolvasását. Hibakódok kiolvasása és törlése bevezető áron: 5.000Ft/alkalom (24 órán belül maximum 3* alkalommal való kiolvasás és törlés)

Ülésfűtés beszerelése

38 640 Ft - 48 240 Ft / darab
A karbonszálas ülésfűtés két puha szövet közé beültetett nagyon vékony és hajlékony karbon szálakból áll. A fűtőrész egy hálót képez, ami tökéletesen elosztja a meleget a felületen. A szett háromfokozatú kapcsolóval és termosztátos szabályozással rendelkezik, ami gondoskodik arról, hogy ne melegedhessen túl, megtartva komfortérzetünket. Kitűnő minőségű gyári üléshuzat alá építhető univerzális karbonszálas ülésfűtés szett. FIGYELEM az ÁR csak 1DB Ülésre vonatkozik!

Androidos rádió beépítése

59 800 Ft - 300 000 Ft / darab
Az Androidos autórádiók további kapcsolódási lehetőségeket kínálnak, például Bluetooth, USB és WiFi, amelyek segítségével könnyen csatlakoztathat más eszközöket és szolgáltatásokat, mint például okostelefonok, zenelejátszók vagy online streaming szolgáltatások...

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Laci
Alapos
Dorel
Jó szaki, korrekt megbízható srác !
Tamás
Attila rugalmas, barátságos és segítőkész volt a kiszállásos munkavégzésben. A hibát rövid idő alatt feltárta és megoldotta. Mindennel meg voltam elégedve.
Dániel
Nagyon korrekt, precíz szerelő
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Autóvillamosság 8 megbízás