villanybojler vízkőtelenítés árak 2023

Akár

Akár 10625 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

27 800 Ft
darab ár
Mógor Ágnes
Budapest - XXII. kerület
Vállaljuk lakások, házak, üzlethelyiségek villanyszerelési munkáit. Lehet ez akár konnektor csere vagy bármilyen karbantartás jellegű munka. Ár tájékoztatót itt a honlapon talál. Igény esetén automatizálást is komplett kiépítéssel, nem csak a terepi készülékek bekötésével, de a hozzá tartozó kábel hálózattal együtt. Természetesen lehetőség van a kiállított számla bankkártyán keresztül történő fizetésére is. Hétvégén és ünnepnapokon is hívhat nyugodtan, rendelkezésére állunk akkor is. Vállalunk bojler cserét is, bojler beszerzéssel és beszereléssel együtt. Amennyiben kérdése van, keressen meg minket az elérhetőségeinken, állunk rendelkezésére. Természetesen oltási bizonyítvánnyal én, és a munkatársam is rendelkezik.
27 500 Ft
darab ár
MEFE-VILL KFT
Ács
27 000 Ft
darab ár
Krepsz Krisztián
Pécs
26 250 Ft
darab ár
Bencze György
Siófok
Üdvözöljük oldalunkon válalljuk háztartásigép Teljeskörű szervizelèsèt Mosógép, szárítógép, mosogató gèp valamint mikrohullámú sütő villany sütő stb .0-24 hívjon bizalommal
26 000 Ft
darab ár
Lak Róbert Richárd
Budapest
6 éve vagyok a szakmában elég precizen dolgozom minimális hibafaktorral. Alku képes megbiszható szakembernek tartom magam.
25 000 Ft
darab ár
Kiss Renaldo Rudolf
Sarkad
25 éves tapasztalattal rendelkező szakember vagyok az épületvillamosság és épületgépészet terén. A vállalt feladatokat/munkákat pontosan, gyorsan minőségileg a leg magasabb szinten és garanciával vállaljuk. Minden ügyfél egyformán fontos a számunkra. Árainkat megpróbáljuk mindenki számára elérhetővé és a gazdasági helyzethez mérten szabályozni. Elfogadott fizetési módok: készpénz, átutalás, bankkártyás fizetés, simple pay, online (pos terminál) fizetési mód.
24 500 Ft
darab ár
Benovill
Szigetszentmiklós
Vállalom lakások, családi házak villanyszerelési kivitelezését. Meglévő hálózatok karbantartása. Régi épületek vezetékcseréje elosztó kialakítását. Dugaljak, kapcsolók, világító testek felszerelését és cseréjét Hibaelhárítást. Hívjon bizalommal.
24 000 Ft
darab ár
ALFA-VILL 2002 Kft - Vitkai Csaba
Kaposvár
Bármely tipusú villanybojlert tudjuk vízkőteleníteni, javítani. Hívatalos márkaszervíze vagyunk az Aristonnak és a Hajdú márkáknak.
23 500 Ft
darab ár
Rákosi Mátyás
Budapest
Anyagokat èrtendő
22 900 Ft
darab ár
Széles Csaba
Dombóvár
Az ár tartalmazza az új fűtőszálat Hajdu, Ariston, Gorenje márkák esetében.

A villanybojler vízkötelenítés ára általában tartalmazza az anódcserét is. A bojler méretétől és típusától függően 18-40,000 Ft-tal érdemes számolni. Ha a bojler egyéb hibjáját is javítani kell, akkor további 10-30,000 Ft-tal nőhet amunkadíj. Ha a bojler menthetetlen és cserélni kell, 20-40,000 Ft lesz a munkadíj, plusz az új bojler beszerzése.

Villanybojler vízkőtelenítés

A bojler vízterének megbontása, a víz leengedése, valamint a vízkő kiszedése.

villanybojler vízkőtelenítés illusztráció

Villanybojler vízkőtelenítés árak

Villanybojler vízkőtelenítés - bruttó árak Minimum ár Átlagár Maximum ár
Villanybojler csere 19050 28575 38100
Villanybojler javítása 10000 19683 30000
Villanybojler vízkőtelenítés, anódcsere 18000 23500 40000

Hogyan értelmezzük a villanybojler vízkőtelenítés árakat?

A Jószaki.hu-n közölt árakat az adatbázisunkban található szakemberek által megadott árak, iparági normák és publikusan elérhető áradatok elemzésével és összevetésével állítottuk össze.

Fontos megjegyezni:

  • Tényleg ilyen olcsó? Néha a táblázatban egy bonyolultabbnak tűnő feladathoz látszólag olcsóbb minimálár tartozik. Ez azt jelenti, hogy valóban volt olyan szaki, aki ezt az árat közölte vállalási díjként.
  • Egy feladat, többféle ár Egy adott vízszerelés feladatot a szakik többféleképpen választhatnak szét árkategóriákra: van, aki méret szerint, van, aki típus szerint határoz meg különböző árakat. Vannak olyan szakik, akik márka szerint áraznak (vagy eleve csak bizonyos márkájú készülékeket szerelnek). Az áradatok között a teljesség igényével szerettük volna megmutatni, hogy a piacon melyek a legelterjedtebb árkategóriák.
  • Anyagárral vagy anélkül: Ahol kifejezetten tudjuk, hogy az adott ársávok anyagárat is tartalmaznak, ott ezt mindig jelezzük (jellemzően középkategóriás, standard anyagokat tartalmaznak az árak). Ugyanakkor lehetnek olyan tételek, ahol a minimálár anyag nélküli, míg a maximum ár már anyaggal együtt értendő.

A szakik nem mindig teszik egyértelművé, hogy a közölt ár csak munkadíj, tartalmazza a segédanyagokat, vagy kompletten, minden beépítésre kerülő anyaggal együtt értendő. Ezért nagyon fontos egyedi árajánlatot kérni, és mindig rákérdezni ezekre a részletekre is, mert enélkül nem lehet összehasonlítani a kapott árajánlatokat!

Célunk az itt közölt információkkal segítséget nyújtani a szakemberek árainak értelmezésében, és a reális piaci árak megtalálásában. Nem ritka, hogy akár egy egyszerűbb javítási munkára is érkezik olyan szaki, aki 10,000 Ft-ért, egy másik viszont 30,000 Ft-ért vállalja az adott munkát. Ezek reális árkülönbségek! Mindig mérlegeljünk az időfaktor (milyen sürgős a munka), mekkora a feladat, a költségvetés, és a legjobb szakember megtalálására szánt energia tekintetében! **Ha tehetjük, kérjünk be több árajánlatot, vessük össze az árakat az itt közölt árakkal, és azt a szakit bízzuk meg a munkával, aki nem csak szimpatikus, de kellő referenciákkal és gyakorlattal is rendelkezik.

Ebben segít a JóSzaki!
Olvasd el blogcikkeinket is, nézd meg szakijaink válaszait egyes fogós szakmai kérdések kapcsán a SzakiVálaszon! Keress szakit hozzád közel, vagy mondd el, hogyan segíthetünk még!

Hogy számolnak a vízszerelők villanybojler vízkőtelenítés árakat?

A vízszerelés árakat általában az adott feladat szerint, darabárra határozzák meg a vízszerelők. Az árlistákon közölt árak általában csak a munkadíjra vonatkoznak, és a segédanyagok, a konkrét csap, kád, mosdó, mosogató ára vagy egyéb alkatrészek ára ezekben nincsen benne.
Az anyagbeszerzést a vízszerelő szívesen vállalja - hiszen ő fogja tudni, pontosan milyen átmérőjű csőre, csapra van szükség, milyen tömítőanyagok lesznek megfelelőek, stb. -, de ennek egy egyszeri 5,000 Ft-os díja lehet. Az anyagbeszerzés költsége eltérő lehet, ha konkrétan bolti beszerzésről van szó, vagy ha a vízszerelő saját készletéről ad valamilyen alkatrészt.
Nagyon fontos, hogy egy-egy kisebb javítási munka esetén (pl. sarokszelep csere magának a sarokszelep bekötésnek az ára 4,000 Ft, és akár 20 perc alatt is végezhet vele a szerelő, de ilyen esetekben egy minimális kiszállási díj ezt az összeget jóval meghaladhatja. Bevett gyakorlat, hogy kisebb szerelési munkák esetén, vagy ha az adott feladatok össz költsége nem éri el a minimál kiszállási díj összegét, akkor a kiszállási díj kerül felszámításra, ami átlagosan 15,000 Ft körül alakul.

💡 TIPP: Tehát érdemes lehet “összeszedni” a lakásban található kisebb vízszerelési javításokat, és egyszerre megrendelni egy vízszerelőtől, hogy így valóban a szerelési díjakat fizessük meg, és ne a kiszállás legyen az ár döntő része.

A vízszerelés árakat általában bruttó árakon határozzák meg a szakik árlistáikon. Mindig közlik a kiszállás díját, ami délután és sürgős, azonnali kiszállás esetén feláras lehet. Vízszerelés kapcsán nem jellemző, hogy óradíjas munka kerül felszámításra, a legtöbb feladat darabáras. Ugyanakkor az itt közölt árakból látszik, hogy akár egy WC-tartály cseréje vagy egy zuhanypanel felszerelése is különböző árazást kaphat a beszerelésre kerülő szaniter típusa szerint.
Bizonyos vízszerelők csak általánosságban adnak meg listaárakat - ilyenkor jó, ha az árajánlat kérésben precízen meghatározzuk, hogy nekünk mire van szükségünk, mi az elképzelésünk, mert lehet, hogy 10-20,000 Ft-tal magasabb vagy alacsonyabb árat fogunk végül kapni.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Füstös László

Háztartási gép szervíz

Radiátorszerelés

Épületgépészet

Üdvözlöm! Fõ tevékenységi körünk az épületgépészeti szerelés és kivitelezés köré összpontosul. Vállalok teljes körű víz-, gáz-, fűtés- és csőhálózat szerelést, padlófűtés szerelést és radiátoros fűtés és mennyezet fűtés-hűtés szerelését.Nagy hangsúlyt fektetünk a minõségi, precíz kivitelezésre. Természetesen a megfelelő szakmai tudás és hozzáértés elengedhetetlen feltétele. Fontos számunkra, hogy a jól és szakszerűen elvégzett munka eredménye,ne csak a mi, de ügyfeleink megelégedését is szolgálja. Továbbá vállalom: Gáz készülék cseréje teljes ügyintézéssel.(Tervezés nélkül) Vegyszeres fűtés átmosás ! Kazán csere gyűjtő kéményen teljes ügyintézéssel !
Bővebben
Veszprém
Minősített jószaki

villanybojler vízkőtelenítés

0 Ft - 0 Ft

ár / darab

66 megbízás
37 vélemény
93 fotó
Fogadok munkát
ALFA-VILL 2002 Kft - Vitkai Csaba

Háztartási gép szervíz

Villanyszerelő

Villanyszerelés Kaposvár és környékén Villanybojlerek javítása és vízkőtelenítse Azonnali kisebb-nagyobb hibaelhárítások Új családi ház komplett Villanyszerelési munkálatai EON regisztrált szerelő, teljesítmény bővítés.
Bővebben
Kaposvár

villanybojler vízkőtelenítés

18 000 Ft - 30 000 Ft

ár / darab

8 megbízás
9 válasz
Fogadok munkát
Kálmán László

Háztartási gép szervíz

Vízszerelő

Igyekszem lelkiismeretesen szakszerüen, precízen dolgozni Szorgalmas vagyok, költséghatékony megoldásra törekszem, a megrendelő igényeinek és elvárásainak és a lehetőségek figyelembevételével. Vízvezeték szerelés, csapok javítása cseréje, szifonok javítása cseréje. Mosdó-mosogató beépítése kerámia, rozsdamentes. Fürdőszoba szekrények fölszerelése. Vízszűrő,vízlágyító beépítése. Mosó-mosogató gép bekötése. Wc tartályok javítása cseréje, falsík mögötti is. Wc kagyló csere. Villanybojler javítás, vízkőtelenítés, csere. Dugulás elhárítás, konyha, fürdőszoba. Zuhanykabin csere,kádcsere.
Bővebben
Pomáz
Minősített jószaki
Jószaki

villanybojler vízkőtelenítés

25 000 Ft - 36 000 Ft

ár / darab

183 megbízás
122 vélemény
40 fotó
Fogadok munkát
Varga János

Háztartási gép szervíz

Burkoló

Villanyszerelő

Kedves érdeklődő! Amennyiben rám esik a választása biztosan állítom, hogy az egyik legjobb döntést hozta meg. Ami jellemez minket. Pontos munkavégzés a megbeszéltek szerint. Megbízható és becsületes csapatmunka. Megfizethető árak. Keressen bizalommal.
Bővebben
Eger
Jószaki

villanybojler vízkőtelenítés

25 000 Ft

ár / darab

21 megbízás
8 vélemény
41 fotó
Fogadok munkát
Szita Szilárd

Háztartási gép szervíz

Villanyszerelő

Kedves leendő megrendelőm! Szita Szilárd vagyok, villanyszerelő. Várom megtisztelő megkeresését villanyszereléssel kapcsolatos munkákkal kapcsolatban, Komló és Balatonlelle vonzáskörzetében. Többnyire épületvillamossággal foglalkozom de vállalok régi típusú Hajdu bojler vízkőtelenítést, továbbá elektromos tűzhely bekötést is.
Bővebben
Komló

villanybojler vízkőtelenítés

20 000 Ft

ár / darab

4 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát