telekhatár kitűzés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a telekhatár kitűzés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 85000 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Unoka Krisztián

Földmérő, térképész

Földmérőként dolgozom Nyíregyházán, Debrecenben és környezetében. Foglalkozom geodéziai felméréssel, kitűzéssel, épületfeltüntetéssel-törléssel, megosztással, összevonással,tervezési alaptérképek készítésével és egyéb földmérési munkákkal is.Amennyiben földméréssel kapcsolatos kérdése van, keressen bizalommal.
Bővebben
Nyíregyháza
Jószaki
17 megbízás
4 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Csóri Miklós

Földmérő, térképész

Vázrajz készítés: épületfeltüntetés, megosztás, telekegyesítés, kitűzés. Teljeskörű ügyintézéssel.
Bővebben
Rétság
Tanácsadó
Jószaki
38 megbízás
7 vélemény
5 fotó
Fogadok munkát
Kneifel György

Földmérő, térképész

Honlapkészítés

Geodéziai tervező és ingatlanrendező földmérő jogosultsággal rendelkező okleveles földmérőmérnök vagyok. Elsősorban Székesfehérvár és vonzáskörzetében, de az egész ország területén vállalok ingatlan nyilvántartási változást eredményező munkákat (épületfeltüntetés, épületbontás, telekmegosztás, telekegyesítés, telekhatár-rendezés, telekhatár kitűzés, termelés alól történő kivonás, szolgalmi jog bejegyzés és használati megosztás stb..), valamint geodéziai felméréseket tervezéshez, épület/csarnok kitűzéseket közmű megvalósulásokat. Ezen felül honlap készítést (domain-nel, webtárhellyel), akár helyszínen készített gömbpanorámás illusztrációval is vállalok.
Bővebben
Székesfehérvár
Minősített jószaki
Jószaki
92 megbízás
31 vélemény
11 fotó
Fogadok munkát
Kertész Bertalan Tamás

Földmérő, térképész

Okl. földmérő-mérnökként vállalom: 1.)Földhivatali ingatlanrendezési ügyek: épületfeltüntetés, telekmegosztás, kitűzés. 2.)Tervezési térképkészítés, 3D szerkesztés, földtömegszámítás.
Bővebben
Piliscsaba
Minősített jószaki
381 megbízás
84 vélemény

Tartalomjegyzék

Telekhatár kitűzése

A telekhatár kitűzése a telek területének pontos meghatározását jelenti a földrajzi koordináták és mértani adatok alapján. A kitűzés során mérőeszközök és térképi adatok segítségével jelölik ki a telek határait. A telekhatár kitűzése elengedhetetlen lépés a telek tulajdonjogának tisztázásához és a területi fejlesztések tervezéséhez. A kitűzött telekhatárok segítenek megelőzni a vitás helyzeteket és az esetleges szomszédsági konfliktusokat.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.