sütő bekötés árak 2022

Szakemberek

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Milyen telefonszámok ezek és mit kell róluk tudni?
Épületgépész Szakértő Kft.
Jószaki Minősített jószaki
Épületgépész Szakértő Kft.
25 éves tapasztalattal,hivatalos engedélyek birtokában (arcképes gáz szerelői igazolvány) vállalok komplett fűtési rendszerek kiépítését, gázkészülékek javítását. Egyszerűsített gázkészülék (kondenzációs kazánra való váltás) önálló csere hatósági engedéllyel rendelkezem Budapesten és Pest négyében is. MEO-s engedélyeztetéseket, komplett gázhálózatok kivitelezését, esetleges gázóra cserével-,gázóra helyváltoztatás terveztetésével, ügyintézésével. Víz- csatorna és központi fűtés szerelést. Radiátorok csréje, konvektorok javítása, cseréje korszerű MIKA kazánra önálló hatáskörrel ! Fürdőszoba felújításokat, burkolásokat is vállalunk kollégáimmal, decembertől - februárig. Laikus embereknek is szívesen adok reális,hasznos, hosszú távú, megfontolandó tanácsokat, fűtés-, víz-, gázkészülékeivel kapcsolatosan. Gyorsan, precízen dolgozom, pro-aktív, rugalmas és segítőkész vagyok, akár hétvégén is hívjon bizalommal.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 83403
Gázvezeték szerelőÉpületgépészetGázkészülék javítás
Budapest - XVI. kerület
Megbízás |
36 vélemény

30 000 Ft / darab

$

$

$

Szűcs Gábor
Szűcs Gábor
Megbizhatóan, korrekt árakon csak minőségi anyagokkal dolgozom. Fűtés rendszerek korszerüsitését, javitását, teljeskörü ügyintézéssel, számlával, garanciával vállalom. Ingyenes felméréssel, tanácsadással, gyors munkakezdéssel. Készülék csere esetén saját megbizható kéményszerelő csapattal dolgozom. Kivitelezés általában egy munkanapot vesz igénybe, egyes készülék tipusok azonnali garanciális beüzemelése is megtörténhet. (Ariston, Bosch, Ferroli, Immergas, Viessmann, Weishaupt) illetve más egyéb készülékek beüzemelésének lebonyolitása. Budapest egész területén, és Budapest-Tiszafüred vonzáskörzetében vállalom a gázkészülékek cseréjét, karbantartását, tipustól függően javitását, klímák javitását, cseréjét.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 44618
Gázvezeték szerelőGázkészülék javításFűtésszerelés
Budapest - VIII. kerület
Megbízás |
43 vélemény

15 000 Ft - 25 000 Ft / darab

$

$

$

Surányi Gábor e.v. - Villanyszerelés
Surányi Gábor e.v. - Villanyszerelés
Üdvözlöm! Surányi Gábor vagyok villanyszerelő. Ha bármilyen villamossági problémája akad, kérem hívjon bizalommal! Épületek vezeték cseréje, villamos hálózat korszerűsítése, lakáselosztó kiépítése.Bojlerek cseréje, javítása, vízkőtelenítése. Előre is köszönöm a megtisztelő bizalmukat!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 76641
Gázvezeték szerelőVillanyszerelő
Sárvár
Megbízás |
1 vélemény

10 000 Ft - 15 000 Ft / darab

$

$

$

Márton Tamás
Márton Tamás
15 éves villamosipari tervezői és kivitelezői tapasztalattal rendelkező csapat keres és vállal magas minőségű lakossági villanyszerelési munkálatokat dokumentáció készítéssel együtt megfizethető áron. Ezen túl vállalunk kisebb szerelési / javítási feladatokat számlával előzetes részletes árajánlattal kiszállás. Mi az amit vállalunk: -Lakossági villamos tervezés -Ipari villamos tervezés (0.4 kV-ig + irtech. komplett) -Lakossági villanyszerelés -Épületvillamossági felülvizsgálatok -Villanytűzhely bekötés -Lámpatest, kapcsoló, konnektor felszerelés -villamoshálózat felújítás, lakás villanyszerelés, épületvillamosság -Hibakeresés, javítás, kisebb villanyszerelési munkák -Biztosíték és kismegszakító tábla csere,felújítás -Okosotthonok kivitelezése és tervezése -Led világítás tervezés és kivitelezése -Automatizált világítás rendszerek tervezése és kivitelezése (érzékelőkkel) - Társasházi elekromos problémák gyors elhárítás -Kapunyitó automaták , motorok teljeskörű szervizelése, okos otthon, intelligens ház rendszerek És még rengeteg mindenen mással Keressen bizalommal!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 26879
Gázvezeték szerelőVillanyszerelő
Budapest - IV. kerület
Megbízás |
3 vélemény

8 000 Ft / darab

$

$

$

Bárkányi Tibor
Bárkányi Tibor
Kisebb és nagyobb munkákkal várom a megkeresésüket. Üdvözlöm! Vállalom, konektorok,kapcsolók cseréjét, lámpák beépítését, felrakását, teljesen új hálózat kiépítését, már meglévő vezetékek áthúzását elosztók cseréjét felújitását reális árakon. Épülő ingatlanok villanyszerelése az alapoktól. Számlát tudok adni.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 50988
Gázvezeték szerelőVillanyszerelő
Érd
Megbízás |
11 vélemény

20 000 Ft / darab

$

$

$

Szabó Endre
Szabó Endre
+36 1 443 3777 / 57320
Gázvezeték szerelőGázkészülék javításFűtésszerelés
Vác
Megbízás |
8 vélemény

16 000 Ft / darab

$

$

$

Varga Tamás
Varga Tamás
Varga Tamás vagyok a Gépész-Villanyász Kft. ügyvezetője. Cégemet 2022-ben alapítottam, ezt megelőzően több évig egyéni vállalkozóként tevékenykedtem, illetve alkalmazotti jogviszonyban is dolgoztam számos elismert cégnél. Számomra ugyanolyan fontos a kisebb munkák alapos és precíz elvégzése, mint a nagyobb volumenű munkáké. Tevékenységi körünkbe az alábbiak tartoznak: villanyszerelés, klíma telepítés, hőszivattyú telepítés, víz-gáz-fűtés szerelés. Kiemelkedően fontos számomra, hogy a csapatom minden egyes tagja ugyanezt a szintet képviselje. Budapesten és 80 km-es körzetében állunk rendelkezésére.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 38589
Gázvezeték szerelőVillanyszerelőKlímaszerelés
Budapest
Megbízás |
1 vélemény

14 550 Ft / darab

$

$

$

Nóga Patrik
Nóga Patrik
Víz-gáz-fűtés szerelés garanciával ingyenes felméréssel számlaképesen gyors határidővel.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 27257
Gázvezeték szerelőVízszerelőKőműves
Veszprém
Megbízás |
2 vélemény

5 000 Ft - 10 000 Ft / darab

$

$

$

Palotás Sándor Gábor EV
Palotás Sándor Gábor EV
Villanyszerelés új építésű házakban Az új építésű házak esetén nagy előny, hogy az Ügyfél saját maga igényei szerint alakíttathatja ki az ingatlan villamos hálózatát. Megfelelő helyre elhelyezett lámpatest, több dugalj kiépítése, annak érdekében, hogy elkerülje a hosszabbító használatával járó kellemetlenségeket. Meglévő rendszer teljes felújítása A technika fejlődésével a villamos energia igény is számottevően növekedett az elmúlt években. Nagyobb teljesítményű berendezések jelentek meg otthonainkban, például nagy áramigényű főzőlapok, fűtő és légkondicionáló berendezések. Több háztartás üzemel a mára már életveszélyesnek mondható alumínium vezetékekről, ami az adott korban tökéletesen ellátta funkcióját, hiszen egy izzót táplált egy szobában. A védővezető és az áramvédő kapcsoló hiányáról még nem is beszéltünk, ami az életvédelem szempontjából nélkülözhetetlen. Kisebb felújítások, bővítések Felújítja konyháját, fürdőszobáját? Teljes vagy csak részleges belső festést tervez? Ne felejtse el a villanyszerelést! Sokan csak a szép frissen festett falak után szembesülnek azzal, hogy füstöl a kötődoboz, olvadnak a kötések. Dugaljat szerettek volna a szoba másik sarkába rakatni. Ön ne járjon így! Nézesse át rendszerét és kérje ki szakember tanácsát!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 77963
Gázvezeték szerelőVillanyszerelő
Hetvehely

10 000 Ft / darab

$

$

$

Trungel Dávid
Trungel Dávid
Vállalom családi házak, lakások villanyszerelési munkálatait Kiskunfélegyházán és környékén. Szerelvények cseréje, kialakítása, lámpák felhelyezése, lakás elosztó cseréje, felújítási munkák elvégzése, régi házak elektromos hálózatának korszerűsítése és új házak teljes körű villanyszerelése.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 47913
Gázvezeték szerelőVillanyszerelő
Kiskunfélegyháza

50 Ft / darab

$

$

$

Harmati Márk Ferenc egyéni vállalkozó
Harmati Márk Ferenc egyéni vállalkozó
+36 1 443 3777 / 19046
Gázvezeték szerelőVízszerelőFűtésszerelés
Gyál

25 000 Ft / darab

$

$

$

Most éppen nem vállalnak munkát
Füstös László
Minősített jószaki
Füstös László
Üdvözlöm! Fõ tevékenységi körünk az épületgépészeti szerelés és kivitelezés köré összpontosul. Vállalok teljes körű víz-, gáz-, fűtés- és csőhálózat szerelést, padlófűtés szerelést és radiátoros fűtés,kandalló,vegyes tüzelésű kazánok szerelését korszerű puffer tartállyal vagy anélkül. Nagy hangsúlyt fektetünk a minõségi, precíz kivitelezésre. Természetesen a megfelelő szakmai tudás és hozzáértés elengedhetetlen feltétele. Fontos számunkra, hogy a jól és szakszerűen elvégzett munka eredménye,ne csak a mi, de ügyfeleink megelégedését is szolgálja. Továbbá vállalom: Gáz készülék cseréje teljes ügyintézéssel.(Tervezés nélkül) Vállalunk kisebb nagyobb földmunkát is !
Bővebben
Gázvezeték szerelőFűtésszerelésVízszerelő
Szentgál
Megbízás |
35 vélemény
Csőszer Mester - Szekszárdi Attila
Csőszer Mester - Szekszárdi Attila
Családi vállalkozásunk keretében összesen 60 év tapasztalattal rendelkezünk. Számomra az elégedett megrendelő a jövő értéke. Fő tevékenységünk a víz. fűtés, csatorna csőhálózatok kialakítása. Mosdó, WC, kád, zuhany, zuhanykabin, mosogató, mosó,-mosogatógépkiállások kiépítése, vízóra kiépítés-csere, bojler szerelés-tisztítás. Radiátor illetve padlófűtés, mennyezetfűtés, kazán telepítés, konvektorok szerelése-tisztítása. Alap csatorna kiépítése, strangok építése-cseréje, mosdó,-mosogató szifon szerelés-javítás. Különböző anyagok felhasználásával dolgozunk- rézzel, 5 rétegű csővel, szénacél, de akár műanyag csövekkel is. Gépesített duguláselhárítás 20m-ig. Számos elégedett ügyfél van már mögöttünk. Az esetek nagy többségében az elit negyedben vannak munkáink. Ez garancia a munkánk minőségére. Igényes vagyok a munkámra és a megítélésemre. A munkánkkal meg lesz elégedve. Válasszon minket ! Köszönettel Szekszárdi Attila
Bővebben
Gázvezeték szerelőGázkészülék javításFűtésszerelés
Budapest
Megbízás |
3 vélemény
Klikas-Katsios Sokratis - SzoVill
Klikas-Katsios Sokratis - SzoVill
Üdvözöllek kedves leendő ügyfél! Egyéni vállalkozó vagyok, tehát főállásban ezzel foglalkozom, így nem hónapok alatt fog elkészülni amit rám bízol. A munkám a szabványoknak és a legjobb tudásomnak megfelelően végzem. A munkáim után szerelési garanciát vállalok. A visszatérő ügyfeleknek tovabbi munkákra kedvezményt biztosítok. Csak számlásan! Amiket megtudok neked oldani: - komplett lakóházak, garázsok, stb. teljes villamos felújítása, új rendszer kiépítése. - régi rendszerek teljes felújítása (vezetékelés, kábelozás) - hibajavítás - villanytűzhely bekötés - elektromos fűtés tanácsadás - teljesítménybővítés , új mérőhely kialakítás, plombabontás, árambővítés, ampernövelés - kisebb és nagy munkákat egyaránt elvállalok.
Bővebben
Gázvezeték szerelőVillanyszerelő
Miskolc
Farkas Krisztián
Farkas Krisztián
Üdvözlöm. Fiatal ugyanakkor tapasztalt épületgépész vagyok. Vállalok légtechnika szerelest, régi és új fűtésrendszerek valamint víz-gáz halózat kiépítését. Keressen bizalommal.
Bővebben
Gázvezeték szerelőVízszerelőFűtésszerelés
Nyíregyháza
Kelemen Márk
Kelemen Márk
Kedves leendő Megrendelőm! Kelemen Márk vagyok, várom megtisztelő megkeresését.
Bővebben
Gázvezeték szerelőVillanyszerelő
Budapest - XIV. kerület

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Gázvezeték szerelő lista

Vagy kérj ajánlatot az összes gázvezeték szerelő szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés(ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!