névelemzés árak 2022

Akár

Akár 4000 Ft / alkalom

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Szalma Zsuzsanna
Adatlap megtekintése
Szalma Zsuzsanna

Asztrológus

Minősített jószaki
Minősített jószaki
Kedves Érdeklődő! Asztrológusként és személyiségfejlesztő trénerként dolgozom. Személyesen Szegeden tartom a konzultációkat, de már online /messenger, skype/, illetve telefonon is elérhető vagyok. Amiben segíteni tudok: - Személyes horoszkóp készítése, igény esetén előrejelzéssel. - Személyiség profil készítése. - Asztrológiai előrejelzés 6 hónapra, egy vagy akár több évre is. - Sorselemzés és tanácsadás. (Asztrológia segítségével.) - Párkapcsolat elemzése. (Vajon ő az igazi? Hosszútávon tartós lehet-e a kapcsolat? Mi okozza a felmerülő problémákat? Meg lehet-e menteni a kapcsolatot és ha igen hogyan? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre tudunk választ keresni ezzel az elemzéssel. - Krízis tanácsadás. Váratlan helyzetekben, melyekben egymagunk tanácstalanná válunk, mindenkinek kell a segítség. A miértek és a megoldások szinte minden esetben ott vannak az asztrológiai képletünkben. - Személyiség elemzés, önismeret fejlesztés, erősségeid kibontása az Asztrológia segítségével. - Személyiségfejlesztő trénerként: A kínai asztrológia olyan segítő rendszer, amely megmutatja mi célból vagy itt a földön, milyen problémákkal kell megküzdened, és ezeket hogyan tudod hatékonyan megoldani. Betekintést ad az energia rendszeredbe és megtanít arra, hogy hogyan használd ezt a rendszert a teljesebb, boldogabb és sikeresebb élet eléréséhez, hisz valójában ezért vagy itt. Tapasztalataim azt mutatják, hogy egy konzultáció után sokkal felszabadultabb leszel és megnyugszol picit, oldódik benned a stressz. Több konzultációval kiegyensúlyozottabb, tudatosabb leszel, és megtanulod használni a magaddal hozott eszköztárat, amire a mai rohanó, nyomasztó világban igen nagy szükséged van. Ha szeretnél egy általános megoldást a problémáidra, vagy szeretnéd végre a kezedbe venni az irányítást az életed felett, kérj időpontot az első konzultációra és ismerd meg ezt a rendszert. Időpont egyeztetés emailon keresztül lehetséges. Kérem pontos email cím megadását, hogy el tudjam érni. Rontással és szerelmi kötéssel nem foglalkozom. Megértését előre is köszönöm.
Bővebben

névelemzés ár / alkalom

9 000 Ft

13 megbízás
10 vélemény
Szeged
Most éppen nem vállalnak munkát
Az Energiamező - Sándor Zsuzsi asztrológus
Adatlap megtekintése
Csak közvetlenül a telefon és az email címemre beérkező megkeresésekére tudok reagálni. Keress bátran a google-ban megtalálsz Az Energiamező - Spirituális Stúdiók keresőszó beírásával! Legyen szó most Rólad, mert Az Energiamezőben minden Rólad szól! Ezért dolgozunk, hogy jobban megismerd magad, hogy jobban érezd magad, hogy a legtöbb jót hozd ki magadból a választható szolgáltatásaink segítségével. Asztrológia, Numerológia, Spirituális kommunikációs stresszoldás, Ásványmesék Angyalszárnyakon,
Bővebben

névelemzés ár

Kérj árajánlatot

1 megbízás
Szada

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Asztrológus lista

Vagy kérj ajánlatot az összes asztrológus szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés(ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!