klinkerezés árak 2023

Akár

Akár 7000 Ft / ㎡

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

13 250 Ft
㎡ ár
Pap Gábor
Székesfehérvár
Sziasztok. Házak, lakások felújításával foglalkozom. Közel 20 évnyi tapasztalattal.Kőműves munkák, burkolás, parkettázás, gipszkarton szerelés, festés, wpc teraszok, fa teraszok ,stb..készítése. ,Üdvözlettel Pap Gábor egyéni vállalkozó.
13 000 Ft
㎡ ár
Horváth Imre Bertalan
Debrecen
Jelenleg a budapest burkoló csapatát erősítem, nem kis sikerrel, kfc, starbuck, Calvin klein, és hasonló üzletek burkolásában dolgozom.csakis profi minőséget adok ki a kezemből, mert azt adom amit magam is elvárnék mástól.
12 500 Ft
㎡ ár
Máté Hunor
Pécs
Jó napot! Máté Hunor vagyok, testvéremmel Máté Bálinttal dolgozok együtt, aki évtizedes külföldi tapasztalattal rendelkezik az építő ipar terén. Igaz, én magam csak pár éve vagyok a szakmában, viszont egy lelkiismeretes munkájára igényes embernek tartom magam, aki próbálja a lehetőségekből a legtöbbet kihozni. Köszönöm, ha megtisztel a bizalmával.
12 000 Ft
㎡ ár
B&Sz Építőipari munkák
Tatabánya
Vállaljuk kulcsrakész vagy felújítási munkálatokat egyaránt. Főbb profilok: Generálkivitelezés, Betonozás, Kerítés építés, Szigetelés, Térkövezés, Falazás, Bontás, Nyílászáró csere, Komplett felújítási munkák. Keressenek minket bizalommal. Számlaképesen garanciával dilgozunk.
11 875 Ft
㎡ ár
Farkas László E.V.
Miskolc
Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező kőműves vagyok ,keress bizalommal
11 750 Ft
㎡ ár
Dobi Károly
Sopronhorpács
Több mint 40 évet töltöttem építő építőipari tevékenységgel -Hideg- Meleg burkolás -gipszkartonozás -térkövezés -betonozás -ajzatkiegyenlítés -kő és tégla burkolatkéstítés -fürdőszobák wck felújítása Szakszerű, precíz, határidőképes munkavégzés.
11 500 Ft
㎡ ár
Horváth Zoltán
Tyukod
Üdv! Gyakorlott szakmunkás csapatommal, munkát vállalok számlaképesen! Káros szenvedélyektől mentes, és védettségi igazolvánnyal rendelkező csapat vagyunk. Helyszíni felmérés követően, a kisebb volumenű munkákról, akár azonnali árajánlatot adunk, de a nagyobb volumenű munkákról pedig, a felméréstől számított 1 munkanapon belül történik. Összefoglalt szolgáltatásaink; -Új építésű ház vagy egyéb ingatlan kivitelezése. -Meglévő ház vagy épület bővítése. -Teljeskörű lakásfelújítás, A-Z-ig. -Kisebb felújítások-javítások,és más egyéb építőipari munka kivitelezése.
11 250 Ft
㎡ ár
Horváth Lóránt
Budapest - VIII. kerület
Kedves Ajánlatkérő! Horváth Lóránt vagyok, várom a megkeresésüket az alábbi szakmákban. Keressenek bizalommal!
11 000 Ft
㎡ ár
Branyiczki János
Budapest
Üdvözlöm! Több mint 20 éves építőipari tapasztalattal felújítási munkálatokat vállalunk!Fő profilunk a hideg-,melegburkolás,és a teljes külső,-belső felújítás! Megbízható, leinformálható csapat vagyunk,rengeteg referenciával!
10 750 Ft
㎡ ár
Balogh Tibor
Budapest

A klinkerezés viszonylag drága burkolási forma: a klinkertégla rakás ára 5,250-16,500 Ft/nm is lehet, más árazás szerint 10,000-25,400 Ft/nm a munkadíj illetve a felület előkészítése, a burkolat tervezése. A klinker téglák ára 1 négyzetméterre vetítve átlag 13,000 Ft, de kaphatunk burkolatot 6,580 Ft/nm-ért vagy 30,000 Ft/nm-ért is.

Klinkerezés

De mi az a klinkerezés? A klinkerezés a burkolási technika egyik formája, amely során téglákat vagy klinkert használunk a felület burkolására. A klinker téglák azok a gyönyörű és sokféle színben és textúrában kapható dísztéglák, melyek akár beltéri akár kültéri falak külsején, díszítő funkcióval is bírnak, mint burkolóanyagok. Van belőlük rusztikus hangulatú és egészen tükörsima felületű is, és találunk a matt szürkétől a sárgán át a harsány vörösig mindenféle színűt. Jellemzően az épület homlokzatán alkalmazzák, de padlóburkolásra is alkalmas.

A klinkerezés folyamata a hidegburkoláshoz hasonlóan történik: a klinkereket speciális ragasztóval rögzítik a felületre, majd fugázzák. A klinkerezés tartós és esztétikus burkolási megoldást nyújt, de ne feledjük: megfelelő szakértelem és alapos előkészítés szükséges a sikeres klinkerezéshez.

🧑‍🔧 Ha gyorsan szeretnél hozzávetőleges árat kalkulálni saját burkolási projektedhez, próbáld ki a JóSzaki árkalkulátorait a következő linkekre kattintva: Hidegburkolás árkalkulátor, Melegburkolás árkalkulátor

Klinkerezés árak

Klinkerezés árak (bruttó ár/nm) Minimál ár Átlagár Maximum ár
klinkerezés 5250 9000 16500
klinker tégla vagy kő hatású
burkoló lapok rakása
10000 17430 25400
klinker tégla jellemző anyagár 6580 13000 30000

Hogyan értelmezzük a klinkerezés árakat?

A JóSzaki.hu-n közölt árakat az adatbázisunkban található szakemberek által megadott árak, iparági normák és publikusan elérhető áradatok elemzésével és összevetésével állítottuk össze.

Fontos megjegyezni:

  • ÁFA-kérdés: A szakik a listaáraikat attól függően szokták bruttó vagy nettó összegekben megadni, hogy jellemzően lakossági vagy vállalati megrendelésre dolgoznak, illetve hogy maguk, mint vállalkozók ÁFA-fizetők-e vagy sem. Lakossági megrendelőként nekünk mindig a bruttó összeget kell majd megfizetni, ha ÁFA-fizető vállalkozáson keresztül történik a megrendelés, az ÁFA később visszaigényelhető lesz. Mindig kérdezzünk rá, hogy a közölt árak nettó vagy bruttó árak, és hogy végül mennyi lesz a fizetendő összeg!

  • Tényleg ilyen olcsó? Néha a táblázatban egy bonyolultabbnak tűnő feladathoz látszólag olcsóbb minimálár tartozik. Ez azt jelenti, hogy valóban volt olyan szaki, aki ezt az árat közölte vállalási díjként.

  • Egy feladat, többféle ár: Egy adott burkolás feladatot a szakik többféleképpen választhatnak szét árkategóriákra: van, aki egyszerűen egy alapárat ad meg a kádburkoásra, de van, aki méret, típus, vagy forma szerint különböző ársávokat közöl. Vannak olyan burkolók is, akik márka vagy anyag szerint áraznak (vagy eleve csak bizonyos márkájú anyagokkal dolgoznak). Az áradatok között a teljesség igényével szerettük volna megmutatni, hogy a piacon melyek a legelterjedtebb árkategóriák.

  • Anyagárral vagy anélkül: Ahol kifejezetten tudjuk, hogy az adott ársávok anyagárat is tartalmaznak, ott ezt mindig jelezzük (jellemzően középkategóriás, standard anyagokat tartalmaznak az árak). Ugyanakkor lehetnek olyan tételek, ahol a minimálár anyag nélküli, míg a maximum ár már anyaggal együtt értendő. A burkolásra tipikusan jellemző, hogy a munkadíjak mellett feltüntetik, hogy az adott ár tartalmazza-e a segédanyagokat vagy sem. Erre akkor is érdemes rákérdezni, ha nincs feltüntetve az árajánlaton!

A szakik nem mindig teszik egyértelművé, hogy a közölt ár csak munkadíj, tartalmazza a segédanyagokat, vagy kompletten, minden beépítésre kerülő anyaggal együtt értendő. Ezért nagyon fontos egyedi árajánlatot kérni, és mindig rákérdezni ezekre a részletekre is, mert enélkül nem lehet összehasonlítani a kapott árajánlatokat!

💡TIPP: Van olyan szaki, aki eleve kiírja az árlistájára, hogy a munkadíj 400 Ft/nm-rel magasabb, ha a parkettát nem ő viszi a munkához. Mindig érdemes rákérdezni a burkolóknál, hogy milyen áron és milyen anyagokat tudnak beszerezni, és ez hogyan módosítja az árajánlatot.

  • A burkolók a legtöbb esetben megadnak egy minimum vállalási mennyiséget, amire az adott ár vonatkozik: pl. csak legalább 25-30 négyzetméteres terület burkolása esetén érvényes a listaár, ennél kisebb terület burkolása feláras. Ugyanez igaz az átlagosnál kisebb vagy nagyobb burkolólapok lerakására (a kis lapok jellemzően 15x15 vagy 20x20 cm-esek, a nagy lapok 40x40 cm vagy 60x60 cm-től indulnak).

  • Általában a burkolók komplett munkafolyamatokban gondolkodnak. Ritka az, amikor tételesen kiszámolják külön az aljzatkiegyenlítés, a parketta rakás, vágás, csiszolás, olajozás, lakkozás árát. Sokkal gyakoribb, hogy a projekt egészét nézik, és a szükséges idő- és munkaerő szerint árazzák a teljes folyamatot. Árajánlat előtt mindig szükség van helyszíni felmérésre: csak így derülhet ki, hogy pontosan milyen lépések, mennyi idő szükséges a munka kivitelezéséhez.

🧑‍🔧 Tudtad? A JóSzaki-n már készíthetsz előzetes költségkalkulációt magadnak! Csak 3 kattintás, és már mutatjuk is, hogy hozzávetőlegesen mennyibe kerül a saját lakásod burkolása! És igen: számolunk a felárral is, ha extra kicsi vagy nagy lapokat választanál! Próbáld ki most a JóSzaki Hidegburkolás árkalkulátorát vagy ha inkább parkettáznál vagy szőnyegpadlóznál, akkor a JóSzaki Melegburkolás árkalkulátorát!

  • Bár a burkolás a kevésbé időérzékeny munkák közé tartozik, egy-egy javítás vagy pótlás fontos lehet. Az ilyen típusú munkák arányaiban magasabb költséggel járnak, mivel a szaki valószínűleg magasabb kiszállási díjat (kb. 30-35,000 Ft-ot) fog felszámolni az anyag- és munkadíjon felül.

Célunk az itt közölt információkkal segítséget nyújtani a szakemberek árainak értelemezésében, és a reális piaci árak megtalálásában. Nem ritka, hogy akár egy egyszerű csempelap utólagos pótlására érkezik olyan szaki, aki 15,000 Ft-ért, egy másik viszont 10,000 Ft-ért vállalja az adott munkát, de felszámol még pluszban 35,000 Ft kiszállási díjat. Ezek reális árkülönbségek! Mindig mérlegeljünk az időfaktor (milyen sürgős a munka), mekkora a feladat, a költségvetés, és a legjobb szakember megtalálására szánt energia tekintetében! **Ha tehetjük, kérjünk be több árajánlatot, vessük össze az árakat az itt közölt árakkal, és azt a szakit bízzuk meg a munkával, aki nem csak szimpatikus, de kellő referenciákkal és gyakorlattal is rendelkezik.

🧑‍🔧 Ebben segít a JóSzaki! Olvasd el blogcikkeinket is, nézd meg szakijaink válaszait egy-egy fogós szakmai kérdés kapcsán a SzakiVálaszon! Keress szakit hozzád közel, vagy mondd el, hogyan segíthetünk még!

További kapcsolódó burkolás árak:

Ha jobban belemélyednél a burkolás rejtelmeibe és a burkolás árakba, javasoljuk az alábbi oldalakat is:

👛 A saját költségeidre vagy kíváncsi? Kérj árajánlatot burkolóinktól vagy próbáld ki gyors és egyszerű kalkulátorunkat:

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Balázs András

Burkoló

Megfizethető áron minősègi munka számlával garanciával hívjon bizalommal ha új fürdőszobát ,teraszt vagy bármilyen hidegburkolatot szeretne csináltatni.Balázs András hidegburkoló
Bővebben
Szolnok

klinkerezés

16 500 Ft

ár / ㎡

31 fotó
Pelif Bau And Beauty Kft.

Burkoló

Generálkivitelezés

Kőműves

Tisztelt Megrendelők! Magas színvonalú építőipari szolgáltatással állunk rendelkezésükre. Kifejezetten generál kivitelezés, ház építés,kőműves munkák és hideg meleg burkolás területen keressenek bizalommal.Szolgáltatásaink bővültek földmunkagépek vásárlása miatt. Ingyenes helyszíni felmérést és árajánlatot biztosítunk partnereink részére. Üdvözlettel, Pelif Bau Kft Nívósabb munkáink: - Bleneded Sky Terrasse Gozsdu udvar szórakozóhely kialakítása - Igazságügyi minisztérium díszterem burkolás - Deák Teri Evangélikus Gimnázium felújítás - Visegrádi ásványvíz csarnok burkolás
Bővebben
Győr

klinkerezés

8 250 Ft - 13 750 Ft

ár / ㎡

6 megbízás
2 vélemény
42 fotó
Dabronaki Imre

Burkoló

Gipszkarton szerelés

Melegburkoló, parkettázás

Ablakcsere,javítás,spaletta vakolás,glettelés.
Bővebben
Veszprém

klinkerezés

16 000 Ft

ár / ㎡

3 megbízás
4 vélemény
4 fotó
Palotás Richárd

Burkoló

Betonozás

Gipszkarton szerelés

Magán személyként kisebb nagyobb munkákat egyarànt vállalok Budapesten és környékén! Munkáimat igényesen és felelőgteljesen végzem. 10 éve vagyok a szakmában és a legkorszerűbb technika alkalmazásával végzem a munkám!
Bővebben
Budapest - XVIII. kerület

klinkerezés

10 000 Ft

ár / ㎡

2 megbízás
1 vélemény
1 válasz
23 fotó
Sándor Dávid E.V.

Burkoló

Takarítás

Melegburkoló, parkettázás

Csapatunk kíváló mentalitású, precíz, összeszokott, több éve a szakmában tevékenykedő szakemberekből áll, akik az Ön elképzeléseit megvalósítják! Keressen 🔹️hideg-meleg burkolás✔ 🔹️térkövezés,gyeprácskő lerakása✔ 🔹️kertgondozás,fakivágás🌳✔ 🔹️árnyékolástechnika, redőny javítás✔️ 🔹️Lakóépületek,lépcsőházak,teljes körű egyszeri vagy rendszeres takarítása.Felújítás-festés utáni takarítás. Ablak pucolás. ✔️ 🆓️Ingyenes helyszíni felmérés🆓️ 🆓️Árajánlat készítés🆓️
Bővebben
Győr
Minősített jószaki

klinkerezés

10 000 Ft - 15 000 Ft

ár / ㎡

77 megbízás
27 vélemény
45 fotó
Balázs Zsolt

Burkoló

25 èves szakmai tapasztalattal lakások családi házak hidegburkolását ès az ezekhez tartozó kőmüves munkálatokat vállalom számla kèpesen akár referenciákkal is.Pècs Szigetvár ès Barcs vonzáskörzetèben.A közössègi oldalon is megtalálható a honlapom burkolozsolt nèven.
Bővebben
Szigetvár

klinkerezés

6 500 Ft - 8 500 Ft

ár / ㎡

2 megbízás
2 vélemény
2 válasz
40 fotó
Flaskó Gábor e.v.

Burkoló

Kőműves

Térkövezés

Üdvözlöm! Burkoló szakember vagyok,15 éve foglalkozom építőipari munkával!!! Hidegburkolás, térburkolás, homlokzatburkolás, hidegfal és padlóburkolás, díszítőmozaik burkolás. (Egyéb kőműves munka) gyors, precíz, reális ár! Hívjon bizalommal!!! KÖSZÖNÖM! FLASKÓ GÁBOR E.V
Bővebben
Vámosgyörk

klinkerezés

7 500 Ft - 13 500 Ft

ár / ㎡

3 megbízás
38 fotó
Jánosi Milán

Burkoló

Kőműves

Szobafestő, tapétázó

Üdvözlöm önöket!Jánosi Milán vagyok és és az építő iparban sok féle munkákkal foglalkozunk. Akár teljeskörű lakás felújítást is ki tudunk vitelezni.2017 óta dolgozom vállalkozó ként és azokban a munkákban dolgoztam amikkel a mai napig is foglalkozom. Elég sok munkát csináltam már Budapesten és az országban is több helyen. Szeretem csinálni amit csinálok és próbálok a legjobb minőségre törekedni mindig. A kivitelezett munkáimra garanciát vállalok, és számlaképes vagyok.ha felkeletettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal.
Bővebben
Budapest - X. kerület

klinkerezés

15 000 Ft - 25 000 Ft

ár / ㎡

1 megbízás
50 fotó
Sándor Adrián

Burkoló

Sándor Adrián vagyok számla képes vállakozó! 20 éve dolgozom a szakmámban. Minőségi alapanyagokkal és eszközökkel dolguzunk. Számunkra fontos a precíz munkavégzés és a megrendelő elégedettsége. Szakmai tapasztalatommal és tudásommal segítek a megrendelőnek, hogy a vállalt munka hosszú ideig fennmaradjon. Vállalunk hideg meleg burkolást,kőműves munkákat,Szoba festést mázolás tapétázást,térkő burkolatokat,külső homlokzati szigetelést. Keressen bizalommal!
Bővebben
Budapest - XIX. kerület

klinkerezés

0 Ft - 0 Ft

ár / ㎡

1 válasz
16 fotó
Jónás Márk

Burkoló

Ács

Kőműves

Várom megkereséseiket!
Bővebben
Debrecen

klinkerezés

0 Ft - 0 Ft

ár / ㎡

3 fotó
Szalai Henrik

Burkoló

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Bútorasztalos

Tisztelt leendő ügyfelünk! Megálmodta háza vagy lakása új elrendezését? Már nem kell külön szakembereket keresnie, sem koordinálnia a munkát. Akár lakásfelújításról,vagy csak kisebb munkáról van szó bízza rám a kivitelezést és egyben a munkák összehangolását is. Munkáimat vállalkozói szerződéskötéssel és számla kiállításával végzem. Felmérés és a részletes ajánlattétel ingyenes. SZERZŐDÉS-SZÁMLA-GARANCIA-ÁRGARANCIA MINDEN MUNKÁRA!
Bővebben
Szeged

klinkerezés

10 000 Ft - 15 000 Ft

ár / ㎡

15 megbízás
9 vélemény
2 válasz
26 fotó
Tóth Márton

Burkoló

Kecskemét

klinkerezés

8 000 Ft - 15 000 Ft

ár / ㎡

2 válasz
9 fotó
József Márton

Burkoló

Generálkivitelezés

Térkövezés

Sziasztok! Vállalom Csokkos lakások korszerűsítés sét akar előfinanszírozással és költségvetéssel együtt Hajdú és Szabolcs megyében! De bármilyen szakirányú munka szóba jöhet pl Burkolás -Gipszkartonozás!!
Bővebben
Nyíregyháza

klinkerezés

12 500 Ft

ár / ㎡

2 megbízás
1 vélemény
39 fotó
Takács Félix

Burkoló

Burkolóként ténykedek bizalommal vállalok munkákat
Bővebben
Győr

klinkerezés

0 Ft - 0 Ft

ár / ㎡

11 fotó
Firsteurop

Burkoló

Kőműves

Gipszkarton szerelés

Cégünk teljes lakásfelújítását vállalja. Lakások házak felújításával foglalkozunk. Minden kivitelezési munkához saját szerszámmal és nagy tapasztalattal rendelkezünk, nem közvetítő vagyok, a munkát saját, csapatommal végzem el. Munkákra garanciát vállalok. A megbízási díjat részletekben, minden munkaszakasz elvégzése után kérem. Minden lakás- és házfelújítással kapcsolatos gondot magamra vállalok, akár bizonyos engedélyek intézést is. Az adatlapomon több kép is található az eddigi munkáimról. A megbízás elnyerését követően a szakmai konzultáció és a kiszállás ingyenes. Munkaidőben bármikor beszélhetünk az árakról, a munka részleteiről, hívjon írjon bátran! Minden feladatot gyorsan és a legjobb minőségben kivitelezünk.
Bővebben
Balassagyarmat

klinkerezés

2 000 Ft - 5 000 Ft

ár / ㎡

1 megbízás
1 vélemény
39 fotó
Dobi Károly

Burkoló

Több mint 40 évet töltöttem építő építőipari tevékenységgel -Hideg- Meleg burkolás -gipszkartonozás -térkövezés -betonozás -ajzatkiegyenlítés -kő és tégla burkolatkéstítés -fürdőszobák wck felújítása Szakszerű, precíz, határidőképes munkavégzés.
Bővebben
Sopronhorpács

klinkerezés

8 500 Ft - 15 000 Ft

ár / ㎡

14 megbízás
6 vélemény
40 fotó
Szabó Tamás

Burkoló

Burkolás nem egy könnyű szakma pontosságot odafigyelést szép kivitelezést igényel
Bővebben
Székesfehérvár

klinkerezés

8 000 Ft - 10 000 Ft

ár / ㎡

3 válasz
Balogh Dávid

Burkoló

Kőműves

Melegburkoló, parkettázás

Sziasztok Dávid vagyok van 1 háromféle csapatom 6 éve foglalkozom medencék és hidegburkolatok kivitelezésével számlaképesen.rengeteg referenciával és rengeteg elégedett ügyféllel rendelkezem.sok neves helyen dolgoztunk pld. Debrecen főnix aréna hajdúszoboszló prémium zóna ,Hotel aurum beach,hotel silver Mercure Hotel stb stb keress bizalommal versenyképes árakon alkudhatóan..
Bővebben
Debrecen

klinkerezés

7 000 Ft

ár / ㎡

43 fotó
Simenszky Viktor

Burkoló

Belsőépítész

Kőműves

Üdvözlöm. Hadd mutatkozzak be. Simenszky Viktor vagyok 23 éves, magasépítő technikus végzettséggel rendelkezem. Tudásom több területen is kamatoztattam már. Jó határidő és alapos, tiszta munka jellemez. Felmérés ingyenes. Kérem keressenek bizalommal.
Bővebben
Szeged

klinkerezés

7 999 Ft

ár / ㎡

1 megbízás
1 vélemény
3 válasz
11 fotó
Bregovits József EV.

Burkoló

Gipszkarton szerelés

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Kőműves, egyéni vállalkozó vagyok. 1989- ben. végeztem Budapesten, a Bokányi Dezső ipari szakiskolában. Azóta már részem volt mindenféle- fajta építőmesteri munkákban, amiben magamfajta mesterembernek része lehet élete során, Vályogháztól a Templomig. "Nekünk már nehéz újat mutatni. De lehet."
Bővebben
Kondorfa

klinkerezés

0 Ft - 0 Ft

ár / ㎡

Kiss Sandor

Burkoló

Szobafestő, tapétázó

Hang-, tető-, hőszigetelés

Udvozlettel mindenkinek több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk
Bővebben
Nyíregyháza

klinkerezés

0 Ft - 0 Ft

ár / ㎡

Kaluser Tibor

Burkoló

Kőműves

Melegburkoló, parkettázás

Rugalmas, precíz pontos határidőt pontosan tartom
Bővebben
Budapest

klinkerezés

0 Ft - 0 Ft

ár / ㎡

Kirilla László
Kirilla László [Más vállal munkát helyette]

Burkoló

korrekt hozzáállást, precíz szép munkát ajánlunk megfizethető áron, Budapesten és környékén.
Bővebben
Budapest - XII. kerület

klinkerezés

10 000 Ft - 15 000 Ft

ár / ㎡

32 megbízás
5 vélemény
2 válasz
7 fotó
Arnócz Krisztián
Arnócz Krisztián [Más vállal munkát helyette]

Burkoló

Generálkivitelezés

Hang-, tető-, hőszigetelés

Tradicionális festő családból származom. A festést így hamar elsajátítottam, és nagyon szeretem is. Burkoló szakmát, végeztem, amit szintén szeretem csinálni. Különleges festése burkolások, egyedi, funkcionális gipszkarton szereléseket, szívesen ötvözöm egymással, korrekt önálló kis csapatok vannak mellettem, a gépészet és más szakmák kivitelezésének megoldásában,. Műveleti sorrend betartásában. Meg kell álmodni, mi megcsinaljuk, Korrekt áron, korrekt időn belül.
Bővebben
Debrecen

klinkerezés

6 000 Ft - 9 000 Ft

ár / ㎡

16 megbízás
12 vélemény
21 fotó
Kun Máté
Kun Máté [Más vállal munkát helyette]

Burkoló

Generálkivitelezés

Kandallóépítő

Helló!! Kun Máté Márk vagyok, közel 10 éve, foglalkozom lakások, házak felújításával. Minden kivitelezési munkához saját szerszámmal és nagy tapasztalattal rendelkezem, nem közvetítő vagyok, a munkát saját, Két három fős csapatommal végzem el. Minden megbízásról szerződést kötök, és 12 hónap garanciát vállalok. A megbízási díjat részletekben, minden munkaszakasz elvégzése után kérem. Minden lakás és házfelújítással kapcsolatos gondot magamra vállalok, akár az engedélyek intézést is. A megrendelőnek csak az alapanyagokról kell gondoskodni, amelyhez pontos listát, szükség esetén a beszerzési forráshoz is segítséget nyújtok. Az adatlapon több kép is található az eddigi munkáimról. A megbízás elnyerését követően a szakmai konzultáció és a kiszállás, kitelepülés ingyenes. Munkaidőben bármikor beszélhetünk az árakról, a munka részleteiről, írj bátran! Minden feladatot gyorsan és a legjobb minőségben kivitelezek Köszönettel tisztelettel :.Kun Máté Márk
Bővebben
Budapest - XV. kerület

klinkerezés

16 000 Ft - 24 000 Ft

ár / ㎡

3 fotó
Lakatos Balázs
Lakatos Balázs [Más vállal munkát helyette]

Burkoló

Tisztelt megrendelő , 12 éves szakmai tudásomnak köszönhetően , vállalok hidegburkolási munkákat,6 évet dolgoztam Németországban, és az ottani minőséget tudom önöknek biztosítani , referenciákkal rendelkezem és garanciát vállalok a munkám után!
Bővebben
Budapest - X. kerület

klinkerezés

6 500 Ft - 8 750 Ft

ár / ㎡

2 megbízás
1 vélemény
KIS-ÉP PROJEKT Kft. - Kis István
KIS-ÉP PROJEKT Kft. - Kis István [Más vállal munkát helyette]

Burkoló

Betonozás

Gipszkarton szerelés

Üdvözlöm az adatlapunkon! Kis Istvàn vagyok és ez a KIS-ÉP PROJEKT KFt. Cégünk építőipari munkákkal foglalkozik, amely akár teljes generált is tartalmazhat. Munkatársaink megbízhatóak, gyors és precíz munkát végeznek. Magunkra és a munkáinkra igényesek vagyunk. Ingyenes munkafelméréssel és munkaszerződéssel dolgozunk. Referenciamunkáink megtekintehőek. Hívjon bizalommal!
Bővebben
Budapest - XXI. kerület

klinkerezés

3 250 Ft

ár / ㎡

3 megbízás
2 vélemény
1 válasz
63 fotó
Pásztor Zoltán e.v.
Pásztor Zoltán e.v. [Más vállal munkát helyette]

Burkoló

Vízszerelő

Duguláselhárítás

Tisztelt Hölgyem/Uram! Pásztor Zoltán egyéni vállalkozó víz,-csatorna- és közmű- rendszerszerelő valamint burkoló szakképesítéssel vízszerelést, duguláselhárítást és burkolást vállalok elsősorban lakossági ügyfeleknek. Tanulmányaim 4 éve kezdtem el Budapesten, mellette dolgoztam a szakmában mester mellett. Egyéni vállalkozásomat 2020. januárban kezdtem el egyedül. Fő profilom fürdőszoba felújítás.Ez magába foglalja a bontást,az összes vízvezeték és szennyvíz hálózat kialakítását, felületkiegyenlítést és a burkolást is. Nincs másik szakemberre várakozás, gyorsabban, pontosabban tudom a munkámat csinálni. Elejétől a végéig nyomon követek minden munkafázist saját kezűleg. Hatékonyság szempontjából a legkedvezőbb mind ügyfélnek és nekem is. Végzettségemhez kapcsolódva duguláselhárítással is foglalkozom. Remélem az általam végzett tevékenységgel sikerült meggyőzni Önt, hogy ha ezek közül valamelyikre a jövőben szükségük van engem keresnek.
Bővebben
Cegléd

klinkerezés

12 000 Ft

ár / ㎡

2 megbízás
2 válasz
10 fotó
Flexi-House Kft.
Flexi-House Kft. [Más vállal munkát helyette]

Burkoló

Melegburkoló, parkettázás

Költöztetés

Amit tudni kell rólam és csapatomról én és a munkatársaim garanciát vállalunk a munkánkra, precíz és oda figyelő munkát biztosítunk! Másokkal ellentétben mi utólag kérjük a munkadíjat, miután végeztünk a munkával az előtt a megbízónak szólva hogy ellenőrize le hogy minden rendben van. Üdvözlettel flexi-house kft. Ingyenes munka felmérés kiszállással !
Bővebben
Budapest - I. kerület

klinkerezés

0 Ft - 0 Ft

ár / ㎡

17 megbízás
10 vélemény
2 válasz
128 fotó
Takács Péter E. V.
Takács Péter E. V. [Más vállal munkát helyette]

Burkoló

Szobafestő, tapétázó

Melegburkoló, parkettázás

Precîz munkát adunk tiszta környezetet es szamunkra az ügyfèl elègedtesège a legfontosabb
Bővebben
Kecskemét