Burkoló

Burkolók

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb burkolót!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
Balog Richárd

Burkoló

Kőműves

Szobafestő, tapétázó

Tisztelt Megrendelők! Garanciával es Számlakápesen! Minden általam hirdetett Szakmáról,vagyis Burkolás Kőműves es Szobafestés Bizonyítvánnyal rendelkezem és több évtizedes tapasztalattal! Hideg-meleg burkolast Szobafestèst, Kőműves munkát es kisebb bontásokat is vállalok! 22 éve dolgozom a szakmában, ebből 10 évet Németországban dolgoztam. Reális áron, precíz, gyors munkával.Keressen Bizalommal. Budapesten kívül a kiszállási díj 10.000 Ft, ez az összeg levonásra kerül az elvégzendő munka árából amennyiben létrejön a megállapodás. Cégek megkeresését is szívesen fogadom.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Tanácsadó
Minősített jószaki
119 vélemény
71 fotó
KROMLECH Kft. - Novák András

Burkoló

Betonozás

Térkövezés

Üdvözlöm! Fiatal, megbízható, szakmailag elismert, több éves szakmai tapasztalat, korrekt, kedvező árak, minőségi munkavégzés. Főbb tevékenységi köreim a teljes körű lakásfelújítás, családi, iker és sor házak építése akar generál vállalással is, középületek építése és felújítása, kőműves, burkoló és festő munka elvégzése és az ezekhez kapcsolódó munkák ( pl. gipszkarton szerelés, nyílászáró beépítés) illetve szezonálisan a kert és park építés. Egyéni vállalkozóként kezdtem dolgozni az építőipar világában technikusi végzettségem megszerzése után de mára a folyamatosan bővülő és vissza térő elégedett megrendelőinknek köszönhetően Kft. formájában dolgozunk számlaképesen ! 10 fő feletti csapatommal alvállalkozóként is vállalunk munkát, illetve a nagyobb és összetettebb felkéréseknek is eleget tudunk tenni. Számtalan referenciával rendelkezünk Budapest és vonzás körzetében, a Balaton parton és a Jászságban is. Kérjen ingyenes ajánlatot, helyszíni felmérést! Köszönöm hogy megtekintette profilomat! Üdv.: Novák András Kereső szavaim: festő, festés, tisztasági festés,glettelés, tapétázás, mázolás, burkolás,burkoló, hidegburkoló, hidegburkolás, kőműves, falazás, betonozás, vakolás, dryvit, térkövezés, viacolor, felújítás, családi ház, lakás.
Bővebben
Budapest - XIV. kerület
Tanácsadó
Minősített jószaki
27 vélemény
38 fotó
Boda Ferenc

Burkoló

Kőműves

Garanciális munkavégzés rövid határidővel - Lakás felújítás/átalakítás,Burkolás,festés,mázolás - Fürdő, wc és konyha felujitása - Fürdőkád csere akár egy nap alatt - Épített zuhany kialakítása elkészitése - Víz elleni szigetelések
Bővebben
Budapest
1 vélemény
Huszár Béla

Burkoló

Napkollektorszerelő

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

50 év az építőiparban, megfelelő tapasztalat. Semmi felesleges munka. Csak Budapest területén vállalok munkát! Kérem a Tisztelt ajánlat kérőket, hogy Budapesten kívüli területekről NE keressenek! Tisztelt megrendelő akkor jár a legjobban ha a kiszemelt vállalkozást generál kivitelezéssel bízza meg. Gázkészülék javításra SZERVÍZT kell hívni! Gázvezeték szerelés NEM szervíz. Köszönöm, hogy elolvasta. Huszár Béla Solarstore Kft ügyvezetö.
Bővebben
Budapest - XX. kerület
Jószaki
7 vélemény
Nagy Norbert

Burkoló

Kőműves

Szobafestő, tapétázó

Üdvözlöm! Vállalok Garanciával! Akár Azonnali kezdésel! Teljes körű lakásfelújítást Festés ,Mázolás,Gllettelés, Kőműves munkákat Teljes lakásfelújítást! VALAMINT kisebb bontásokat! Laminált parkettázást vállalok!Garanciával!! Hívjanak bizzalommal!
Bővebben
Budapest - XIV. kerület
Minősített jószaki
112 vélemény
37 fotó
Bokor Zsolt

Burkoló

Szobafestő, tapétázó

Melegburkoló, parkettázás

Tisztelt érdeklődők! Burkolással, gipszkartonozással, festéssel foglalkozom. Megbízható szép és gyors munkát végzem. Nagyobb munkákat is eltudok vállalni brigáddal. Számlaképesség nagyobb munka esetén megoldott.
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
Jószaki
3 vélemény
Gerőcs Renátó

Burkoló

Fűtésszerelés

Gázvezeték szerelő

Üdvözlöm. Elöször is köszönöm,hogy megtekintete hirdetésem. Több mint tíz éve folyamatos építőipari munkákat végzünk.Ennek hosszas eredményeként elértük,hogy szakmai tudásunk és kapacitásunk lehetővé tegye a teljes generál kivitelezést.(Hidegburkolást,Köműves,Parkettázast,Festés,Víz-gáz szerelés,Villanyszerelés)Minden egy kézben.Így a lehető legjobb minőségben (amit a teljes felújítási munka alatt folyamatosan ellenőrizhetünk,hogy minden munkafázis a szakmai követelményeknek megfelelően legyenek elvégezve.Ezzel kizárva a több külön megbizott szakmák-vállalozói közötti rossz információ csere,esetleges hibák utánni problémák felelősének keresgélését) ezáltal a lehető leggyorsabban és dinamikusan tudjuk ütemezni a különböző egymásra épülő munkafázisokat.Mindemelett kissebb munkákat is végzünk akár csaptelepcsere,dúguláselhárítás,csötörés,beázáss utáni javitások,miket nagyon sokan nem szeretnek és el sem válalnak. A tapasztalataim alapján sok megrendelő szereti a felújítással járó terhet minimálisra csökkenteni és átruházni ránk mint hozzáertő szakemberekre.Mi ezt a részt vállaljuk és szinte mindenben segitséget is tudunk nyújtani.Pl.: tervezés,anyagok beszerzése,sitt elszállitasban stb... Hosszú évek alatt elvégzet munkáink után referenciával is bőven tudunk szolgálni nem csak képeken,személyesen is. Minden munkánkra garanciát vállalunk. Telefonon -Emailon is elérhető vagyok Hétfőtől -Péntek 8-18-ig. Tel: +36206628465 Email:[email protected]
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Pál Krisztián

Burkoló

Térkövezés

Melegburkoló, parkettázás

Kedves Érdeklődő! Kérném, hogy telefonon keressenek! Budapest területén vállalok rövid határidővel, gyors, precíz munkavégzéssel lakásfelújítást, burkolást, parkettázást, térkövezést, reális áron, 15 éves tapasztalattal, aminek egy részét Svédországban szereztem. Amennyiben megbízható, munkáját rendesen végző szakemberre van szüksége, keressen bizalommal.
Bővebben
Budapest - VI. kerület
9 vélemény
Mutasd az összes Budapesti burkolót

Nagyobb települések

Budapest
Észak-Alföld
Észak-Magyarország
Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Kelet-Dunántúl
Nyugat-Dunántúl
Közép-Magyarország

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!

laminált padló lerakás
térkövezés
vakolás
burkolás
fugázás

Néhány laminált padló lerakás ár a rendszerünkből

1 800 Ft
㎡ ár
Boda Ferenc
Budapest
Garanciális munkavégzés rövid határidővel - Lakás felújítás/átalakítás,Burkolás,festés,mázolás - Fürdő, wc és konyha felujitása - Fürdőkád csere akár egy nap alatt - Épített zuhany kialakítása elkészitése - Víz elleni szigetelések
3 500 Ft
㎡ ár
Hello Construction Kft.
Budapest - VII. kerület
Tapasztalt és lelkes építészeti és gipszkarton szerelők vagyunk, akinek szenvedélye az építészet és a kreatív megoldások. Az Ön projektje számunkra az elsődleges prioritás, és szakértelmünkkel segítjük Önt a sikeres kivitelezésben.
2 500 Ft
㎡ ár
Palotás Richárd
Budapest - XVIII. kerület
Magán személyként kisebb nagyobb munkákat egyarànt vállalok Budapesten és környékén! Munkáimat igényesen és felelőgteljesen végzem. 10 éve vagyok a szakmában és a legkorszerűbb technika alkalmazásával végzem a munkám!
2 400 Ft
㎡ ár
Jánosi Milán
Budapest - X. kerület
Üdvözlöm önöket!Jánosi Milán vagyok és és az építő iparban sok féle munkákkal foglalkozunk. Akár teljeskörű lakás felújítást is ki tudunk vitelezni.2017 óta dolgozom vállalkozó ként és azokban a munkákban dolgoztam amikkel a mai napig is foglalkozom. Elég sok munkát csináltam már Budapesten és az országban is több helyen. Szeretem csinálni amit csinálok és próbálok a legjobb minőségre törekedni mindig. A kivitelezett munkáimra garanciát vállalok, és számlaképes vagyok.ha felkeletettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal.
2 500 Ft
㎡ ár
Sándor Adrián
Budapest - XIX. kerület
Sándor Adrián vagyok számla képes vállakozó! 20 éve dolgozom a szakmámban. Minőségi alapanyagokkal és eszközökkel dolguzunk. Számunkra fontos a precíz munkavégzés és a megrendelő elégedettsége. Szakmai tapasztalatommal és tudásommal segítek a megrendelőnek, hogy a vállalt munka hosszú ideig fennmaradjon. Vállalunk hideg meleg burkolást,kőműves munkákat,Szoba festést mázolás tapétázást,térkő burkolatokat,külső homlokzati szigetelést. Keressen bizalommal!
4 500 Ft
㎡ ár
Molnár Norbi
Budapest
Köszönöm, hogy a burkolással kapcsolatos szolgáltatásaimat keresi! Én burkolóként a minőségre és az elégedett megrendelőkre fókuszálok. Több éves tapasztalattal rendelkezem a burkolási munkákban, és mindig az ügyfél igényeire szabom a munkákat. Az általam kínált szolgáltatások közé tartozik a fal- és padlóburkolás, valamint a fürdőszoba felújítása. A burkolási munkákat precízen végzem, mindezt pedig a legjobb minőségű anyagok felhasználásával. Célom, hogy mindig a legjobb eredményt nyújtsam, és hogy elégedett ügyfeleim ajánljanak engem további potenciális ügyfeleknek. Versenyképes árakkal dolgozom, hogy a burkolási munkák minél szélesebb körű elérhetőségűek legyenek. Ha korrekt szakemberre van szüksége a burkolási munkák elvégzéséhez, akkor forduljon hozzám bizalommal. Garantálom, hogy az Ön elképzeléseit megvalósítom és elégedett lesz a végeredménnyel!
2 500 Ft
㎡ ár
Béda Péter
Budapest
Tisztelt megbízó! Több éves alkalmazotti munkaviszony után-mely során 25-30 éves munkatapasztalattal rendelkező szakiktól lestem el a munka csínját-bínját- szeretném kamatoztatni tudásomat egyénileg! Köszönöm ha megbízik bennem és ezt a megbeszéltek szerint elvégzett precíz munkavégzéssel hálálom meg! Köszönettel Béda Péter e.v. (Számlaképes vagyok mind cégek mind magánszemélyek részére)
4 375 Ft
㎡ ár
Koncz bela
Budapest
Koncz bela vagyok több éve foglalkozom lakasfelujitasokal .
Mutasd az összes laminált padló lerakás árat

Burkoló árkategóriák

térkövezés
12 Ft / ㎡
vakolás
10 Ft / ㎡
burkolás
10 Ft / ㎡
fugázás
1 Ft / ㎡
csempézés
10 Ft / ㎡
hidegburkolás
38 Ft / ㎡
parkettázás
38 Ft / ㎡
sziloplasztozás
1 Ft / ㎡
melegburkolás
50 Ft / ㎡
padloponozás
1 Ft / ㎡
padlóburkolás
38 Ft / ㎡
klinkerezés
2 000 Ft / ㎡
hálós burkolás
2 500 Ft / ㎡
pvc lerakás
50 Ft / ㎡

A szakijaink megadott árait a fenti eloszlásban láthatod. Ha valaki olcsóbb, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem végez olyan jó munkát, mint mások!

Tartalomjegyzék

Nincs időd böngészni?

Ha nem akarsz telefonálgatni, adj fel egy hirdetést, és hagyd hogy szakembereink találjanak meg Téged!

Tartalomjegyzék

Burkoló

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!


Burkoló vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

JóSzaki.hu

A közösség ajánlásával