kamera rendszer telepítés árak 2022

Szakemberek

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Milyen telefonszámok ezek és mit kell róluk tudni?
Kelemen Róbert Pál E.V.
Jószaki
Kelemen Róbert Pál E.V.
Vállalom Lakások, családi házak ipari épületek teljes körű villamos kivitelezését FAM Regisztrált villanyszerelőként áramszolgáltatói ügyintézéssel. - Teljesítménynövelés, (elsősorban: EON, ELMŰ,OPUS,MVM) - Villanybojler javítás, (elsősorban: ARISTON, HAJDÚ) - Riasztó rendszerek, (elsősorban: Paradox, DSC, - Kamerarendszerek telepítése, (elsősorban: Hikvision, TEC-SON) - Villamos fűtés, (elsősorban: Norvégpanel, Fűtőfilm, Fűtőháló) - Villamos tűzhely, - LED technológia alkalmazása, - Okos otthon technológiák, - Akár 0-24h hibaelhárítás, Minden esetben SZÁMLA és GARANCIA! Felmérés / Árajánlat: INGYENES Kisszállás mindig fizetendő, azonban levonásra kerül a megrendelt Árajánlat összegéből. 20 éve vagyok Villanyszerelő 7 éve egyéni vállalkozó ez idő alatt több családi ház és ipari épület villamos hálózatát építettem fel. Rengeteg háznál javításokat végeztem, sokszor megóvva ezzel a tulajdonosok életét és vagyonát is. Több ipari építkezésen is tevékenykedtem, egy két példa: (WIZAIR Szimulátor központ Budapest, BARCS Tejüzem Szárazanyagraktár) Ezen felül nagy gyakorlattal rendelkezem a biztonságtechnika területén is. Kiszállás: (Oda – Visszaértendő) 50 Km ig 10.000 Ft 50 - 100 Km ig 15.000 Ft 100 - 150Km ig 20.000 Ft 150 - 200 Km ig 25.000 Ft 250 Km fölött csak egyedi megbeszélés alapján. Rinyaújlak és Csokonyavisonta településeken ingyenes a kiszállás.
Bővebben
VillanyszerelőAutomata kapuBiztonságtechnika
Rinyaújlak
Megbízás |
9 vélemény

250 000 Ft - 375 000 Ft / egység

$

$

$

Varga János
Jószaki
Varga János
Kedves érdeklődő! Amennyiben rám esik a választása biztosan állítom, hogy az egyik legjobb döntést hozta meg. Ami jellemez minket. Pontos munkavégzés a megbeszéltek szerint. Megbízható és becsületes csapatmunka. Megfizethető árak. Keressen bizalommal.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 70709
VillanyszerelőVízszerelő
Eger
Megbízás |
7 vélemény

37 500 Ft - 500 000 Ft / egység

$

$

$

Gábor László
Gábor László
villanyszereléssel 2007 óta foglalkozom, eleinte inkább villamos hálózattok kiépítésével később Behatolás jelzővel kamera rendszerek. Valamint Tűzjelző hálózattok építésével is foglalkozom 2005 óta. Rendelkezem minden szakvizsgával( tűzjelző felülvizsgálat, RWA felülvizsgálat, tűzvédelmi tömítések vizsgálata,). Nagy állami támogatás alatt folyó projektekben mint vezető szerelő vettem részt.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 25534
VillanyszerelőKaputelefon szerelésBiztonságtechnika
Százhalombatta
Megbízás |
14 vélemény

25 000 Ft / egység

$

$

$

Szabó Attila
Szabó Attila
Üdvözlöm! Amennyiben megbízható, munkájára precíz szakembert, vagy egy jól összeszokott villanyszerelő csapatot keres ipari vagy lakossági munkavégzésre, keressen bizalommal!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 96125
Villanyszerelő
Berhida

25 000 Ft / egység

$

$

$

Hamberger Zoltán
Hamberger Zoltán
Regisztrált szerelőként vállaljuk családi házak és lakások teljeskörű villamos felújítását, villamos mérőhely kialakítását EON területen.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 20416
Villanyszerelő
Győr
Megbízás |
14 vélemény

15 000 Ft - 25 000 Ft / egység

$

$

$

sZn e-LECTRONIC Group Kft. - Nagy Attila
sZn e-LECTRONIC Group Kft. - Nagy Attila
Tapasztalt generálkivitelezőként várjuk megkeresésüket! Hívjon bizalommal!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 44662
VillanyszerelőNapelem, napkollektorÉpületbontás
Ercsi
Megbízás |
1 vélemény

100 000 Ft - 150 000 Ft / egység

$

$

$

Wadam-Vill Kft - Werner Ádám
Wadam-Vill Kft - Werner Ádám
Legyen önnek is Okosotthona! Adj át automatizált otthonodnak évi 50.000 feladatot és élvezd ki az így nyert időt! Jól hangzik? Egy automatizált otthon úgy gondolkozik, ahogyan te. Tudja, mire van szükséged, az évszakok, az időjárás, és az életstílusod változását is leköveti. A Loxone épület a legmagasabb IQ-jú otthon! Képzelj el egy automatika rendszert, ami éves szinten több ezer feladatot levesz a válladról azért, hogy az ajándékként visszakapott idődet azzal tölthesd, amivel csak szeretnéd! Villanyszerelés, Biztonságtechnika, Hálózat technológia.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 92023
VillanyszerelőBiztonságtechnika
Budapest - V. kerület

4 000 Ft - 6 000 Ft / egység

$

$

$

Németh Róbert Tibor
Németh Róbert Tibor
Villanyszerelési munkák kamerarendszer kiépítése Lan és Koax hálózat építés rövid határidővel
Bővebben
+36 1 443 3777 / 16270
Villanyszerelő
Csepreg
Megbízás |
3 vélemény

4 000 Ft - 6 000 Ft / egység

$

$

$

Lili-millió Kft
Lili-millió Kft
Sziasztok! Innmáron már 10 éve dolgozom a szakmában, gipszkarton szereléssel kezdtem. Utam során elvégeztem a villanyszerelő illetve vízszerelő tanfolyamot. Elöbbiben 5 éves utóbbiban pedig 4 éves munkatapasztalatom van. Komplett lakások felújítását végeztem és irányítottam. A korábbi megbízóim visszajelzelései alapján jól dolgozom és precíz vagyok. Amit Te is megtapasztahatsz, amennyiben megbízol. Köszönettel : Ress Krisztián
Bővebben
+36 1 443 3777 / 96881
VillanyszerelőVízszerelőRadiátorszerelés
Budapest - XIV. kerület
Megbízás |
9 vélemény

500 Ft / egység

$

$

$

Palotás Sándor Gábor EV
Palotás Sándor Gábor EV
Villanyszerelés új építésű házakban Az új építésű házak esetén nagy előny, hogy az Ügyfél saját maga igényei szerint alakíttathatja ki az ingatlan villamos hálózatát. Megfelelő helyre elhelyezett lámpatest, több dugalj kiépítése, annak érdekében, hogy elkerülje a hosszabbító használatával járó kellemetlenségeket. Meglévő rendszer teljes felújítása A technika fejlődésével a villamos energia igény is számottevően növekedett az elmúlt években. Nagyobb teljesítményű berendezések jelentek meg otthonainkban, például nagy áramigényű főzőlapok, fűtő és légkondicionáló berendezések. Több háztartás üzemel a mára már életveszélyesnek mondható alumínium vezetékekről, ami az adott korban tökéletesen ellátta funkcióját, hiszen egy izzót táplált egy szobában. A védővezető és az áramvédő kapcsoló hiányáról még nem is beszéltünk, ami az életvédelem szempontjából nélkülözhetetlen. Kisebb felújítások, bővítések Felújítja konyháját, fürdőszobáját? Teljes vagy csak részleges belső festést tervez? Ne felejtse el a villanyszerelést! Sokan csak a szép frissen festett falak után szembesülnek azzal, hogy füstöl a kötődoboz, olvadnak a kötések. Dugaljat szerettek volna a szoba másik sarkába rakatni. Ön ne járjon így! Nézesse át rendszerét és kérje ki szakember tanácsát!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 77963
Villanyszerelő
Hetvehely

5 000 Ft - 50 000 Ft / egység

$

$

$

Memo-elektro Kft
Memo-elektro Kft
Minőségi elektromos munka otthonába.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 30884
VillanyszerelőTakarítás
Pécs
Megbízás |
1 vélemény

65 000 Ft - 375 000 Ft / egység

$

$

$

Most éppen nem vállalnak munkát
Elektrobitech Kft. - Nagy Róbert
Minősített jószaki
Elektrobitech Kft. - Nagy Róbert
Vállaljuk épületek erős és gyengeáramú villanyszerelését, érintésvédelmi- és villámvédelmi felülvizsgálatát, mérőhelyek kiépítését, átalakítását. Vállaljuk klíma berendezések beszerzését, telepítését. Csak nálunk vásárolt klímaberendezést telepítünk!
Bővebben
VillanyszerelőKlímaszerelés
Zalaegerszeg
Megbízás |
11 vélemény
Ciprian
Ciprian
Lakások, családi házak teljes vezeték cseréjét, dugaljjavítást, biztosíték, kapcsoló, lámpa cserét, hibajavítást, vállalok. Érdeklődni privát üzenetben.Electrician with experience,i do all aspects of electrical work.
Bővebben
Villanyszerelő
Aszód
Veres Sándor
Veres Sándor
Villanyszerelést vállalok : kapcsolók, lámpák, lakáselosztó cserék,kiépítések.Hibakeresés.Érintésvédelmi ellenőrzések.
Bővebben
Villanyszerelő
Dunaújváros
Kiss Martin
Kiss Martin
Tisztelt leendő ügyfelük! Kérjük olvassa el rövid bemutatkozásunkat, hogy megfelelően dönthessen. ❌Hazánkban átlagosan 41 percenként elektromos tűz üt ki. Tegyen érte, Ön ezt elkerülheti: Több éves tapasztalattal rendelkezünk, villamossági kivitelezések terén. Számunkra a legfontosabb az ügyfél elégedettsége és a kezünkből kiadott munka minősége.👷🏻‍♂️😊👌🏻 🌍Magyarország egész területén vállalunk, kisebb és nagyobb villanyszerelési kivitelezéseket: -Épület villamosság -Napelemes rendszerek -Villámvédelmi kivitelezés és felülvizsgálat -Javítás, hibakeresés és karbantartás -Egyedi kivitelezések ✅Válasszon minket, ha szeretné, szakemberekre bízni családja, és vagyontárgyai biztonságát és épségét. ✅Válasszon minket, ha fontos önnek az elvégzett munka minősége, és időtállósága. ✅Válasszon minket, ha elege van az igérgető, hanyag munkát végző, magukat szakembernek kiadó egyénekből. Ha a fent említett állítások közül, akár egy is igaz, ne habozzon. Hívja a feltüntetett telefon számot, hogy segíthessünk.🤝👷🏻‍♂️ 📞0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣7️⃣8️⃣0️⃣6️⃣1️⃣4️⃣📞 Ügyvezető Kiss Martin
Bővebben
Villanyszerelő
Baja
Megbízás |
2 vélemény
PRE-ALARM Bt - Mészáros Attila
PRE-ALARM Bt - Mészáros Attila
Riasztó rendszerek szerelésével és javításával foglalkozunk. 0-24H
Bővebben
VillanyszerelőBiztonságtechnikaRiasztó szerelés
Budapest - VI. kerület

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Villanyszerelő lista

Vagy kérj ajánlatot az összes villanyszerelő szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés(ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!