SzakiVálasz

A legjobb tippek, trükkök első kézből, a legkiválóbb szakemberektől.

A SzakiVálaszon feltett kérdéseket végzettséggel és több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkező mesterek válaszolják meg. Ráadásul ha valakinek szimpatikus a válasza, az ikonjára kattintva azonnal megismerheted munkáit, referenciáit, és akár közvetlenül is kapcsolatba léphetsz vele. Kérj további információt vagy személyes segítséget szakijainktól!

Keress a kérdések között vagy adj fel ingyenes ajánlatkérést.

26 találat

Hogy kell kiszámolni a tetőtér hasznos területét? tudna nekem valaki egyszerű megoldást adni?

2 nappal ezelőtt

+5

Beépítjük a tetőteret, hogy oda költözhessenek a gyerekek, és szeretnénk egy külön bejáratot nekik, amihez egy lépcső vezet fel. Milyen megoldások vannak családi ház külső lépcsőre? Melyik a legbiztonságosabb, melyik a legköltséghatékonyabb? Mire érdemes figyelni a kivitelezésnél?

4 nappal ezelőtt

+7

A gyorsaságon kívül milyen szempontból jók még a könnyűszerkezetes készházak? Olcsóbbak, mint a téglaház? Milyen hátrányaik vannak a téglával szemben? Mennyire tartósak?

24 nappal ezelőtt

+17

Jó napot! Dolgozott itt valaki kenderbetonnal? Milyen tapasztalataitok vannak vele? Érdemes a kenderbetont házilag készíteni vagy inkább megvásárolni készen? Mennyire tartós? Mennyire nehéz rakni?

1 hónappal ezelőtt

+12

Sziasztok! A telken a ház mögött van egy régi, kissé már romos gazdasági épület és egy pár ól, amiket el szeretnék bontatni. Mivel rajta vannak az alaprajzon, fogalmam sincs, hogy szabadon lebonthatóak-e vagy kell valami engedélyt beszerezni a bontás megkezdése előtt? Tudtok ebben segíteni?

1 hónappal ezelőtt

+53

Uraim. Mivel érdemes a repedezett, málló betonjárdát javítani? Rakassak rá új réteget betonból vagy csak kenjük ki csemperagasztóval?

3 hónappal ezelőtt

+31

Vegyes falazatú konyhánk fala az alsó részen salétromos. Azt javasolták nekem, verjük le a vakolatot és tegyünk rá szárító vakolatot, az megoldja. Mit gondoltok erről, van valakinek hasonló tapasztalata?

3 hónappal ezelőtt

+22

Egy kb. 5 x 5 méteres melléképület alapjának kiásásához érdemes gépi földmunkát kérni, vagy ilyen kicsi területen jobb és olcsóbb a kézi földmunka?

3 hónappal ezelőtt

+30

hány fokig lehet betonozni?

3 hónappal ezelőtt

+13

Kisméretű téglát szeretnék szeletelni. Meg tudom oldani otthon flexxel? Kell hozzá valami speciális téglavágó korong? Hány cm-re tudom elvágni?

3 hónappal ezelőtt

+10

Olvasnál cikkeket hasonló témában?

Irány a blog!