SzakiVálasz

A legjobb tippek, trükkök első kézből, a legkiválóbb szakemberektől. A SzakiVálaszon feltett kérdéseket végzettséggel és több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkező mesterek válaszolják meg. Ráadásul ha valakinek szimpatikus a válasza, az ikonjára kattintva azonnal megismerheted munkáit, referenciáit, és akár közvetlenül is kapcsolatba léphetsz vele. Kérj további információt vagy személyes segítséget szakijainktól!

Sziasztok! Kifelé nyíló bejárati ajtó mennyire elterjedt családi ház esetében? Én eddig csak befelé nyílót láttam, és nem tudom, van-e ennek valami praktikus oka, vagy simán választhatok kifelé nyílót is?

4 nappal ezelőtt

+4

Sziasztok, kedves Szakik! Ablakcsere utáni helyreállítást külön kellett volna megrendelnem szerintetek? Benn az ablak, mellette ki lett fújva purhabbal. Eddig jutottunk. Sajnos képet nem tudok csatolni, de hát, gondolom, azért a purhabot, ha megkötött, le szokták vágni, sőt valami festék se ártana rá, nem? Mert most elég gázul néz ki, kicsit Mekk Elekes. Hívjam vissza a szakembert, vagy csináljam meg magam?

5 nappal ezelőtt

+9

Mit kell néznem, hogy tudjam, hogy jobbos vagy balos ajtóra van szükségem? A kilincset vagy a pántot? Hogy kell ezt eldönteni?

6 nappal ezelőtt

+4

Sziasztok! Hol tudom Budapesten leadni a bontott ablakaimat? Eredetileg üvegházat akartam belőlük, de csak állnak itt évek óta, megszabadulnék tőlük.

7 nappal ezelőtt

+1

Ha a szarufák között nincs elég széles hely, akkor hogy lehet beépíteni tetőablakot? Van erre megoldás? Vagy akkor csak nagyon picikét lehet betenni?

10 nappal ezelőtt

+11

Milyet válasszak tetőablak árnyékoló terén? Iszonyú sokféle van, elvesztem benne. Külső? Belső? Fényzáró textil, reluxás, rolós vagy hőszigetelős? Melyik az, ami megbízható, jól bevált, nem extrém drága és tartós is?

12 nappal ezelőtt

+3

Azt szeretném megtudni, hogy a műanyag redőny számottevően szigetel-e? Úgy értem, ha éjszakára leengedem, akkor megfog-e valamennyit az ablakon át távozó hőből, vagy ezzel nem érdemes játszadozni, mert amúgy nem szeretem, ha reggel sötét van, mikor ébredek.

14 nappal ezelőtt

+9

Mi a legnagyobb toktoldó, ami beépíthető fa ablakhoz? Mekkora a toktoldó maximális mérete?

17 nappal ezelőtt

+2

Milyen kritériumokat vegyek figyelembe a választásnál. Melyik a legjobb biztonsági ajtó?

18 nappal ezelőtt

+1

Olvasnál cikkeket hasonló témában?

Irány a blog!