Fogadok munkát
Wolf Tamás
Wolf Tamás

Költöztetés · Teherfuvarozás

7
Megbízás

18 perccel ezelőtt volt itt.

Budapest és 150 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 80236

Wolf Tamás

Költöztetés · Teherfuvarozás

Kedves Érdeklődő! Több éves tapasztalattal vállalunk, költöztetést, szállítást, fóliadekoráció kihelyezést! Munkánkat mindig a legnagyobb odafigyeléssel végezzük, kifogástalan minőségben! Forduljanak hozzánk bizalommal, nem fognak csalódni!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Erzsébet
A pontossága, a precizitása és a kedvessége kiemelkedő volt. Nem csak hogy hamar elvégezte a szekrény áthelyezését, de még a frissen vásárolt fotelek kicsomagolását és összeszerelését is magára vállalta bármiféle kérés vagy egyéb díj elvárása nélkül. Ritka az ilyen szakember a mai világban!
ANDRÁS
Iszonyat normálisak, precízek és felkészültek voltak. A feladatot nagy lelkiismeretességgel végzik. Még olyan ötleteik is voltak, amik, nekünk eszünkbe sem jutott -például azoknak a dolgoknak a becsomagolása, amik valóban sokkal nagyobb biztonságban voltak így szállíthatóak. Ez mellett pedig még pluszban is segített senkünk, a hulladék elszállítását is megszervezte és elintézte. Ha innentől fogva bármelyik ismerősöm költözik, én csak a Tomit ajánlom nekik!
Sipos Szabó István
Abszolút meg voltam vele elégedve, korrekt és pontos volt
Richárd
Tamás pontossága és ahogy vigyázott az értékeinkre kiemelkedő volt. Ez mellett kiemelném azt a kiemelkedő kedvességet is a részéről, amivel ritkán találkozni az ő korosztályában - így csak ajánlani tudom, és következőleg is biztosan őt hívom!
Ajánlatkérő
Gyors, alkalmazkodó, rugalmas, közvetlen.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Költöztetés 5 megbízás Teherfuvarozás 2 megbízás