Fogadok munkát
Vámos jános
Vámos jános

Háztartási gép szervíz · Mosógépszerelő

36
Megbízás

2 órával ezelőtt volt itt.

Budapest és 110 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 12643

Minősített jószaki

Vámos jános

Háztartási gép szervíz · Mosógépszerelő

Sziasztok, vállaljuk elektromos eszközök, háztartási gépek, kisgépek szervízelését és javítását, kiszállással.
Mutass többet

Áraim

Értékeléseim

Fa Dóra
Nagyon kedves,rendes szakember.
Valéria
Nagyon korrekt ügyes megbízható szakember! Amikorra ígérte itt volt és visszahozta! Maximálisan megvagyok elégedve vele mind munka mind ár szempontjából! Ajánlom mindenkinek!!
Tóth János
Nagyon jó végezte a munáját és ember barát
Zsuzsa
SilverCrest befőzőautomatám használata közben elsötétedett, nem fűtött tovább, semmilyen hangjelzést nem adott. A kiküldött szakember szétszerelte, majd közölte, a hibát csak műhelyben tudja műszerekkel kimérni, két-három napon belül megjavítva - ha lehetséges- visszahozza. Elkérte a 12.000 Ft-ot, azóta egyszer sem jelentkezett. Én hívtam már többször, alkatrész hiányra hivatkozott, majd utoljára kibökte, a munkát továbbadta vidékre Dinnyés István kollegájának. Kértem, az elvitt készülékrészt hozza vissza, szerelje eredeti állapotába ,Hivatkoztam a Jószaki küldte ki, mire az ő válasza az volt, semmi köze a JóSzaki-hoz. Sajnos, a történtek alapján megbízhatatlan "szakembernek" tudom értékelni.
Szaki válasza:
A holnapi nap viszem vissza a készüléket, a lehetséges költségekről előre tájékoztattam, és azt mondták hogy szeretnék a javítást, a telefont mindig felvettem, és minden alkalommal tájékoztattam a folyamat haladásáról.A jószakis probléma úgy adódott hogy mindig az új ajánlatkérésre tetszett nyomni, és ezért kapott mindig új e-mailt.
Éva
Korrekt áron, megbízhatóan elvégezte a mosógép szerelését a megbeszéltek szerint. Egyszerűnek tűnt a munka, de a szerelés közben kiderült, hogy bonyolultabb lesz elvégezni, mint vártuk, de ez sem jelentett problémát.
Réka
Megbízható, gyors, gyerekbarát. Annyit kért, amennyit előre mondott és akkor érkezett amikor mondta.
Boki
Igen korrekt szakember. Korrekt áron, kiszállassal együttvéve. Sokmindenhez ért. A munkát még a mai napon elvégezte. Ajánlom mindenkinek, mert a mai világba csak átverik az embert. Ezeket meg kell becsülni.
Laura
-
Füzi
Ėrti a szakmát
Gábor
Mindent a megbeszéltek szerint csinált, elromlott a mikrosütőnk, ő kijött a lakcímünkre, elvitte, megjavította és visszahozta.
Ajánlatkérő
Megcsinálta amit kellett, kapcsolattartás, házhoz jött.
Ajánlatkérő
már írtam: gyors, pontos és megbízható
Máté
Egy fűkaszának a javításában kértem segítséget, telefonon egyeztettünk. A megbeszélt időpontban eljött, felajánlotta hogy megpróbálja a helyszínen megoldani a javítást, ami sikerrel meg is oldott, karburátor tisztításhoz nem hozott szerszámot, ami az én hibám, mert nem is említettem korábban neki, e miatt elvitte a gépet, pár napon belül visszakaptam. Ajánlom, a telefonszáma elmentve! Köszönöm a gyors segítséget!
Gábor
Megbízható
Erzsike
Megegyezésnek megfelelően érkezett, előtte udvariasan telefonált, elvitte a porszívót, h kitisztítsa, megjavítva hozza vissza...
Andi
Hozzáértő szakember, mindkét régi fűnyírónkat meg tudta javítani és hasznos tanácsokkal látott el minket. Az elején korrekten elmondta az alap és a lehetséges plusz költségeket (ha alkatrész is kell). Mindkét találkozón a megbeszélt időben jött. Kicsit többet kellett várni az elkészülésre, de végül időben és elfogadható áron történt a javítás. Jó szívvel ajánlom.
Ajánlatkérő
Gyorsaság.
Ajánlatkérő
Gyorsan, jól, elfogadható áron elvégezte a kért munkát.
Marti
Gyors es jo szakember
Andi
Szakszerűen és gyorsan megoldotta a problémát. Korrekt árat kért, hamar kiszállt és körültekintően dolgozott.
Reinspach Éva
Fél napon belül megoldotta a problémát. Prezíc, megbízható, extra gyors. Házhoz jött, elvitte a rossz fűnyírót és másnap reggel megjavítva vissza is kaptuk. Ráadásul hétvégén. Maximálisan elégedettek vagyunk 10/10
Dávid
Gyorsan válaszolt, rugalmas volt, megjavította a mosogatógépet korrekt áron.
Laci
Elfogadható áron korrekt munkát végzett.
Maja
Erőssége: jó szakember, jó a kommunikációs képessége.Nem jó, hogy messziről kell jönnie.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Háztartási gép szervíz 34 megbízás Mosógépszerelő 2 megbízás