FOGADOK MUNKÁT
Tóth Marcell
Tóth Marcell
137
Megbízás

10 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XXI. kerület és 45 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 12279

Minősített jószaki

Rólam

ELMŰ Regisztrált villanyszerelő vagyok. Villanyóra, Lakás-Családiház teljes körű villanyszerelése. Villanyórával kapcsolatos munkák: - Új kiépítés - Szabványosítás - Áthelyezés - Teljesítménybővítés - Teljeskörű ügyintézés Villanyszerelés: Lakások, családi házak, üzletek villany és biztonságtechnikai szerelésével foglalkozom. - Komplett villanyszerelés - Átalakítás - Hibaelhárítás - Szerelvények (lámpa testek, kapcsolók, konnektorok) cseréje - Elszívó bekötés - Bojler elektromos bekötés - Tűzhely bekötés - Kismegszakítók cseréje - Áramvédő kapcsoló (Fí relé) cseréje - Régi elosztók újra kötése - Gyenge áram kiépítése (TV, Internet, Riasztó) - Led technológia alkalmazása - Elektromos fűtőszőnyeg lerakása - Riasztó, Kamera rendszer kiépítése Amely munkákat nem tudom vállalni: - Bojler szerelés és karbantartás Ipari Alpinista: -Elektromos vezetékbe belenőtt fák gallyazása, kivágása - Kiszáradt, beteg, veszélyes fák kivágása - Eresz csatorna tisztítás. Alvállalkozói megbízás, köszönöm, NEM érdekel! Forduljon hozzám bizalommal! Legyenek szívesek telefonon keresni, üzenetekre, emailekre nem tudok vàlaszólni. Kérem kizárólag csak Budapesti ès Pest megyei munkákkal keressenek.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Nagyon gyorsan reagál a megkeresésre, pontosan jön amikor ígéri. Sajnos nem ő, hanem egy kollégája végezte főleg a munkát, ami így esztétikailag nem a legszebb, de működik :)
János
Minden nagyon rendben és korrekt volt
Panni Makkai
Marcell egy végtelenül kedves fiatalember, minden kérdésemre választ adott. A munka megtekintését követően már aznap este elküldtem az ajánlatot, flottul és gyorsan ment minden.
Bognárné Montovay Ildikó
Gyors pontos munkavégzés
Gábor
korrekt és segítőkész
Ferenc
Minden a megbeszéltek szerint történt. Pontosan kezdtek, jól, precízen elvégezték a munkát. Mindenkinek ajánlom. A jövőben is őt fogom keresni.
Zita
Régi tégla építésű lakásban kellett a villamos hálózatot felújítani (teljesítménybővítés, fí relé beépítés, biztosítéktábla csere, új vezetékek a lakás egy részében, villanykapcsolók lejjebb rakása, konnektorok kialakítása, EPH.) A megbeszélt időpontokban pontosan érkezett, részletes árajánlatot adott a kért munkákra, nem merültek fel plusz költségek a megállapodáshoz képest. Beszerezte a szükséges anyagokat, intézte az eon felé az engedélyeztetést a teljesítménybővítésre. Az ígért 2 nap alatt elvégezték a munkát Önállóan dolgoztak az üres lakásban, amikor probléma merült fel hívott telefonon, és megbeszéltük mi legyen.
Ajánlatkérő
Pontos volt a felméréskor és a munkavégzéskor is, de tényleg percre pontos, pedig Ráckevére kellett jönnie. A munkavégzés időpontja előtt egy héttel volt egy emlékeztető hívása is, ilyet csak multiknál tapasztaltam eddig. Jó ritmusban, üresjáratok nélkül dolgozott a kollégájával együtt, tudta hova nyúljon, akár szerszámra, akár anyagra volt szükség. Nem volt felesleges mozdulat, felesleges beszéd. Egy meglevő hálózatot kellett bővíteni egy háromszintes családi házban, vigyázva a burkolatokra, nem megbontva a fa álmennyezetet, szóval ez nem egy hálás feladat, többféle típusú szerelés, sok szöszmötölés, a korábbi jelentkezők nem is vállalták, ehhez képest Tóth úr reggel 7-kor kezdett, 13 órára már végzett is. A végösszeg megegyezett az ajánlati összeggel, ez is kuriózum Magyarországon. Ami még különösen említésre méltó - legalábbis szerintem -, hogy a látható szereléseket úgy végezte, ahogy kértem. (Megrendelőként én megőrülök attól, amikor például egy burkoló nem akarja úgy rakni a csempét, ahogy én kérem, mert szerinte szebb úgy, ahogy ő gondolja. És vitatkozik ízlésbeli kérdésekről. Az én fürdőszobám, az én pénzem és én fogom 20 évig nézni, hadd legyen már olyan, amilyennek én szeretném!) Elmondta, hogy milyen magasra tenné a kapcsolót, vagy merre vezetné a kábelcsatornát, de ha én tíz centivel magasabbra kértem, vagy a vízszintes csatornaindítás helyett függőlegest kértem, akkor nem vitatkozott rajta, hanem úgy csinálta. Ritkán vagyok elégedett bármivel is - ez nyilván személyiség kérdése is -, de a mai nap úgy volt jó, ahogy volt: nem hiszem, hogy lehetett volna jobban csinálni. Köszönet!
Ajánlatkérő
Nagyon ügyesen dolgoztak, rendkívül jó áron. Mindenkinek ajánlom, én biztos, hogy a jövőben is csak őt fogom hívni majd!
Tamás
Gyors felmérés, árajánlat és pontos munkakezdés. A munkát illetően azonban vannak kifogásaim, illetve nem minden a megbeszélés szerint történt, elsősorban ami az utómunkálatokat illeti. Volt, amit végül mással kellett megcsináltatnom. Nem vagyok teljesen elégedett, összességében kissé messze van az általam támasztott elvárásoktól.
Varga Zsombor
Több munkát is végzett nálunk (főzőlap bekötés, új vezeték behúzás, villanyóra bővítés). Minden munkát precízen, rendesen végzett el. Mindenről szakszerű tájékoztatását adott. Mindig a megbeszélt időre érkeztek pontosan, és annyit kért a munkáért, amennyiben előre megállapodtunk. Ezekről számlát is adott. Csak ajánlani tudom!
István
Családi ház tetőtér,garázs,pince komplett vezetékezés,új mérőhely kialakítása,szükséges ügyintézés volt az igény. A megbeszélt időben érkeztek felmérni,extra gyors árajánlat,korrekt árral!!! Minden alkalommal pontos munkakezdés,a menet közben felmerült igények profi kezelése!Értik a dolgukat,gyorsak,a tervezettnél korábbi befejezés.
Richie
A felmérés hamar megtörtént, szerencsére sikerült a kivitelezést is viszonylag hamar elvégezni. Az Elmű ügyintézést is elvégezte, így jelentős időt takarított meg nekem
Ajánlatkérő
Elképesztően precíz és tisztelettudó. Maximálisan elégedett voltam munkájával. Nagy odafigyeléssel végzi munkáját, a helyszínen pedig rendet hagy. A legnagyobb hálám pedig ahhoz kapcsolódik, hogy Ő maga beszélt le egy szükségtelenül drága és macerás elektromos felújításról. Helyette egy sokkal kedvezőbb és mégis azonosan megfelelő megoldást javasolt, amely azóti is remekül funkcionál, ezúton is köszönjük! Mindenkinek abszolút ajánlani tudom!
Peti
Pontos érkezés, gyors és precíz munka.
Ajánlatkérő
Egy igazi szolgáltató. Törekszik a 100%ra. És sikerül is neki! Munkája tökéletes. Ügyfél orientált. Pontos. Tiszta munka.
Manuéla
Gyors, és rugalmas! Nem tapasztaltam hátrányt.
Gabor
Gyors, szakszerű
Márti
Gyors, precíz munkát végzett. A megbeszélt időpontban érkezett, nem késett.
Melinda
Marcell szakszerűen és gyorsan dolgozott, kifogásolhatatlan volt a munkája, nagyon elégedett vagyok. A várható összegről előre tájékoztatott, az ár kedvező volt, kérdés nélkül megkaptam a számlát is. Emellett rokonszenves, úgyhogy összességében bártan ajánlom bárkinek!
Ajánlatkérő
barátságos, precíz
Bálint
gyors, korrekt, jó áron dolgozik, udvarias
Ajánlatkérő
Már leírtam.
Gábor
Marcell,kommunikatív korrekt szakember!Minden a megbeszéltek szerint zajlott,profi munkát végeztek.Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek a figyelmébe.Nem is kérdés,hogy a jövőben,ha elektromos probléma merül fel,akkor Marcell szaktudását fogom igénybe venni!
Bodzás Ferenc
Tegnapi napon voltak nálam a felújításomhoz tartozó elektromos munkák elvégzése véget. A munkájukkal kimagaslóan meg vagyok elégedve. A felmérést hajlandóak voltak reggel 7-kor elkezdeni, hogy ne kelljen kivennem amiatt szabadságot és még az nap délelőtt meg is kaptam a részletes ajánlatot. Továbbá a munkát teljes precizitással végezték el és felhívták a figyelem arra is, hogy a jövőbeli bővítések előtt mikre lesz szükségem. Itt megjegyezném, hogy biztos őket fogom hívni. Mert emberileg is csak ajánlani tudom őket.
Tibor
Gyors munkafelvétel korrekt hozzáállás
Viszti György
Megbízható, pontos és precíz. A megbeszélt javítások mellett felmerült pár hiba is, amit azonnal és profin javítottak.Köszönjük a munkájukat. Hálásak vagyunk!
Ajánlatkérő
Nekem csak lámpatesteket kellett lecserélni, ennek ellenére a megbeszélt időben pontosan érkeztek. Gyorsan és szakszerűen dolgoztak. Csak ajánlani tudom őket.
Dr.Lajos Zoltán
Tudta mit csinál. 😁
Somlai Laszlo
pontos érkezés, tiszta munkavégzés, maximalizmus
Somlai Laszlo
Pontos érkezés, precíz munka. Még az előző "szerelő" hibáit is javították! Köszönöm, bátran ajánlom.
Bence
Marcell és kollégája jó szakember módjára, gyorsan, pontosan és igényesen oldották meg lakásunk elektromos problémáit. Semmi kivetnivalót nem találok a szolgáltatásukban, végre nem kell órákat töltenem egy jó szakember keresésével, mostantól bármilyen szakmába vágó problémám lesz, csak őt fogom hívni, elégedettebb nem is lehetnék!
Asztalos Dávid
Nagyon gyorsan kaptam visszaélést, és hamar sikerült időpontot is egyeztetni. A munkát gyorsan és szépen megoldotta társaival. Teljesen elégedett vagyok. Jó szívvel ajánlom!
Törölt ajánlatkérő
Nagyon elégedett voltam, a megkeresés után azonnal visszahívtak, emailben küldték az árajánlatot és 2 napon belül ki is jöttek megcsinálni a munkát. Fiatal csapat, udvariasak, gyorsan dolgoznak és szépen ki is takarítottak, miután befejezték a munkát. A munkáról számlát is kaptam. Máskor is biztosan őket fogom hívni, mindenkinek ajánlom Tóth Marcellt és csapatát. Köszönöm a munkájukat!
Bodnár Csilla
Nagyon pontos és precíz szakember! Tökéletesen megcsinálta amit megbeszéltünk, probléma felmerülésekor javaslatot is tett, teljes mértékben meg vagyunk elégedve a munkájával. Máskor is hívjuk és csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
Lajkó Péter
Korrekt, megbízható, pontos. 4en dolgoznak együtt, mindannyian udvariasak, szakmailag felkészültek. Kérés nélkül cipővédőt húztak a lakásba lépés előtt. Saját hibámból rosszul bekötött sütőt másnap extra díjazás nélkül korrigálták. Mindenképpen ajánlom őket!
Tar Péter Pál
Nagyon rövid határidővel , nagyon pontosan, precízen végezte a munkáját! Csak ajánlani tudom!
Regi Tamas
Marci pontosan érkezett, korrekt módon elvégezte a feladatot és nem vágott át. Még angol nyelven is kommunikált az ügyféllel! Köszi
Kovács János
Kedves, szimpatikus ember. Kedvező áron, hatékonyan megoldotta a problémánkat, csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Dr Bánki László Többféle elektromos probléma elhárítására hívtam Tóth Marcellt, aki rövid határidővel/1nap/ elvállalta a munkát. Pontosan /sőt előbb!/ másodmagával érkezett. A problémák megismerése után elmagyarázta javítás folyamatát, és komoly szakmai igénnyel , kedves , és gyors munkával elhárította az összes hibát. Rendet tett a munka után, és kiváló modorban megköszönte, hogy őket hívtam. Manapság kincsnek nevezném az ilyen szakembereket, bár lenne belőlük több.Nagyon hálás vagyok, és a jó barátoknak, és a jó szakértői javítást keresőknek teljes szívből ajánlom őket.
Kósa Zoltán
Időben érkeztek, a munkát jól elvégezték gyorsan, pontosan. Nagyon elégedett vagyok velük.
Ajánlatkérő
Gyors,korrekt,pontos,megbízható.Maximálisan elégedett vagyok,szép,igényes,tiszta munka korrekt áron.A szerelés időpontjait illetően maximálisan rugalmas. A jövőben ajánlani fogom mindenkinek, aki megbízható villanyszerelőt keres!+++
Vali Petró
Pontosak, gyorsak, udvariasak, korrekt áron dolgoznak, jó szakemberek. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket.
Bocskai Gabor
Kissebb villamossági karbantartást végzett a lakásban! Maximálisan elégedett vagyok az elvégzett munkával. Ha máskor is prooblémám lesz akkor is Őt hívom! Korrekt, pontos precíz!
Hankó György
Korrekt, pontos preciz munka, csak ajanlani tudom!
Ajánlatkérő
Időben érkezett, a munkát szakszerűen elvégezte. Érkezéskor a cipőjét kérés nélkül egyből levette, a munka befejezése után feltakarított. Ár a megbeszéltek szerint. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ajánlatkérő
Megbízás: teljes villamos hálózat cseréje. A felmérés során hasznos tanácsokat adott. A munkát a megbeszélt határidőn belül elkezdte és be is fejezte. A végösszeg megegyezett az ajánlatban megadottal. A munka minőségével meg voltam elégedve.
Burai Erzsébet
Gyorsan,pontosan érkeztek. A hibát hamar elhárították. Csepelen a legjobb!
Kende Péter
Pontosan érkeztek, minden feladatot tökéletesen megoldottak, maguk után feltakarítottak, korrekt árat kértek - mindezt kedvesen és udvariasan. Mindenkinek ajánlom őket.
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt. Elégedett voltam.
Süni Körte Réka
Nagyon elégedett vagyok Tóth Marcellel és kollégájával. Hibaelhárítás miatt hívtam fel, és két napon belül el is tudta vállalni a munkát. Nagyszerű munkát végeztek, és teljesen korrektek voltak. Ha legközelebb bármilyen villamossági munka lenne a lakásban, csak őket hívom, és őket ajánlom minden ismerősömnek.
Fenyvesi Nikolett
Marcell a múlt héten fejezte be panel lakásom elektromos hálózatának teljes korszerűsítését. Maximáisan elégedett vagyok az elvégzett munkával, a jövőben is Őt fogom keresni villanyszerelési munkákhoz , pontosan érkezett, tartotta magát az igért határdidőhöz és a végszámla pontosan megegyezett az előzetes árajánlattal. Fenyvesi Nikolett
Kondor Zoltán
Maximálisan elégedett vagyok, Köszönöm az elvégzett munkát!
Deák János
Maximálisan elégedett vagyok a szakember munkájával, pontos, precíz. Mindenképpen 5*!
Ajánlatkérő
Tóth Marcell pontosan érkezett, nagyon profin dolgozott, számlát adott. Nagyon meg vagyok elégedve a munkájával. Amennyiben további villanyszerelési munkák lesznek szükségesek a lakásban, őt hívom.
Ajánlatkérő
Nagyon meg voltunk elégedve. Ügyes szakember. 6 csillag
Szilvia
Nagyon meg voltunk elégedve.
Lendvai Tamás
Nagyon elégedett vagyok, köszönöm szépen a segítséget.
Ajánlatkérő
Nagyon ügyes szakemberek. Elégedett vagyok.
Ajánlatkérő
Korrekt,megbízható,jó szakember.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Villanyszerelő 136 megbízás Fakitermelő 1 megbízás Ipari alpinista, ipari búvár 0 megbízás