Fogadok munkát
Tóth Gábor
Tóth Gábor

Tetőfedő · Bádogos · Ács

5
Megbízás

15 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - V. kerület és 100 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 27501

Tóth Gábor

Tetőfedő · Bádogos · Ács

Tetőfedés cserepeslemezel 11.500Ft/m2 Hívjon most és kérjen ingyenes felmérést.Hívjon minket a hét bármely napján akár hétvégén ! ☔️💦🏠 Tetőfedés, tetőjavítás, tetőszerkezetek felújítása, sürgős tetőbeázás megszüntetése azonnal, akár országosan is. 👉 Ácsszerkezet készítés 👉 Bádogozás, bádogos munkák elvégzése 👉 Cserépfedés 👉 Ereszcsatorna készítése, javítása és tisztítása 👉 Tetőszerkezetek szigetelése 👉 Tetőfedés 🏠 Legyen szó palatetőről, cseréptetőről, zsindelyről vagy trapéztető felújításról, csapatunk készséggel áll rendelkezésére! Hívjon minket most vagy Küldjön üzenetet! Az áraink tájékoztató jelegüek pontos informácioért kérem hivjon telefonon.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Zoli
Erőssége hogy kell hülyére venni a hozzá nem értőt,hazudni, és hanyagul dolgozni.
Szaki válasza:
Üdvözlöm semmit sem csinaltunk csak amit kért es telefon beszélgetésünkre hivatkozva mas volt a munka sajnalom mert on kérte a munkalatot elore meg volt beszelve
Zoli
Hanyag,nem pontos munka, esetenként Kokler megoldás
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

tudtok valamit arról, hogy 2024-ben lesz-e tetőcsere pályázat? vagytok itt a joszaki.hu-n olyan szakik, akik szoktatok ilyen pályázati projekteket lebonyolítani? jó lenne készülni rá, ha lehet tudni, mikor lesz ilyen az idén.

Az én válaszom:

„Üdvözlöm mi tudunk segíteni mindent ”

0

2024. 02. 01.

Régi palatető van a házon, itt-ott törött, hiányos, koszos, repedt, kopott. Érdemes a palát még javítani és toldozni-foltozni? Foglalkozik itt valaki ilyesmivel még, vagy már teljesen elavult technológiának számít, és legjobb, ha megszabadulunk tőle?

Az én válaszom:

„Hivjon bizzalomal 06300716301 ”

0

2024. 01. 23.

Hogy tudom nagy vonalakban jól megsaccolni, hogy hány négyzetméter a tetőm? Nem akarok mindent méricskélni, ha nem muszáj. Van valami egyszerű kalkulációs módszer?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm hívjon bizalommal Köszönöm ”

0

2023. 11. 27.

Sziasztok! Láttam, hogy van a creatonnak előre elkészített kéményszegély terméke. Érdemes ezt megvenni, vagy egy jó bádogos elkészíti a kéményszegélyt enélkül is?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm, szerintem egy bádogos megoldja a helyszínen egybe, mert az két részből van, az oldalon összenyomóst nem ajánlanám ”

0

2023. 11. 07.

Szakmáim

Tetőfedő 3 megbízás Bádogos 2 megbízás Ács 0 megbízás