FOGADOK MUNKÁT
Szűcs Gábor
Szűcs Gábor
78
Megbízás

11 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - VIII. kerület és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 44618

Minősített jószaki

Rólam

Megbizhatóan, korrekt árakon csak minőségi anyagokkal dolgozom. Fűtés rendszerek korszerüsitését, javitását, teljeskörü ügyintézéssel, számlával, garanciával vállalom. Ingyenes felméréssel, tanácsadással, gyors munkakezdéssel. Készülék csere esetén saját megbizható kéményszerelő csapattal dolgozom. Kivitelezés általában egy munkanapot vesz igénybe, egyes készülék tipusok azonnali garanciális beüzemelése is megtörténhet. (Ariston, Bosch, Ferroli, Immergas, Viessmann, Weishaupt) illetve más egyéb készülékek beüzemelésének lebonyolitása. A fenti márkáknak szerződött szervízpartnere vagyok, így azoknak garanciális javitását, karbantartását, illetve hőszivattyúk, hybridek karbantartását, szervizelését, telepitését tudom vállalni. Ipari hőkamerával történő szivárgás keresés, hiba feltárás, javitás. Budapest egész területén, és Budapest-Tiszafüred vonzáskörzetében vállalom a gázkészülékek cseréjét, karbantartását, tipustól függően javitását, klímák javitását, cseréjét. Vállalkozásom számla képes, így bármilyen szerződéssel járó muna végzését, kivitelezését tudom vállalni. Magánszemélyeknek áfa mentes, cégeknek áfás számlát adok.
Mutass többet

Áraim

Klima karbantartás

18 000 Ft / darab
Időszakos klima karbantartás

Fűtési rendszer karbantartás, tisztitás

105 000 Ft / alkalom
Fűtési rendszerek karbantartása, kissebb-nagyobb átalakitása, biztonsági szerelvények cseréje, beépitése (tágulási tartály, biztonsági szelep, szűrő, iszapleválasztó stb). Kompresszoros, vegyszeres rendszer mosás a radiátorok leszerelése nélkül.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Mari
Minden tetszett amit csinalt, ugyessen megjavitotta, gentleman modorjat, kedvesseget es ahogygyorsan elvegezte.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést.
Ajánlatkérő
Gyors, korrekt tájékoztatás, felkészültség, azonnali kiszállással, hétvégi felár nélkül megjavította a cirkót.
Szaki válasza:
Köszönöm. Az ötödik csillag csak akkor járt volna ha ingyen csinálom?😉
Attila
A fűtésrendszerünkre minden szerelő azt mondta, hogy elég furán lett megépítve, de ő átlátta, megoldotta a hibáit. A vezérlésben amit az előző szerelő elrontott megcsinálta. Minden felszerelés volt nála, nem tőlem kért vödröt, rongyot, multimétert, vezetéket, hanem felkészülten érkezett. A napkollektor programozásához nem értett és ezt elmondta, nem állt neki próbálkozni és ígérgetni.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést, és a korrekt leirást.
Orka Zsolt
Gábor gáz központi-fűtést telepített nálunk. Kissé elhúzódott, több részletben oldotta meg. A munka pontos, az ár közepes, a fűtés működik szépen. Ajánljuk.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést, de egy pici helyreigazitást kérnék az értékelésben. A munka nem én miattam húzódott el, hanem a lakásfelújitás körülményei miatt. (Igy ahogy leirtad picit engem írtál le...) kérlek ezt még írd hozzá. Köszönöm.
Ajánlatkérő
Jószakin találtam a szakembert. Nagyon megvoltunk elégedve a munkájával, kivételesen szorgalmas, precíz és korrekt szakember. Reggeltől estig dolgozott megállás nélkül. Az előzetes árajánlattól nem tért el a munka során, minden árral tisztában voltunk. A gázkazáncserét egy pénteki napon csinálta nálunk, estére derült ki, hogy az egyik lukas radiátor miatt a radiátor csere is lesz, végül erre a munkára is megbíztuk. Másnap reggel beszéltünk vele telefonon, ekkor már beszerezte a radiátorokat és hétfőn meg is volt a csere. Csak pozitívat tudok mondani a munkájáról, mi hívni fogjuk őt a jövőben is. Köszönjük Gábor!
Szaki válasza:
Köszönöm én is a megbízást, és az értékelést!
Kriszti
Alapos, precíz, elmagyarázott mindent. Nyugodt szívvel ajánlom.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékrlést.
Andrea
Az értékelés nem a munkának szól, mert nem tudta vállalni a távolság miatt, de 2 napon belül megkeresett egy szakember kollégája, aki nagyon gyorsan megoldotta az ügyet, mindkettőjükkel elégedett voltam. Simán lezárhatta volna egy nem tudom vállani visszajelzéssel.
Szaki válasza:
Elnézését kérem hogy segitettem, és korrekt módon megoldottuk a problémáját.... Üdv.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt, idoben erkezett, tajekoztatott minden fontos inforol, kipucolta a kazant, a vegen meg egy belteri egyseg cseret is megoldott gyorsan, igy nagyon elegedettek vagyunk, jovore is Gabort fogjuk hivni karbantartasra!
Szaki válasza:
Köszönöm.
Ajánlatkérő
Gyors, megbízható, korrekt árakkal dolgozó szakember. Mindent megmutatott, mindegyik kérdésemet alaposan megválaszolta. Maximálisan tudom őt ajánlani!
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést.
Mihály
Hamar kijött, felmérte a munkát. A megbeszélt időpontban jött és profin végezte a munkáját.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Ajánlatkérő
Pontos, korrekt, segítőkész
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést.
András
Gyors határidő, korrekt árképzés, tisztességes kommunikáció, költséghatékony anyagfelhasználás. Korábbi tapasztalatokhoz képest minden tekintetben kimagasló, értékes szakember.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést.
Ajánlatkérő
Nagyszerű felszerelései vannak,remek csapatszelemmel.negatívum talán az idő egyeztetés,minden jó szakinál nehéz időpontot egyeztetni,ebben az esetben minden gördülékenyen ment. 5 csillag neki.
Ajánlatkérő
Szavahihető, megbízható és korrekt. A megbeszélt munkát gyorsan, szakszerűen és ami nagyon fontos a legjobb minőségben csinálta meg. Bárkinek ajánlani merem akinek ilyen Szakira van szüksége, sőt tavasszal szintén Őt szeretnénk egy újabb munkához.
Szaki válasza:
Köszönöm szèpen. Várom.
Ajánlatkérő
Kitartóan küzdött a hiba elhárításán :)
Szaki válasza:
Köszi az értékelést. Remélem sikerült megoldani.... de ha azt nem, akkor mást igen.
Meg
Azonnali hibafelismerés és ja írás,udvarias,és csak az elvégzése munkáért kéri el a pénzt.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést.
Ajánlatkérő
Korrekten és gyorsan sikerült mindent megoldani, hasznos javaslatokat is kaptunk a rendszer átnézése után, mindennel abszolút meg voltunk elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Kriszti
Alapos,kitartó,jól felkészült. Teljes mértékben meg voltunk elégedve a munkájával és még jót is beszélgettünk. Igaz, rögtön nem tudta megoldani a panelcserét alkatrész hiányában, de már másnap jelentkezett az új alkatrésszel és megoldotta a fűtés problémáját. Csak ajánlani tudom. :)
Szaki válasza:
Köszönöm!
Földházi Árpád
Ő a tökéletes Szaki! Gyors, pontos, precíz, segítőkész, maximálisan alkalmazkodik az igényekhez és felkészült, számla és rugalmas fizetési lehetőségek (bankkártya, utalás). A rengeteg csalódás okozta sebek, az ezek által kialakult előítéletek után, egy hihetetlenül kellemes meglepetés volt számomra Gábor.
Szaki válasza:
Köszi az értékelést! Üdv. Sz. G
János
A kapcsolatfelvételtől számítva 5 napon belül készen volt a munka. Ebben benne volt a helyszíni felmérés, egy korrekt árajánlat (számlával!) és az anyagbeszerzés is. Az elvégzett munkával (nyomáskiegyenlítő tartályok cseréje, nyomásszabályozó cseréje, csöpögések megszüntetése, kazántisztítás) maximálisan elégedett vagyok. Szimpatikus és jó szakember, csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést. Ha a teljes korszerüsités mellett döntesz, hívjál. Sz.G
Franciska
Évek óta legjobb 'szaki' élményem, időt nem sajnálva keresgélte velem a számomra legmegfelelőbb kazánt, mindent intézett, amit kellett, rugalmas volt, hamar kaptam időpontot egy sürgős kazáncserére, nem utolsó sorban udvarias, kellemes ember.
Szaki válasza:
Kedves Franciska. Köszönöm az értékelést.
Ajánlatkérő
Gábor gyorsan reagált, mindent meg tudtunk beszélni telefonon és még aznap meg is nézte a helyzetet. Megfelelő szakértelem, kedvesség, jó hozzáállás. Több korábbi sikertelen próbálkozás után ő gyorsan mindent megcsinált amire korábban azt mondták hogy nem lehet nálunk megoldani és még további karbantartási munkákat és ellenőrzéseket is elvégzett. Nagyon jó munkakapcsolat, tényleg csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést.
Ignácz Lilla
Gyorsan jött, mindig elérhető telefonon, intelligens, átlátta és elmagyarázta logikusan a fűtési rendszerünket és a hibákat. Az adatlapján szereplő árakkal számolt.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést. Számithat rám bármikor.
Anita
Korrekt szakember. Rövid időn belül kijött, beszerezte az alkatrészeket is és orvosolta a problémát. Transzparensen kommunikált a költségekről, legközelebb is biztosan őt fogom keresni.
Szaki válasza:
Köszömöm az értékelést.
Balazs Hathazi
Jó fej volt , de nem tudta megoldani a problémát
Szaki válasza:
Igen. Alkatrész cseréje nélkül elég nehéz lett volna. Nem kérték.......
Annamária
Rendkívül kitartó
Vivien
Remekul elvegezett munka volt!
Ajánlatkérő
Gyorsan reagált, vasárnap (!) meg is oldotta a problémát. Jó szakember, plusz nagyon segítôkész.
Zsofia Nagy
Pontos, kedves, barátságos, segítőkész, és ami a legfontosabb, érti a dolgát.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést.
Ajánlatkérő
Gábor még a felkeresésem napján kijött, hogy felmérje a fűtésszerelési munkát. Előtte már 3 szerelő hagyott ott a problémámmal és fizettetett ki velem feleslegesen munkadíjakat, de ő addig kereste a megoldást, míg meg nem oldotta. Másnap újra kijött és beszerelte az előző napon megbeszélt alkatrészeket. Nagyon türelmesen elmagyarázott mindent, pontos és precíz. A telefonon is mindig elérhető. Biztos, hogy a jövőben is mindig őt fogom kihívni, másoknak is nagyon ajánlom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Vadász Ferenc
Szakszerű, pontos , körültekintő hozzáállás, alapos munkavégzés.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Rita
Fantasztikusan gyorsan segített a probléma megoldásában és profi munkát végzett. Maximálisan elégedettek voltunk vele, lelkiismeretes, barátságos és látszik, hogy érti a dolgát! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! :)
Szaki válasza:
Köszönöm.
Andi
Jó tapasztalatom volt, gondolta mi lehet a hiba és gyorsan el is hárította.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Sándor Gábor
Jól dolgozott, kedves volt és hamar kijött.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Andi
Gyorsan ideért, 3 perc alarr felfedezte a problémát és 5 perc alatt végzett. Udvarias volt és értette a dolgát!
Szaki válasza:
Köszönöm.
Zimmer Márton
Pontosan érkezett. Szakszerűen, szépen dolgozott. Korrektül tájékoztatott.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Gergő
Gyors, alapos munkavégzés.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Zoltán
Korrket, alapos, rugalmas, hozzáértő
Szaki válasza:
Köszönöm.
Robi
Tökéletes végrehajtás jellemzi, szinte olyan volt, mint egy sebész főorvos, szisztematikusan darabokra szedve vizsgálta a kazánt, feltárva a hiba kiváltó okát, közben mindent - érthetően - elmagyarázott, nem volt rest a mellékes dolgokat is kijavítani, amelyek nem kapcsolódtak szorosan a problémához. Sorolhatnám a pozitív jelzőket, de a lényeg, hogy ért és van érzéke hozzá, ajánlom és köszönöm itt is. Ja, és prímán el is lehet vele beszélgetni, bármiről.
Szaki válasza:
Köszönöm a dicsérő szavakat, de a sebész főorvos kicsit túlzás. Inkább műszerész..... De köszönöm.
József
Jó szakember, többfajta munkavégzésre alkalmas.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelését.
Tibor
Tökéletesen megoldotta a problémát.
Ajánlatkérő
gyorsan megoldotta a problémát, amit eddig 2 év alatt senkinek nem sikerült
Szaki válasza:
Köszönöm.
Tibor
Jó szakember.
Szaki válasza:
Köszönöm. Igyekszem.
Ajánlatkérő
Nagyon érti amit csinál.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Szborda
Jol dolgozott, megkerte a penzt, de ezzel nincs baj ha jo a munka
Szaki válasza:
Köszi.
Törölt felhasználó
Két szóval tudom jellemezni : nagyon profi
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Miló
Jó végezte a dolgát.
Titusz
Időben érkezett, megbeszélteknek megfelelően pontosan elvégezte a munkát. A felmerült problémákat gyorsan megoldotta.
Ajánlatkérő
Precíz munkavégzés, érdemi magyarázat az elvégzett munka jellegéről.
Ajánlatkérő
Gyors, precíz
Ajánlatkérő
Jó szakember, nem a lehúzásra megy.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Gázkészülék javítás 33 megbízás Fűtésszerelés 30 megbízás Klímaszerelés 12 megbízás Gázvezeték szerelő 3 megbízás