Fogadok munkát
Szilágyi Sándor
Szilágyi Sándor

Kőműves · Épületbontás

56
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - VIII. kerület és 100 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 78958

Szilágyi Sándor

Kőműves · Épületbontás

Szilágyi Sándor vagyok 5 fös összeszokott csapatommal kömüves munkákat vállalunk. _estricbetonozás _falazás _betonozás _alap kiszedès _lakás belső bontása átalakítása Teljes felújítása _terep rendezès _Szegèykö lerakása _ tèrkörakása. Több mint 15 èv tapasztalat _belsö udvarok takarítása Kèrem. Keressenek bizalommal vagy telefonon vagy emailben.
Mutass többet

Áraim

Betonozás

5 000 Ft / ㎡
Tèrbeton 3500ft nm aljzat beton 4500ftnm kèt oldali zsaluzat 2500fm vakolás 2500nm tèrkö lerakása besöpörve 4000ftnm Falazás 38 fal 5500 30 fal 5000 nm válaszfal 10 3500nm ytong fal 2800nm zsalukö vasalva betonozva 8500 nm koszorú kèszitèse 2oldali zsaluval bevasalva betonozásal 8000fm Aszfaltozás 5centibe 5500nm hengerelt öntött aszfalt 6000 nm _ --sávalap beöntèse mikszerbetonal 6000ft köbmétere vas szerelès 150ft kilója

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Pappné Lőrincz Klaudia
Sándor és csapata a megbeszélt időben, pontosan érkeztek a helyszínre. A munka megkezdése előtt átbeszéltük a munkafolyamatot és a munkamenet közben is többször konzultáltunk. Jószándékú, segítő tanácsokkal látott el, maximálisan tiszteletben tartva a megrendelői lehetőségeket. A csapat szorgalmasan, pontosan, precízen dolgozott; a munkafolyamat rövid szüneteiben jó hangulatú beszélgetés is kerekedett közöttünk. Kedves, tisztelettudó, precíz csapat!
KissPéter
A megbeszélt időben mindig jött. Rugalmasan állt a változó elvárásokhoz (bontási lomtalanítási munkával kezdtük, kerítésépítés, föld töltés, hegesztési munka, rámpaépítés lett belőle). Törekedett a megoldásra egy felmerülő akadály esetén. Segített a beszerzésben / szállítmányozásban (esete 7-kor még az OBI-t járta mert én nem tudtam elmenni). Összeszokott brigáddal jött. Voltak kisebb félreértések az árat tekintve de végül mindig sikerült megegyezni.
Ajánlatkérő
Sándor és csapata a megbeszélt időpontra megjelent és a feladatok elvégzéséig folyamatosan az építkezésünkön dolgozott. A megbeszélt támfalépítésen túl szükségessé vált egy teraszbeton feltörés és újrabetonozás, amit szintén elvállaltak és gyorsan elvégeztek. A támfalakat és a lépcsőket precízen és határidőre építették meg. Sándort és csapatát mindenkinek ajánlani tudom.
Bogi
Gyors kiszállás, korrekt ár, gyors munka. A legjobb megoldásokat keresi, és meg is találja. Szorgalmas emberekkel dolgozik, ezért a vártnál hamarabb kész lett a munka.
Ajánlatkérő
Sándort és csapatát a családi házunk betonkerítésének felújításával/újjáépítésével bíztam meg. Gyorsan és rugalmasan sikerült megállapodni, pontosan jöttek és elvégezték a rájuk bízott feladatot. Mindenben az valósult meg amiben megegyeztünk és aminek külön örültem, hogy folyamatos ellenőrzés nélkül is önállóan, szép munkát végeztek. Köszönjük a munkát és reméljük, hogy hamarosan ismét együtt dolgozhatunk!
Ajánlatkérő
Sándor eljött felmérni a terepet és elvállalta a munkát. Megyegyeztünk egy vállalási összegben. A megbeszélt nap előtt értesített, hogy nem tud jönni dolgozni, egy barátja jön helyette, akivel kijönnek terepszemlére. Végül a megbeszélt időpontban megint más jött, nem az említett barát, akit Sándor ígért, hanem az “öcsikéje”, Béla és egy szakember. Sándor ígérte, hogy Béla annyira megbízható, mintha ő lenne ott. Sebaj. Másnap jöttek is megbeszéltek szerint. Reggel közösen beszereztük az anyagot, majd egy napot burkoltak nálunk, a munka rendben volt. A nap végén azonban a két úr a napi munka kifizetését kérte (fejenként 47k forint, négyzetméter árban elszámolva) és Béla jelezte, hogy nem éri meg nekik itt dolgozni, másnap nem jönnek. Később telefonon értesítettek, hogy 1.5x áron elvállalnák a feladatot. Megköszöntük a lehetőséget és békében elváltunk. Nem ebben egyeztünk meg.
Szaki válasza:
Bocsánatot kérek de mi nem egyesztünk meg az árban csak egy árajánlatot küldtem de az nem jelent semmit hogy èn elis vállalom a munkát amúgyis telefonáltam előtte önöknek hogy nem fogom tudni elválni a munkát.mert dolgoztam másik hejen abban meg nemèrzem magam hibásnak felhívtak téged hogy segítek neked hogy egy másik vállalkozó csinálja meg neked a munkát bele egyesztèl bemutattam neked kimentünk aszt mondtad hogy köszönöm szépen hogy segítek .te jóval később hívtál a munka ügyben hogy még kaptam a munkát de èn már dolgoztam hogy hagyjam cserben asztal megrendelőt akivel már előtted meg írtam a szerződést èn nem tehetek róla hogy te nem tudtál megegyezni a másik vállalkozóval. Soha nem volt rám panasz az elmúlt 15 èvben de te gondolsz egyet ès ki írsz a joszakira azért mert nincs aki megcsinálja a munkát ès pont engem néztél ki magadnak elszegyelhetnèd magad.
Ajánlatkérő
Társasházunk körüli kőműves munkákkal kerestük meg Sándort. Maximálisan meg vagyunk elégedve vele és a csapatával, mert gyorsan és eredményesen dolgoztak, nem lazsáltak, odafigyeltek a környezetre, lakóközösségre. Árban is teljesen korrekt volt. Megbízható, jó szakember akit csak ajánlani tudok!
Tamás
Sándor és csapata rövid határidővel (néhány napon belül) elvállalták a munkát és a megbeszélt határidőre végeztek is. Az ár is korrekt volt az elvégzendő munkákért (vakolás több helyiségben, betonozás, falazás). Sándor segített az anyagbeszerzésben is, számlát hozott róla. Ha valaki megbízható kőművest keres akkor bárkinek tudom őket jó szívvel ajánlani!
Attila
Sándorék a megbeszélt időben a megbeszélt fővel jelentek meg a helyszínen. Rendesen dolgoztak, a felmerülő problémákat mindig átbeszéltük. Ha anyagot kellett beszerezni törekedett arra, hogy az költséghatékony legyen, ugyan ezt tette a megoldásaiban is. A munka nagyságát nem mérték fel tökéletesen, nehezebb volt a helyzet mint számították, de ebből nem volt vita az elszámolásnál, korrekt módon a korábban megbeszéltek szerint számoltunk el.
Ajánlatkérő
Korrekt csapat, a megbeszélt munkát jól elvégeztek, aránylag tisztán hagyták itt a helyet.
Ajánlatkérő
Hozzáértő, gyors, készséges, jó problémamegoldó. Maximalista, ami többnyire pozitív hatással van a munka minőségére és sebességére, de okozhat problémákat is, ha a rendelkezésre álló anyag, a munka jellege, vagy az időjárás tétlen várakozást követelne. (pl. száradási és kötési idők) A kommunikáció jó, mindig felhívja a figyelmet a munka minőségi kockázataira, és javaslatai vannak. Amiért felelősséget vállal, azt teljesíti. A végeredmény megfelelő, a munkavégzés gyors, a területet rendezetten, tisztán adja át.
Ajánlatkérő
Sanyiékat bontási munkákkal bíztuk meg: tető, födém, válaszfalak. Korrekt áron, rövid határidővel megcsinálták, amiben megegyeztünk, maguk után korrekt, rendezett területet hagytak. Összeszokott, jó csapat! Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket!
Orsi
Gyorsan végeztek jó munkát, lelkiismeretes és megbízható szakemberekkel dolgozik
Zsolt
Lelkismeretes, pontos és segítőkész csapat. A feladatot remekül megoldották!
Ajánlatkérő
Megbízható, segítőkész szakember .
Laci
Korrektek, gyorsan és szépen dolgoztak a megbeszélt időpotban, szép lépcsőt és teraszt csináltak, elégedett vagyok a munkájukkal maximálisan.
Gábor
A felújítás során minden nap pontosan érkezett, folyamatosan segített az egyes munkafázisok minél hatékonyabb kivitelezésében tanácsaival. Segédei is rendezetten érkeztek munkába panasz nem volt rájuk. A társasház rendjét maradéktalanul betartotta. A keletkezett sittet elszállította és feltakarított maga után. Nagyon szépen dolgozott, igyekezett költséghatékonyan megoldani mindent (pl: padló kiegyenlítés, burkolási kivitel, stb..). Nagyon megbízható szakember, minőségi munkát adott ki a kezéből: gyönyörű lett a burkolás, falak vakolata és festése, lépcsők kialakítása, álmennyezet, stb.. Csak ajánlani tudom! Én biztosan hozzá fordulok a következő lakásfelújítás során.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen gáborom
Ajánlatkérő
gyorsaság
Portal Felhasznalo
Sándor igen rugalmas volt az árazásban, meg tudtunk állapodni egy teljesen realis árban. A munka egy relative kisebb volumenű feladat volt, amire még nehezebb volt találni valakit, aki elvállalja. Nagyon hamar belekezdett a munkába, és a tervezettnél gyorsabban be is fejezték. A nap során egyszer volt egy gyors ebédszünet, egyébként nem volt megállás. A munka során voltak ötleteik, hogyan lehet kérdéses részeket megoldani, amiket alkalmaztunk is. Végig vigyáztak a környezetre, végig tiszta és rendezett volt a munkaterület, befejezés után rendesen feltakarítottak. Szóval minden rendben volt, ajánlom őket.
Ajánlatkérő
Sándor és csapata pontos, gyors és rugalmas. A megbeszélt munkákat rendre elvégezték.
Ajánlatkérő
Megkeresésünkre hamar reagált. Gyors, felelősségteljes felmérés, korrekt cégbizonylatok és árajánlat. Írásos megállapodás és számla nem probléma.Munkaídő és határidők korrekt betartása. Felmerülő problémák pozoitiv kezelése.Összeszokott, kissé harsány csapat. Alkoholmentes munkavégzés.
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett, a munkát elvégezte.
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett, sőt a megbeszélt idő előtt.
Áron
Korrekt, pontos, precíz, rugalmas. Tisztességes, összeszokott csapat. A megbeszélt munkálatokat megfelelően, időben elvégezték, rendet hagytak maguk után.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen Áron
Dora Szinkulics
Sándor pontos és megbízható volt a munkálatok során. A kivitelezést precízen, a vállalt határidőre elvégezte. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen Dóra
Noémi
Meg vagyok elégedve vele. Sok mindenhez ért, rugalmas volt a munka időpontjának kiválasztásában és hatékony - hamarabb is lett kész, mint gondoltam. Többször konzultált velem a munka során, ha szükséges volt. Feltakarított és készségesen lehordta a sittet, ahová kértem.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm kedves noèmi
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kőműves 51 megbízás Épületbontás 5 megbízás