Fogadok munkát
Szil Barnabás
Szil Barnabás

Kertész · Öntözéstechnika · Kertépítés

18
Megbízás

28 nappal ezelőtt volt itt.

Szeged és 35 km-es körzetében kiszállok.

Szil Barnabás

Kertész · Öntözéstechnika · Kertépítés

Kedves Leendő Ügyfelem! Nevem Barnabás, több mint 10 éves hazai és külföldi tapasztalattel rendelkezem kertészeti, kertépítési és egyéb karbantartási munkák területén. Angliában saját céget működtetek, ahol is magán és közületi ügyfelek széles rétegét szolgáljuk ki. Eddigi működésünk során több száz ügyfelet szolgáltunk ki sikeresen, ezek közül sokan állandó ügyfeleink lettek. Rengeteg referenciával rendelkezünk a legkülönbözőbb területekről, úgy mint... - kertek gondozása, karban tartása - kertépítés - gyepesítés (gyepszőnyeg, vetés) - gyep ápolása (műtrágyázás, szellőztetés) - sövények nyírása, gondozása - növény beültetés - mulcsozás - díszburkolatok lerakása - betonozás - földmunka - műfű lerakása - automata öntözőrendszerek telepítése - emelt ágyások építése Kérem foduljon hozzánk bizalommal és biztosan nem fogunk csalódást okozni Önnek! Szükség esetén referenciákkal! Ingyenes ajánlatunkért hívjon!
Mutass többet

Értékeléseim

Moon
Örömömre szolgál, hogy csak erősségeket tudok megemlíteni. Nemcsak a munka megkezdése előtt, még a felmérés és az előzetes egyeztetések alatt, de a munkafolyamat során végig korrekt és gyors kapcsolattartás folyt közöttünk. Gyors, hatékony és pontos munkát végeztek, és ami számomra manapság ritkaság, leliismeretesen jártak el az anyagi részek rendezésekor is. Korábban más kertészekkel is egyeztettem, akik személyes felmérés nélkül is dupla árat számoltak volna föl. Már csak ezért is köszönöm a szakértelmet és a korrekt hozzáállást.
Laszlo
Korrekt ajánlat, valamint a munkavégzés 100%-ban ennek megfelelõ. Gyors reakció a megkeresésünkre és flott kapcsolattartás. A munkavégzés idõben is gördülékenyen zajlott, az eredménnyel pedig minden tekintetben elégedettek vagyunk! Bátran ajánljuk mindenkinek, maximálisan megbízható Szakember!
Ajánlatkérő
Felmérés után az ígért határidőre árajánlatot sem adott, nem jelentkezett
Ajánlatkérő
A megrendelt gyeprács időben és precízen elkészült. Az árajánlathoz képest a szállítási költség még csökkent is. Mindennel elégedett voltam.
Csaba
Gyors pontos, precíz.
Betty
Tökéletes, pontos, precíz
Erzsi
Gyorsan, pontosan dolgozott. Azt végezte el, amit kértünk.
Zoltán
Gyorsan, alaposan végzett munka, a végén szépen összetakarítva
Ajánlatkérő
Mwgbízható.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kertész 9 megbízás Öntözéstechnika 4 megbízás Kertépítés 4 megbízás Fakitermelő 1 megbízás Földmunka 0 megbízás Lomtalanítás 0 megbízás