FOGADOK MUNKÁT
Szalai Zsolt e.v
Szalai Zsolt e.v
52
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XI. kerület és 15 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 13568

Minősített jószaki

Rólam

Üdvözlöm! Nagyobb volumenű munkák már csak 2023. áprilistól rendelhetők. Vállalok & rendelhető: -Szobafestés -Mázolás -Tapétázás {Kizárólag Vlies tapéta} -Enyves festék eltávolítás -Falak penészmentesítése -Tapéta eltávolítás -Díszléc -Rozetta -Dryvit hálózás -3D fali panelek -beltéri xps lapok/tapéták -Lépcsőház festés (csak magánszemélynek) -Családi házak belső festése -Lakások mázolása Lakó épületek teljes körű festése,mázolása -Ózongenerátoros fertőtlenítés, penészmentesítés vegyszer nélkül Maximális glettelési magassághatár: 3,4m Maximális festési magassághatár: 4m #2016-óta a jószakin. ©2016-2023 | Szalai Zsolt e.v
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Kornèlia
Megbízható, rugalmas.
Imola
Már az első perctől kezdve igazolta alaposságát, profizmusát, ami a profiljából tükröződött. Rengeteg segítséget nyújtott nekünk az anyagbeszerzésben, és a munkát gyönyörűen elvégezte. Azóta is gyönyörködünk a konyhában és az ajtóban. :) Pontosan megjelent a megbeszélt időtartamban elvégezte a munkát, rendet hagyott maga után, jó tanácsokkal ellátott. Örülök, hogy együtt tudtunk dolgozni, és bátran ajánlom mindenkinek Zsoltot.
Péter
Korrekt, megbízható, rugalmas szakember. Számomra fontos volt, hogy adott határidőig elkészüljön a munka és Zsolt maximálisan alkalmazkodott ehhez, annak ellenére, hogy nagyon sok folyamatban lévő munkája van. Minden egyeztetés gördülékenyen zajlott, a megbeszéltek szerint mindig pontosan érkezett, lehetett rá számítani. Szépen, igényesen dolgozott, majd a munka végeztével össze is takarított. Az elszámolás is teljesen rendben volt, annyi amennyiben előzetesen a szerződésben megállapodtunk. Én mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani Zsoltot, aki szépen dolgozó és megbízható szakembert keres.
Zsolti
Nagyon korrekt, alkalmazkodo, igyekezett segiteni es odafigyelt a munkaja minosegere. Halas vagyok.
Erika
Zsolt nagyon precíz, tisztán dolgozik, határidőt betartja
Péter
Zsolt a részletesen és akkurátusan kitöltött profiljával tűnt ki a többi szakember közül. Szimpatikusnak találtam, hogy már itt az oldalon is egyértelművé vált, szerződést fog kötni velünk (ami így helyes, hisz mindkét felet védi). Az első telefonhívástól kezdve zökkenőmentes volt a szervezés, a felmérés és a szerződéskötés is. Zsolt digitálisan is mindent rögzít, emailen már jött is mindenről a dokumentáció és a számla az előlegről. A munkavégzést miattunk - a megrendelő miatt - el kellett tolni egy héttel. Zsolt rugalmasan állt az utolsó pillanatban való mozgatáshoz is. A festést kiemelkedő precizitással végezte el egy olyan lakásban, ahol a vakolat különös figyelmet és hozzáértést igényel. Az átadás-átvétel pillanatáig a takarítás nagy részét ő maga elvégezte - és tekintve, hogy a folyamat elején precízen körbefóliázott mindent, semmink sem lett festékfoltos. A végső ár esetében nem volt semmi meglepetés, minden a szerződésben foglaltak szerint történt. Jó szívvel ajánlom Zsoltot, ha egy megbízható szakembert keres, aki partneri szemlélettel áll a feladathoz és együtt gondolkodik Önnel annak érdekében, hogy a végeredmény a legjobb legyen.
Paizsné Horváth Teréz
Korrekt, megbízható, szakmájához értő mester. A megbeszélt időpontokra pontosan érkezett, a vállalt határidőt pontosan betartotta, az elvégzett munka az elvárt minőségben készült.Mindenkinek jó szívvel ajánlom.
András
Korrekt
Ivi
Kedves és rugalmas.Profi munka. Szerzõdést írtunk,azt betartja és maga után sem hagy felfordulást,számlát ad.Gyorsan,szépen és precízen dolgozik,igényes szakember,bátran ajánlom bárkinek!
Gábor
Pontos, precíz, megbízható szakember, szép munkát végzett.
Gergo
Korrekt ajánlatot adott és szerződésben rögzített minden elvégzendő feladatot. Pontos költség becslést és elszámolást készített munka és anyagköltség oldalról egyaránt. Pontosan megjelent a megbeszélt időpontokban és a vállalt határidőre elvégezte a munkát. Számlát adott a munkájáról és utalással lehetett rendezni munkadíjat.
Ajánlatkérő
.
Kata
Zsolt pontosan és alaposan, körültekintően és igényesen dolgozott a lakásunk falain. Nem találtam kivetni valót sem a munkájában, sem a hozzáállásában. Tisztességesen (ami manapság nagy szó!), intelligensen és korrekt módon állt hozzá a feladathoz, és végig következetes volt. Tartotta a határidőt, és mindamellett nagyon-nagyon szépen dolgozott. Látszik az eredményen, hogy hozzáértő, gondos mester, kiváló szakember.
Törölt felhasználó
Szerződést kötöttünk, amihez tartotta is magát. A munka határidőre elkészült a váratlan pluszmunkák ellenére is. Rendkívül rugalmas, segítőkész és korrekt.
ASztalos Szilvia
Kíváló, pontos szakember. Nagyon szépen dolgozik. Bárkinek nagyon jó, meleg szívvel ajánlom.
Egyhazy Akos
Zsolt precíz, igényes a munkája, rugalmas, megbízható, becsületes.
Erdei János
Ha pontosságot, ár-érték arányban a legjobbat, minőségi precíz munkát szeretnél, csak őt keresd! Remek szakember!
Ajánlatkérő
Korrekt, megbízható szakember. A megbeszélt határidőre, kiváló minőségben végezte el a munkát.
Momó FK
Zsolti precíz, pontos, gyors, figyelmes, megbízható szakember. Munkáját igazi maximalistaként, nagy körültekintéssel, csodálatos minőségben végzi el. Az előttem szólók szavait csak ismételni tudnám. Mindenkinek ajánlom, aki számára fontos, hogy ingatlanát egy szimpatikus, kedves, a megbízó érdekeit sajátjaiként tiszteletben tartó, hivatását komolyan vevő alkotómesterre bízza. Köszönöm szépen, Zsolti!
Illés Roland
Tökéletesen elégedettek vagyunk a munka minőségével. Mindenkinek ajánljuk!
Demetrovits Beatrix
Kiváló szakember. Nagyon szépen és tisztán dolgozik, a határidőt betartotta. Nagyon könnyű volt egyeztetni is vele. Ha legközelebb ismét festőre lenne szükségünk,biztos,hogy nem fogunk más után nézni!
Geréb Erzsébet
Rendkívül megbizható, alapos, kifogástalan munkát végző szakemeber. Ha nem akar idegeskedni a felújításon, akkor válassza őt. - Pontosan érkezett - Irásbeli szerződést kötöttünk - A határidőt és a vállalási árat tartotta - A munkaterületet szépen kitakaritva adta át - 1 év garanciát vállalt Legközelebb is őt fogom hívni
Ajánlatkérő
Precíz, ügyes és nagyon szimpatikus szakember, könnyen ment vele az egyeztetés! A szerződéstől a takarításig minden rendben volt! Köszönjük szépen! :) (12.ker.)
Pinter Monika
Remek szakember, szimpatikus ember. :) A munka előtt precíz szerződést kötöttünk, az elvégzett munkára 12 hónap garanciát adott. Igazi maximalista, aki minden téren profi munkát végzett, az anyagbeszerzéstől (jó illatú festék) a kivitelezésen át (szép, egyenletes festés) egészen a takarításig. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Nagyon elégedettek voltunk a 2 szobás lakás kifestésével. Korrekt, megbízható, jó szakember. A lakást idő előtt, jó minőségben és tisztán, feltakarítva adta át. Anyagköltséggel pontosan elszámolt. Csak ajánlani tudom!
Nagy-Vajkó Éva
Gyors, precíz és gyönyörű munkát végez. Kiváló szakember, minden ismerősömnek ajánlani fogom. Köszönöm a munkáját!
Tóth Rita
Nagyon elégedett vagyok, Köszönöm az elvégzett munkát!
Dénes
Nagyon jól megcsinálta.
Ajánlatkérő
Maximálisan elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Köszönöm a segítséget. Minden a megbeszéltek szerint ment.
Dimanopoulos Kyrillos
Kiváló szakember, nagyon könnyen ment az egyeztetés Vele, gyors es kiváló munkát végzett a lakás teljesen megújult. Máskor is Ot fogom hívni!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 52 megbízás