Fogadok munkát
Sűrű Kft.
Sűrű Kft.

Ipari alpinista, ipari búvár · Fakitermelő · Munkavédelmi és tűzvédelmi szakember

31
Megbízás

15 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 54803

Jószaki

Sűrű Kft.

Ipari alpinista, ipari búvár · Fakitermelő · Munkavédelmi és tűzvédelmi szakember

Profi ipari alpinista munkák több, mint 15 éves tapasztalattal, nemzetközileg is elismert végzettségek, szakvizsgák, engedélyek birtokában. Mérnöki szemlélettel. Hő és hangszigetelés, tűzvédelem(1,4,8,9,12,13,15,16 szakvizsgák megfelelő tapasztalattal), klímatechnika telepítése, egyéb szerelési munkák, akár 8-9 fős, összeszokott csapattal az egész országban is. Szeretjük a műszaki rajzokat. A kötéltechnikás favágás-faápolás viszont az abszolút kedvenc.
Mutass többet

Áraim

Nem dönthető fenyőfa kivágása

47 000 Ft / darab
47000 Ft/db. A törzs és a gallyak méteresre aprítását tartalmazza az ár. Több fa megrendelése esetén lehetséges kedvezmény.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Gyorsan reagált, precíz korrekt ajánlatot adott. Pontosan ott volt a megbeszélt időben, tiszta, korrekt munkát kaptam, korrekt áron. Segítőkész, nagyon szimpatikus a csapat, "váratlan" költség nem volt. Köszönöm szépen!
Ajánlatkérő
Még nem kezdődött el a munka
Dr. Bagi Éva Eszter
Abszolút korrekt, a fát csak engedélyeztetés után lehetett kivágni, ez beadvánnyal járt. Mindenben tartottuk a kommunikációt mind telefonon, mind emailen. Az árajánlata megegyezett a kifizetett összeggel. Számlát adott. Az "emberei" kedvesek, gyorsak, kommunikatívak voltak. Maguk után eltakarítottak. Egy kis hiba történt, amit azonnal orvosoltak (kidőlt egy szőlőt tartó oszlop).
Ajánlatkérő
Minden a megbeszéltek szerint történt.
Ajánlatkérő
Udvarias és kitűnő munkát végez az előre megbeszélt áron.
Ajánlatkérő
Péter gyorsan válaszolt megkeresésemre és hihetetlen szakértelemmel, rövid határidőn belül végezte el a munkát.
Ajánlatkérő
Csak jót tudok mondani, telefonos egyeztetés alapján is bizalomgerjesztő volt Péter, a lényegről beszélt, felesleges duma nélkül, felelősségbiztosítás, tapasztalat, jó ár - végeredmény: pontos és gyors kivitelezés. Tényleg. Köszönöm.
Norbert
Sűrú úr szakértelmének köszönhetően semmilyen járulékos kár nem keletkezett a hatalmas diófáim bontása során. Pedig több szomszédos épület fölé is magasodtak. A megadott időben, precízen végezte el a teljes munkát. Szívesen ajánlom bárkinek!
Kóré Péter
Megbízható, gyors, pontos
Ajánlatkérő
Gyorsaság
Tünde
Pontosság,figyelmesség.
Ferenc
Rualmassak voltak
Ajánlatkérő
Gyors, precíz és szakszerű volt
Tomi
Gyors, precíz, profi munka, ajánlom mindenkinek!
[email protected]
A joszaki.hu elektronikus oldal segítségével kerestem alvállalkozást, alpin munkára. Gyorsan és könnyen találtam megfelelő céget, a Sűrű Kft-t, Sűrű Péter urat. A telefonos egyeztetést követő helyszíni felmérés után kaptam egy korrekt árajánlatot. A munka elvégzése időjárás függő volt, így több egyeztetés előzte meg a munkakezdést. Nem kellett aggódnom, mert változást mindig egy telefonos egyeztetés előzte meg. A munka elvégzése és az átadás-átvétel probléma mentesen, az ajánlat és a megbeszélt időzítés szerint, rendben lezajlott. A dokumentálás korrekt volt és elektronikusan, várakozás, késlekedés nélkül történt. Köszönöm Sűrű Péter úrnak, az egész folyamatot 5-ből, 5-re értékelem! üdvözlettel: Mészáros György
Ajánlatkérő
Nagyon segítőkész, rugalmas fiatalember. Az adminisztrációban is segített. Rendes precíz munkát végzett korrekt áron.
Szaki válasza:
Szeretjük a tiszta, korrekt, szabályos, lezárt munkákat. Köszönöm!
Zsolt
Kedves szimpatikus és pontos fiatalember . Csak ajánlani tudom mindenkinek ! Szerintem ár érték arányban is jónak mondható ! Köszönöm a munkát , és elnézést, hogy csak most értékeltem, de nem voltam itthon. Üdvözlettel Vecsey Zsolt
Szaki válasza:
Fontos számunkra, hogy munkánkkal értéket teremtsünk. Köszönöm!
Weirach Wanda Süveg Tibor
Telefonos egyeztetés után gyors helyszíni felmérés. Korrekt, megfelelő árajánlat. Gyors, precíz, hozzáérto munka. Pontos érkezés, megbeszéltek maximális teljesítése. Megbízható, jól működő csapat. Szép rendet hagyták maguk után. Ajánlani tudom mindenkinek.
Szaki válasza:
Köszönjük! Jó volt nektek dolgozni. Ha egy éven belül ugyanakkorára visszanő, akkor szóljatok, kivágjuk garanciában. ;)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Ipari alpinista, ipari búvár 16 megbízás Fakitermelő 15 megbízás Munkavédelmi és tűzvédelmi szakember 0 megbízás